Hodjanernes Blog

3 september 2010

Stampisterne snorksover: ZZZzzzz…enia

Filed under: Censur, Danmark, Imamer, Indvandring, Islam, Læger, Medicin, Politisk korrekte, Radikale — Skjoldungen @ 13:39

Hvor er Zenia når der er brug for hende?

Nåh jo, hun sover ovenpå anstrengelsen med at underholde DDR-seerne i næsten en stiv klokketime i aftes. Men fru Statsadvokaten da? – Læser hun ikke Dagens Medicin? – Åbenbart ikke, så hun og hendes stampistkorps med samt deres §266b kan være glade for at Hodjanernes Blog er vakse ved havelågen:


“Flere indvandrergrupper har så høj en risiko for diabetes at der bør indføres systematisk screening på baggrund af deres etniske herkomst. De praktiserende læger bør smide al berøringsangst og måle blodsukkeret hos en række indvandrergrupper, uanset hvor raske patienterne ser ud. Sådan lyder opfordringen fra en række diabeteseksperter, der udpeger indvandrere fra Tyrkiet, Mellemøsten, Pakistan og Fjernøsten som særligt udsatte. For disse befolkningsgrupper er risikoen for at få diabetes tre-fem gange så stor som blandt de øvrige danskere.”

Nå, det er i det mindste betryggende at vide at Lars Hedegaard, Jesper Langballe og alle os andre  ikke behøver at bekymre os om mangel på lægehjælp i lejrene…


4 kommentarer »

  1. Renlivet racisme 😦

    Like

    Kommentar af Børge — 3 september 2010 @ 14:07

    • Helt enig! Korset på ambulancer, skilte og bygninger er også en hån mod den omtalte etniske gruppe. Nu må de se at træde i karakter!

      Like

      Kommentar af ManInBurka© — 3 september 2010 @ 14:22

  2. Så er de nemme at bekæmpe.
    Man lukker bare for al insulin i en periode.

    falkeøje

    Like

    Kommentar af falkeøje — 3 september 2010 @ 16:49

  3. Der er ingen pointe i at teste og udskrive medicin og ordinære diæter etc., hvis der ikke er nogen compliance i den anden ende.

    Like

    Kommentar af Ulla Lauridsen — 3 september 2010 @ 19:43


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv en kommentar