Hodjanernes Blog

30 januar 2011

Güzel Turan – Hvad der siden hændte i muddergrøften

Filed under: Aviser mm Danske, Danmark, Immigration, Indvandring, Kulturberigelse, Ytringsfrihed — Tags: — egtvedpigen @ 18:39

Danmarks indvandrere vil i fremtiden måske blive budt den mest urimelige betingelse af dem alle:  »skik følge eller land fly«

politiken.dk – Jeg vil nødig tale om racisme… af cand. mag. Güzel Turan:

“Måske er det indvandrerens lod at leve på værtslandets nåde. For skærer man helt ind til benet, er det brutale vilkår vel »skik følge eller land fly«? Migranten kan, hvor tillokkende det modsatte end kan lyde, ikke påberåbe sig samme ret som ’indfødte’, statsborgerskab eller ej.

Alligevel kunne jeg med afsæt i regeringens pointsystem føle mig fristet til at skrive et forsvarsskrift for fårehyrden, der med sine fem års skolegang og sin analfabetiske kone tog turen fra en lille kurdisk landsby ved Konya i Tyrkiet til den nordeuropæiske metropol København engang i halvfjerdserne.

Fristes til at fortælle historien om, hvordan han og konen med hårdt og fysisk nedslidende arbejde, som begge er mærket af i dag, har opfostret fire børn, der alle enten har eller er i gang med en uddannelse.”

Opsummering af urimelighederne:

*Danskerne gav kun gæstearbejderne lortejobs!
*Herren gav  gæstearbejderne hele fire børn, som de selv skulle tage sig af – og det var MEGET hårdt!
*Ingen af gæstearbejderfamiliens fire børn blev siden hen kriminelle – og det har danskerne aldrig takket gæstearbejderne for.
*Gæstearbejdernes fire børn fik fire (gratis) uddannelser (i Danmark) – og det har danskerne heller ikke takket gæstearbejderne for.
*Det fysisk nedslidende arbejde (eller måske de fire børn som Herren påduttede gæstearbejderne) sled med tiden gæstearbejderne ned –  og JA, de har stadig men! – og NEJ, det har danskerne faktisk ikke sagt undskyld for!

Hvad bliver det næste så, om man må spørge? Folkestyre? Ytringsfrihed!?


5 kommentarer »

  1. Det da meget sødt af forfulgte! gysel kuran at komme med sådan et enkeltstående tilfælde om nogle gedehyrder underkastede muhammedaner, der ikke som alle de andre enkeltstående! 90% ghetto gedehyrde adfærds muhammedaner belaster os vantro på ALLE områder.
    Hvis gedehyrde afkommet så kunne tænke selv, trods deres fra barnsben indoktrinerede tilbedelse af en hizb ut tahrir modbydelig pædofet, så kunne de moské blive en gevinst for Danmark, men desværre, trods deres bekostelige uddannelse så befinder den “kloge” gysel kuran sig mentalt på gedehyrde analfabet muhammed stadiet.
    Syndt at den “kloge” Gysel ikke formår at nå den intelligente Ali Hirsi til sokkeholderne.
    Hvis Gysel havde været “klog” så havde hun reddet sine analfabetiske gedehyrde forældre ud af den traumatiske volds og døds kult islam.
    Så Gysel´s klamme muhammedaner ofre historie, fortælles kun fordi Gysel stadig traumatisk er underlagt hibz ut taharir Pædofeten muhammed og hans mærkelige adfærds regulerings regler.
    Sådan en uselvstændig muhammed møgSÆK.
    (hun hylder sikkert også retten til at bære kvindeundertrykkelses affaldssækken, det tør jeg næsten vædde på)

    Like

    Kommentar af li — 30 januar 2011 @ 19:46

  2. Fars fede gris har åbenbart ikke helt sluppet håndtaget. Eller vil pravda for evigt være talerør for kommunister og fupflygtninge.

    Like

    Kommentar af Fritz — 30 januar 2011 @ 21:02

  3. Hvis forældrene var blevet hjemme, havde de også været udslidte idag, hvis de i det hele taget stadig var i live, og børnene havde næppe bragt det videre end til æselkærrechauffører.

    Like

    Kommentar af Fidibus — 30 januar 2011 @ 23:18

  4. Uanset hvor meget Güzel Turan vrøvler om fårehyrden, der med sine fem års skolegang og sin analfabetiske kone tog turen fra en lille kurdisk landsby ved Konya i Tyrkiet til den nordeuropæiske metropol København engang i halvfjerdserne; står fakta tilbage, nemlig at denne fårehyrde (læs: gedeknepper) aldrig skulle have været inviteret til vores land, af hjernedøde politikere. Samt at vrøvlehovedet aldeles ikke er velkomment her.
    -En god tyrk er en død tyrk.

    Like

    Kommentar af Nielsen — 31 januar 2011 @ 05:47

  5. Der er tøgerisme, som er gået helt amok. Der var også en del fremmedarbejdere på en fåårskontrakt i de kommunistiske lande. De levede hovedsageligt i barakker, ikke noget med at lægge an på pæne tyske og tjekkiske piger – eller modsat. Da kontrakten udløb fik de en stor pose penge, et håndtryk og en fin medalje og kunne tage hjem og bygge sig det største og flotteste hus i landsbyen og alle levede glade, så længe de nu levede. Slut.

    Like

    Kommentar af holger — 31 januar 2011 @ 13:07


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv en kommentar