Hodjanernes Blog

19 oktober 2011

Ren racisme!

…eller hvordan man propper 10 muslimer ind i en Goggomobil.

Pravda i Pilestræde: “Danskerne skal ud af de tunge og benzinslugende biler og over i mindre og miljørigtige modeller. Socialdemokraternes energiordfører, Pernille Rosenkrantz-Theil, lægger med et vidtrækkende udspil op til en grundlæggende reform af det danske bilafgiftssystem. Ikke bare de store firehjulstrækkere og mest hidsige sportsvogne, men alle bilmodeller, der ikke tilhører den såkaldte energiklasse A, skal have fordoblet registreringsafgiften. Det vil gøre dem mere end 50 procent dyrere. Pengene skal bruges til at gøre de mest energivenlige bilmodeller i energiklasse A billigere.”

Hvis nogen gik og troede at den ny HMV-regering var en regering for hele folket, så værsgo’ at skylle. Fraset en enkelt odenseaner er de vist alle fra Hafniabad og desuden så unge at geografi for dem er en by i Nordvestkvarteret. Af hvilken grund deres horizont da også stopper ved betalingsringen. For dem er f.eks. Jylland et Postkontor i Bryssel. Regeringen er en regering for Københavnere. Og den slags har jo ikke det store transportbehov, al den stund der er rigeligt med offentlig transport hen til bistandskontoret og tilbaws igen. Og da halvdelen af befolkningen i Hafniabad overvejende består af junkies, loonies, bøsser, lesbiske og andre LSBT-personer er der ikke så mange børn at fragte rundt med, hvorfor en af disse hersens mikro-biler er alt tilstrækkeligt, når man skal helt ind til Råddenhsupladsen for at demonstrere.

Men hvad med den anden halvdel? – Ingen vil vel beskylde suicidalakrobaterne for at glemme muslimerne, så her viser racismen igen sit hæslige fjæs: disse familer består af en mand, et antal koner og en halv snes små børn. Hvoran får man bakset dem ind i en topersoners Messerschmidt på tre hjul? – Og hvad med de større børn, dem over ca. 10 år? – De er ganske vist på gaden om natten, men med knægtene? – Forestiller regeringen sig at deres natlige raids ikke længere skal foretages i sorte, sænkede BMW-er med boom-box og plysterninger i forruden? – Skal kulturberigerne race rundt i Goggomobil (som godt nok også er BMW) med alle fætrene i en trailer?

Herfra må vi på det anstændigste opfordre Muslimernes Fællesråd, Det Muslimske Troessamfund samt Pis-Prut-Papir til at protestere på det voldsomte mod denne regerings utilslørede racisme! – Et lille carbecue-party på Østerbro og tilligende ministerielle residenser, kanhænde…?

4 kommentarer »

 1. Pernille Rosenkrantz-Theil har vist ikke læst på lektien…de fleste biler i den klasse hun vil brandbeskatte er leasede.
  Det er ren symbolpolitik…nu da de kære børn på Borgen ikke har andet at lege med efter de har afleveret den sidste rest af selvbestemmelse nede i Bruxelles.

  Like

  Kommentar af Michael Sjøberg — 19 oktober 2011 @ 12:02

 2. Skjoldunge gamle dreng, du glemmer en vigtig detalje nemlig den, at ALLE medlemmerne i muslim familien får en bil hver. Det er kun os grisedanskere som skal gå eller cykle når vi skal på arbejde.

  Like

  Kommentar af Fritz — 19 oktober 2011 @ 12:43

 3. Hu!hej! hvor det går over stok og sten!

  Like

  Kommentar af machiavelli — 19 oktober 2011 @ 12:45

 4. Er der ikke noget med at kulturberigerne alligevel bare tager over broen og køber deres BMW i Absurdistan?

  Husker i debatten for nogle år siden:

  http://www.b.dk/danmark/jagt-paa-danskere-i-svenske-biler

  Like

  Kommentar af jernhesten — 19 oktober 2011 @ 12:53


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: