Hodjanernes Blog

15 december 2009

Der Prozess.

“Djøffere i alle lande, forener Eder!”

EUSSR har mange dagsordener. De fleste er overtaget direkte fra forgængeren, Det Tredie Rige. Således også hele det juridiske kompleks. Første-prioriteten er her afskaffelsen af ytringsfriheden. Selv inden Det Fjerde Rige har nået at oprette sit Ministerium for Sandhed er man i gang. I første omgang lader man derfor de enkelte generalgouvernementer tage sig af det fornødne. I Holland er man startet med Geert Wilders. Han kan meget let gå hen og blive den næste statsminister, og hvis ikke man kan standse ham med argumenter, kan man jo putte ham i fængsel ved hjælp af de dertil indrettede love mod Volksverhetzung [© A. Hitler].

Noget tyder dog på, at fængslerne snart må opgives på grund af forstoppelse. Så må man igen gribe til gammelkendte løsninger, såsom lejre. Sådanne har man erfaringer med i Østrig. Så i dette generalgouvernement er man ikke så kræsen. Da Jörg Haider allerede er død, har man kastet sig over en kendt blogger, feminist og islamkritiker, Elisabeth Sabadtisch-Wolff. Vi har omtalt ouverturen HER og HER.

Hun står nu tiltalt for racisme, idet hun har holdt tre seminarer om kvindernes stilling under islam. Som altså ifølge eliten er en race. I præcise, saglige vendinger har hun gjort rede for Sharia-loven og dennes indstilling til kvinder. Men da sandheden altid er ilde hørt, må den kvæles. Akkurat som obsternasige kvindfolk. Og alle andre obsternasige, for den sags skyld.

Hvis nu nogen at vore hjemlige feminister skulle have lyst til at høre, hvad de ikke må sige, kan man orientere sig herom ved at se denne video, som er del 3 af Elisabeth’s foredrag. Har man endvidere lyst til at træffe hende personligt, kan man blot sige det samme. Så vil man – i henhold til Den Europæiske Arrestordre – blive transporteret til Østrig på statens regning. Og – hvis man er heldig – indlogeret i samme KZ-Frauen-Lager som Elisabeth.

Man kan læse mere om sagen på Gates of Vienna og Snaphanen (scroll lidt ned på siden).

2 kommentarer »

  1. […] af undertegnede og desårsag vil vi – helt undtagelsesvist – genposte følgede fra en postering den 15. december […]

    Like

    Pingback af Først kom de efter… « Hodjanernes Blog — 24 oktober 2010 @ 23:51

  2. […] Hodjas Blog 15 december 2009 – Der Prozess […]

    Like

    Pingback af COP15 konspirationsteorier? 180grader redaktør Ole Birk Olesen frygter verdensregering » Balder Blog — 19 juni 2011 @ 17:25


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: