Hodjanernes Blog

10 november 2011

Ude og køre med Jamal og Ahmed

Filed under: Bloggere, Blogroll, Danmark, Danmarks Omdømme, Demografi, Diverse, Jernhesten — Jernhesten @ 12:19

Under overskriften: “Politibetjene kører for hurtigt, og vi overhaler sgu for at pisse dem af haha !! 😀” har de 2 herrer lagt følgende video på youtube

Der jeg selv så videoen kom jeg til at tænke på en kommentar fra Kim Møller på Uriasposten, som ved et indlæg for et par dage siden skrev:  “En lille episode, der isoleret set ikke siger noget, hvis ikke den indgik i erfaringskataloget af lignende oplevelser med bus-chikane, uro i biografen, Legelandet, Tivoli Friheden, Moesgård Strand etc. Ikke noget man senere har kunne læse om i avisen, men noget der fortæller, at en god dag med familien, helst skal være uden karamelkastende kulturer i flok.

Det var så en anden episode han beskrev, men man forstår hvad han mener med “erfaringskataloget af lignende oplevelser”, når man ser videoen her. Et video som giver et indblik i den interkulturelle dialog, og den total manglende autoritet politiet har – i hvert fald blandt disse “unge” nydanskere.

 

8 kommentarer »

 1. -Frække som slagterhunde, ER DE……!!! 😦

  Like

  Kommentar af hende — 10 november 2011 @ 13:18

 2. yup, og “kataloget” vokser dag for dag.

  Like

  Kommentar af Santor — 10 november 2011 @ 13:19

 3. Hvorfor har ikke politiet sat sig i respekt til at starte med?
  Af samme grund, at skolelærerne og socialrådgiverne ikke har sat sig i respekt.
  Politisk Korrekthed.

  Like

  Kommentar af Vivian — 10 november 2011 @ 14:30

 4. “hvis han ikke skal så skal vi heller ikke..”

  Hvorfor helvede ga’ han dem ikke en bøde ?

  Like

  Kommentar af Martin T — 10 november 2011 @ 15:19

 5. Jamal
  Eriksgade 3
  9700 Brønderslev

  og

  Ahmed 101083-2779

  Skulle vist have haft en ordentlig gang høvl.

  Like

  Kommentar af Nielsen — 10 november 2011 @ 20:17

 6. Mit første indtryk da jeg så videoen var: Hold da kæft for et par kummerformer.Indavlen formelig lyser ud af dem.

  Like

  Kommentar af Skræp — 11 november 2011 @ 05:58

  • Mit første indtryk: “hold da kæft hvor må det være rædselsfuldt at være politimand…!” – Tænk at være tvunget til at beskæftige sig med den slags prægtige repræsentanter for homo insapiens islamicus dag ud og dag ind – og antagelig i det meste af arbejdstiden. Og samtidig vide, at netop denne type protoplasma er fredet i klasse A(llah): de er urørlige. Hvilket genierne i bilen trods alt er sig fuldt ud bevidste. Som det også tydeligt fremgår, ville den bøde som alle andre omgående ville inkassere, overhovedet ikke komme på tale. Den ville for det første aldrig blive betalt alligevel, og hvis politimændende havde så meget som antydet en bøde, ville de blive overfuset, spyttet på og evt. få en på tuden. Hvilket de også er tvunget til at finde sig i, da de ikke har den fjerneste opbakning fra ledelsen. Ikke så sært, at de koncentrerer sig om os andre med vore defekte cykellygter, hobbyknive i bagagerummet og de 5 km/h for meget. Det er helt uden risiko for efterfølgende reprimander fra stationslederen, disciplinærsag hos politimesteren og tjenestemandssag hos Rigspolitichefen. Samt naturligvis udhængning i pressen for politivold, racisme, nazisme, islamofobi o.s.v., o.s.v…

   Mit andet indtryk: “Nu er kulturberigelsen nået til Vendsyssel…!”. Hidtil har jeg troet, at disse faunaens minusvarianter aldrig ville kunne finde en niche at overleve i uden for Hafniabad og lignende nosse- og intelligensforladte habitats. At de ellers så skikkelige vendelboer finder sig i at blive til grin i resten af kongeriget er ubegribeligt – var det ikke dem, der engang undertvang sig det mægtige Romerrige? – Har de ingen tjære og fjer længere?

   Like

   Kommentar af Skjoldungen — 11 november 2011 @ 10:03

   • Som sædvanlig en skarp analyse fra Skjoldungen.

    Overhaling med for høj hastighed og kørsel uden kørekort=ingen bøde for kulturberigere. Ikke engang en advarsel – løftet pegefinger – får de 2 herrer. Betjenten ved at det ikke giver nogen mening. Hvorfor mon han så stopper dem? Har han måske tænkt sig at give dem en bøde, men opdager så det er kulturberigere og giver dem med samme kulturberigerrabat? Eller ligger forklaringen gemt i mange års erfaringer med dette segment? Han regner det som sandsynligt at deres IQ-kvotient, har et niveau hvor de som efterlyste godt kunne finde på, at overhale ham?

    Er der i øvrigt ingen som har lagt mærke til hvordan de staver i overskriften? “Politibetjene”…

    Like

    Kommentar af jernhesten — 12 november 2011 @ 10:35


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: