Hodjanernes Blog

24 oktober 2012

Regnar Robinson

“Grynte ville grisene, om de kendte galtens lod…”

Her i førkrigstiden er det fristende at drage sammenligninger med tidligere sådanne, thi ‘den som ikke kender historien er tvunget til at gentage den’ (Santayana). Vi, som kender vor historie, ønsker den ikke gentaget, men vore advarsler falder for døve øren. Historieløsheden er tidens mantra. Vi behøver ikke at gå tilbage til det gamle skjolddigt om Regnar Lodbrog, som blev taget til fange af den engelske kong Ella og kastet nøgen ned i en gård fyldt med giftslanger, for at finde ligheder med vor tid. Eller blot tilbage til den forrige førkrigstid, hvor pastor Niemüller  konstaterede, at “først kom de efter kommunisterne…”. – Billederne er malet i forskellige farvetoner, men forestiller det samme. Og hvor Regnars sønner tog hævn ved at dræbe kong Ella – og siden erobre England – gik det ikke nationalsocialisterne spor bedre.

Om føje år vil vore efterkommere bittert konstatere: “De bloggere som advarede, gad ingen høre på dengang, så vi måtte igennem historen nok engang”. En bemærkning, som givetvis vil falde i forbindelse med de kommende Nürnbergprocesser . Processer, hvori vor tids politikere, journalister, stampister og andre af islamofascismens villige medløbere vil indtage hovedrollen – nemlig på anklagebænken. De er godt i gang med at varme op:

I går kom de efter borgerbevægelsen i Köln, så kom de efter den franske blogger Pierre Sauterel , så kom de efter den unge, franske modstandbevægelse, Generation Identitaire, og så kom de efter den gryende, engelske modstandsbevægelse English Defence League og det politiske parti British Freedom . En sand triumf for EUSSR-samarbejdets evne til at få de langskaftede støvler til at marchere i takt. Alle lederne af disse modstandsbevægelser er arresteret og skueprocesserne under forberedelse under ledelse af vor tids Roland Freislere . Alt er ved det gamle…

Her hører sammenligningerne ikke op. Vi kan endog gå helt tilbage til Regnar og hans barbariske skæbne i ormegården. Nu agter man at gentage også dette skuespil. Denne gang med Tommy Robinson i hovedrollen. Man kunne ikke nøjes med at fængsle ham på en opdigtet anklage, stille ham for den britiske Roland Preisler og så bure ham inde i en årrække. Nej, barbariet lever evindeligt: en pinlig skueprocess risikerer jo at give bagslag, så han må skaffes af vejen på anden vis. Dødsstraffen er ganske vist – for tiden – suspenderet, men så har man jo andre metoder. Tommy Robinsom er nu anbragt i det berygtede Wandsworth Prison, et fængsel som er fyldt til bristepunktet med muslimer. Hans cellekammerat er muslim, og han er således ikke under isolation. – Mon ikke Tommy snarest får tilladelse til en gårdtur blandt ormegårdens hellige krigere?

Tommy Robinson skal åbenbart lide samme skæbne som Regnar Lodbrog. Men hvor Regnar tvivlede på at hans efterkommere ville huske, kan vi berolige – d.v.s. forurolige – vor tids Ella’er, Freislere og  øvrige stampist-juntaer med at nærværende grise – og vore smågrise – har en fortræffelig hukommelse. Vi går interessante tider i møde – som altid før.

17 kommentarer »

 1. – I den forbindelse, gad vide hvornår “de” så kommer efter ejerene af denne blog, eller Snaphanen, eller Uriasposten, eller… For slet ikke at tale om de af os, som skriver vores mening på de forskellige blogs. Vores IP numre, er uden tvivl registreret af de korrekte meningers myndigheder. Varmer det ikke bare i hjertet, at myndighederne passer på os? Det ender sikkert med at vi alle skal på genopdragelse rejser så vi kan lære at udtrykker os korrekt, og på absolut ingen måder have vores egen meninger…

  Like

  Kommentar af Lightmann — 24 oktober 2012 @ 11:29

  • Det kan ikke udelukkes, at PET’s afdeling for sindelagskontrol – Gestampo – kan få oplyst IP-adresserne på os og vore kommentatorer via diverse udbydere af internettjenester. Men for nærværende blogs vedkommende vil det kræve et møjsommeligt, kostbart og indviklet slid, idet vi har hjemme i USA – hvor First Amendment indtil vidre er gældende. De eneste, der kan se kommentatorernes IP-adresser er redaktionen – og herfra kommer de ikke videre! – Og i samme øjeblik vi bliver arresteret, vil vort internationale netværk vide at gøre verden opmærksom på tilstandende i Mohammedanmark. Vi tror ikke på, at PET vil blamere sig i den grad. Langt mere sandsynligt er det, at man vil lade venstrefløjens Sturm-Abteilung – A-FAscisterne – aflægge os et ‘høfligt’ besøg – dersom de finder os…

   Af samme grund skriver vi under noms de guerre. Og da vi endnu ikke har haft ‘besøg’ må vi formode, at det hidtil har virket. Men de prøver, alt hvad skråremmene kan holde. For eksempel ved idelige opfrordringer til at ‘stå ved vore rigtige navne’. – For nylig hørte jeg en juraprofessor – Mads Bryde Andersen – argumentere imod anonymitet på internettet ud fra en betragtning om, at posteringerne så ville have større vægt (???. ) Og han kunne ikke se, at man havde noget at frygte! – Ej heller f.eks. Uriaspostens Kim Møller, som allerede er blevet ‘besøgt’. – Desværre glemte jeg at spørge den vise juraprofessor om, hvorfor man afholder hemmelige – anonyme – valg…. Det skulle der vel ikke være nogen grund til, vel…?

   Iøvrigt vil jeg gerne fraråde alle med politisk ukorrekte meninger at kommentere andre steder end just på dansksindede blogs. Især ikke avisernes debatspalter. Her kan man nemlig – anonymitet eller ej – hurtigt finde frem til Unerwünschte Elementen – om nødvendigt gennem netop IP-adresser. Så har man sit liv, sin førlighed, sin familie og sin karriere kær, så brug i det mindste en anonymiseringsteknik – f.eks. proxy-servere som TOR. Ak, ja…så vidt er det kommet i vort gamle fædreland.

   Like

   Kommentar af Skjoldungen — 24 oktober 2012 @ 12:05

  • Sjovt nok oplever jeg en hel del “lagg” på min computer for tiden men det kan jo bare være man er ved at blive paranoid. No shit!

   Like

   Kommentar af Santor — 24 oktober 2012 @ 14:45

 2. Hvad siger EDL til at Tommy er buret inde ?????
  Det kommer da ikke til at gå stille af, vel. ??

  Det ser ud til at vi skal til at skifte beklædning.

  Like

  Kommentar af Carsten Nielsen — 24 oktober 2012 @ 12:14

 3. Ja, her i førkrigstiden, så må devisen lyde noget i retning af det som Liva Weel engang sang: “Glemmer du, så husker jeg alt.” (Eller glemmer jeg, så husker du alt.)

  Tommy Robinson har i øvrigt hele tiden forudsagt at han vil blive en slags martyr for bevægelsen og det var et offer som han var villig til at tag. Meget tyder på at han er ved at få ret i sine forudsigelser. At myndighederne i den grad går efter ham, viser jo blot at de betragter ham som en meget farlig modstander.

  @Carsten Nielsen

  EDL vil nok gøre det samme som de tidligere har gjort når han er blevet overfaldet og fængslet. Nemlig at opfordre sine medlemmer til at forholde sig i ro. De skal nok gøre alt hvad de kan for at støtte ham i den nuværende situation. Skulle der ske ham noget, så vil der helt sikkert komme en kraftig reaktion.

  Like

  Kommentar af Jernhesten — 24 oktober 2012 @ 13:26

 4. “Om føje år vil vore efterkommere bittert konstatere: “De bloggere som advarede, gad ingen høre på dengang, så vi måtte igennem historen nok engang”. En bemærkning, som givetvis vil falde i forbindelse med de kommende Nürnbergprocesser . Processer, hvori vor tids politikere, journalister, stampister og andre af islamofascismens villige medløbere vil indtage hovedrollen – nemlig på anklagebænken. De er godt i gang med at varme op”

  Rigtigt. Og modsat som ved den oprindelige Nürnbergprocesser vil det denne gang ikke være nødvendigt med at knuse de anklagedes nosser og knæskaller for at få dem til at tilstå ting og sager som de ikke har begået, såsom massakren på den polske officerselite i Katynskoven, og Auschwitzkommandantens Rudolf Hoss’ indrømmelse af at have gasset 10 millioner Jøder i Auschwitz.

  I dag findes bevismaterialet og tilståelserne fra forbryderne selv jo frit tilgængeligt, og yderst detaljeret på internettet.

  Det er derfor intet under at de samme kredse forsøger at begrænse den frie udveksling af information på internettet, og med al magt vil forhindre at de meget roste “demokratiske principper” bliver anvendt og overholdt i praksis. For nogle af dem vil det jo være et spørgsmål om liv og død.

  Like

  Kommentar af Balder — 24 oktober 2012 @ 16:36

 5. Ja, Jeg kan så kun sige: Opgørets time nærmer sig,
  andet er der sådan set ikke at sige til dette.
  England såvel som danmark, er et par skadedyrs befængte nationer. !!

  Vi ved alle, At regeringerne rundt omkring, har ført en livsfarlig leg, med
  indvandringspolitikken, ikke mindst i Norge (Breivik). De har desuden den bundrådne ordensmagt, at ordne det for sig.
  Begge dele overtræder grundloven, bare ved at have Islam inden for landete grænser, er en overtrædelse.!!

  Så “Balder” Op med humøret, Du ved jo lige så godt som jeg: Grænsen, Dertil og IKKE længere.
  Jeg ser for mig, at Muhammedanerne ender lige som jøredne under WW2. Så der er lys i enden af tunellen.!!

  Like

  Kommentar af Carsten Nielsen — 24 oktober 2012 @ 22:14

 6. Til Carsten Nielsen: jeg har slettet din båtnakkede kommentar. Du burde læse vor disclaimer. Vi er meget liberale m.h.t. meninger, men opfordringer til vold, massemord eller kriminalitet ryger i skraldespanden. Ved gentagelse vil jeg opfatte dig som agent provocateur for venstrefløjen / Samarbejds-Politiken / Zenia Stampe eller Einhetzliztens Sturm-Abteilung.

  Like

  Kommentar af Skjoldungen — 24 oktober 2012 @ 23:09

 7. Udmærket: Det var bare forkert formuleret.
  Men der der med båtnakkede, ok, det synes du.
  Det er jo heller ikke nogen spørgekasse.

  Til jernhesten: tak for svaret. !!

  Like

  Kommentar af Carsten Nielsen — 24 oktober 2012 @ 23:22

 8. Skjoldungen du skrev: Iøvrigt vil jeg gerne fraråde alle med politisk ukorrekte meninger at kommentere andre steder end just på dansksindede blogs. Især ikke avisernes debatspalter. Her kan man nemlig – anonymitet eller ej – hurtigt finde frem til Unerwünschte Elementen – om nødvendigt gennem netop IP-adresser. Så har man sit liv, sin førlighed, sin familie og sin karriere kær, så brug i det mindste en anonymiseringsteknik – f.eks. proxy-servere som TOR. Ak, ja…så vidt er det kommet i vort gamle fædreland.
  ———————————————————————-

  Det råd tager jeg til mig: Tak

  Like

  Kommentar af Carsten Nielsen — 24 oktober 2012 @ 23:31

 9. Plus 1 til artiklen om Regnar Robinson.

  Like

  Kommentar af Frost-Hansen — 25 oktober 2012 @ 05:28

 10. Jeg tror ikke rigtigt at vore dybt kriminelle “elite” fatter alvoren i deres gerninger. Fordi de, i øjeblikket, sidder på magten – og vel også på grund af en afgrundsdyb virkelighedsfjernhed – tror de ikke at de kan straffes, men de bliver klogere, det gør den slags altid.

  Like

  Kommentar af skræp — 26 oktober 2012 @ 03:47

 11. Skræp

  Når tilstrækkeligt mange af LKCFerne (landsforrædderne, kulturødelæggerne, civilisationsudsletterne, folkemorderne) har hallallelujahet den hen til lighuset, for at (prøve på) at identificere (resterne af) deres (gruppe)voldtagne (mindreårige) døtre, så begynder det at dæmre for nogle få af dem.

  Like

  Kommentar af A.R. — 26 oktober 2012 @ 06:41

 12. Mon så ikke vi blot ser Myginsyndromet i fuld udfoldelse?

  Like

  Kommentar af skræp — 26 oktober 2012 @ 09:16


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: