Hodjanernes Blog

23 december 2012

Endnu et tilbageblik

Denne gang dog fra i år.  Arne von Kappelgaard skrev følgende indlæg i juni måned.

Som Skjoldungen flere gange har skrevet så er historieløsheden tidens mantra. Vi hodjanere er dog heldigvis ikke de eneste som har en fortræffelig hukommelse..

Vi glemmer ikke vore landsforrædere.

Forfatter: Arne von Kappelgaard

I disse for vort land så svære tider, hvor landets statsminister Helle Heltudeihampen og den radigale Margrethe Tossegod prøver at straffe de etniske danskere, der har været på arbejdsmarkedet i mange år, er det værd at erindre sig følgende:
Den 12. marts 2012 kunne Jyllands-Posten (“Indland” s.3) berette om massivt snyd i ghetto-områder UNDSKYLD “udsatte områder.” SKAT havde taget 26 såkaldte “udsatte” områder ud til nærmere undersøgelse, og ikke helt uventet for denne sides læsere, blev der konstateret et massivt skattesnyd for ca.40 mio. kroner. Det blev også konstateret, at det var sat i system.

I samme avis kunne der den 27. maj 2012 (forside + “Indblik” s.4) berettes, at ud af en stikprøve på 269 personer med somalisk baggrund, og boende i den vestlige del af Aarhus (Gellerup Parken + Bispehaven), altså i ghetto områder UNDSKYLD “udsatte områder”, så konstaterede TOLD og SKAT at 248 af ovennævnte 269 personer havde snydt systematisk for tilsammen 12.5 mio. kroner, en procent på 92% !
Ret “godt” gået, initiativ og foretagsomhed kan ingen vel have noget imod?
I gennemsnit var der snydt for mere end 50.000 kroner, ved “Tast-selv” ordningen, der i de kredse kaldes “Tag-selv” ordningen.

I dagens Jyllands-Posten (“Indland” s.10) berettes så om somalier, at selv om de er på overførselsindkomst, så er der så mange penge i overskud, at der for en “enlig” mor med 3 børn, er overskud til at sende 60.000 kr af sted, og for en “enlig” mor med 10 børn, så kan der sendes 70.000 kr af sted.
Somalierne er den gruppe i Danmark der har den laveste arbejdsfrekvens og mindst uintegrerbare.
Når man så ved (Snaphanen, 28.marts 2012 og Rockwool Fondens Forskningsenhed), at der er sket en tidobling af ikke-vestlige indvandrere på førtidspension, og at 41% af de ikke-vestlige indvandrere mellem 55-59 år er på førtidspension, mens tal for de etniske danskere er 13%, så tilsiger sådanne tal, at der er noget helt fundamentalt galt i Danmark.
Hvis man så læser Morten Uhrskov Jensens nye bog “Indvandringens pris-På vej mod et fattigere Danmark” (Peoples Press, 129 kr.), ja, så kan man med føje have sine bange anelser om Danmark.

Det er evident, at med den hovedløse indvandring der er sket siden 1983, hvor man har hevet revl og krat til Danmark, bare de kunne udtale ordet “asyl”, og det mennesker med et kulturfremmed baggrund, der ligger lysår fra det nordeuropæiske, så måtte det gå galt. Det skal de etniske danskere, med mange år på arbejdsmarkedet nu betale. Her bliver der ikke givet ved dørene.
Hvad er det første regeringen gør, da de får tilranet sig magten, det er at tilbage rulle diverse tiltag fra den forrige regering, så det bliver nemmere at komme til Danmark, og få sugerøret ned i den fælles kasse.
Hvorfor hader man egne landsmænd? Hvorfor foragter de såkaldte politikere deres befolknings ve og vel? Hvorfor har de aldrig brudt sig om den etniske danskers mening, om den hovedløse politik der er blevet ført?
Hvorfor kan man komme fra Afrikas Horn og den Anatolske Højslette, og fra dag 1 få, uden at have ydet? Det er mig ubegribeligt. Var det ikke Karen Hækkerup der udtalte “Gør din pligt og kræv din ret”, men der er åbenbart frit slag for alle andre end de etniske danskere.

I den forgangne uge kunne vi så høre den radigale minister Margrethe Tossegod udtale, at det var rart at diskussionen om “dem” og “os” var ophørt.

Lad det aldrig gå i glemmebogen, hvem der dengang og nu er de egentlige ansvarlige for Danmarks ulykkelige situation. Vi glemmer ikke vore landsforrædere.

4 kommentarer »

  1. “laveste arbejdsfrekvens og mindst uintegrerbare” Er der ikke en lille fejl i spil her?

    Like

    Kommentar af Balder — 23 december 2012 @ 15:32

  2. Lad os gøre landsforræderiet til hovedtema ved næste valg.
    Selv titulerer jeg for det meste de øverste politikere med:
    Quisling Helle og Quisling Løkke.

    falkeøje

    Like

    Kommentar af falkeøje — 23 december 2012 @ 15:41

  3. Tortureksperten fra Afghanistan Frank Aaen er det eneste folketingsmedlem som har rettens ord for ikke at være landsforræder. Vi husker stadig injuriesagen han lagde an mod den gamle modstandsmand Jørgen Røgel.

    Like

    Kommentar af Sailor — 24 december 2012 @ 04:20


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv en kommentar