Hodjanernes Blog

25 marts 2010

Sveriges Unga Muslimer inviterer ekstremist

Organisatonen “Sveriges Unga Muslimer” har inviteret den islamiske præst Sheik Abdullah Hakim Quick med til konference. Hr. Quick har bl.a. udtalt, at han ikke bryder sig ikke om “beskidte jøder” og at homoseksualitet skal straffes med døden.

4 kommentarer »

  1. OT

    Kan dette mon være forløberen for “homo islamicus”? Var det allerede her, det gik helt galt? 😀

    http://www.videnskab.dk/content/dk/naturvidenskab/ukendt_menneskeart_fundet_i_sibirien

    Ukendt menneskeart fundet i Sibirien

    25. marts 2010 kl. 03:00

    Forskerne har kortlagt fossilt dna fra en fingerknogle, der viser, at en ukendt menneskeart levede i Sibirien for ca. 40.000 år siden. Fundet afslører, at det vrimlede med forskellige menneskearter i fortiden.

    Af Rasmus Kragh Jakobsen

    [I denne hule har forskere fundet en finger fra et væsen, der med nye dna-undersøgelser viser sig at være en hidtil ukendt menneskeart (Foto: B. Violoa)]

    Ved at kortlægge dna fra en fingerknogle viser tyske forskere, at en ukendt menneskeart levede i Altai-bjergene i Sibirien for 30-48.000 år siden. Analyser af dna’et afslører, at der hverken er tale om et menneske eller vores nære slægtning neandertaleren.

    »Det er noget meget anderledes – et nyt væsen,« siger professor Svante Pääbo, direktør for Max Planck Instituttet i Leipzig, Tyskland, som har ledet forskningen, der netop er offentliggjort i det videnskabelige tidsskrift Nature.

    Fundet peger på en helt ny udvandringsbølge af tidlige menneskearter fra Afrika og »tvinger en nytænkning af menneskers kolonisering af Euroasien,« som molekylærbiologen Terence A. Brown fra Manchester University, England, der ikke selv har deltaget i forskningen, skriver i en kommentar i Nature.

    Like

    Kommentar af Bjovulf — 25 marts 2010 @ 04:55

  2. Nå det var heldigt, jeg gik og troede, vi stammede fra den afrikanske abe.

    Like

    Kommentar af dommedag — 25 marts 2010 @ 14:30

  3. Nej, ikke de afrikanske aber vi kender nu, men vi har fælles forfædre med dem for omkring 6-8 mio år siden.

    Like

    Kommentar af Bjovulf — 27 marts 2010 @ 13:01

  4. […] er svenskeren Mohammad Fateh Atia fra Sveriges Unga Muslimer, der bla. inviterede fundamentalisten Abdullah Hakim Quick til Sverige i 2010. Der er cirka 500 kilometer mellem Zürich og Bryssel. Mon ikke […]

    Like

    Pingback af Asmaa kom for sent til Broderskabet i Bryssel « Snaphanen — 30 juni 2011 @ 10:10


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv en kommentar