Ny krænkelse af muslimernes menneskerettigheder: på en østrigsk kokkeskole skal man lære at lave østrigsk mad.
Wienerschnitzel består mestendels af svinekød og til Knödel serveres gerne en lille avèc. Det lærer man på kokkeskolen i Meidling. Ligeledes kommer servering med tørklæde om hovedet “ikke på tale”. Noget sådant er selvfølgelig dybt racistisk og krænkende for skolens – eventuelle – rettroende elever. Sådanne haves dog ikke, men tyrkiske forældre har alligevel – og for god ordens skyld – klaget til den tyrkiske avis Zaman, som giver dem ret og at forholdet desuden krænker den østrigske forfatning. Den spørger dog ikke, om muslimer er tvunget til at gå på kokkeskole…
Hat tip: Politically Incorrect.
Apartheid er den eneste løsning.
falkeøje
LikeLike
Kommentar af falkeøje — 20 februar 2009 @ 11:13
Wienerschnitzel er min livret, så alene af den grund vil jeg tilslutte mig det flertal som ikke ønsker fremmede kulturers fordomme eller idiosynkrasier ophøjet til lov eller bekendtgørelse.
(Udover det kulinariske er der nu også et par andre grunde til at anbefale de sarte til at drage tilbage til Mu…….Land)
LikeLike
Kommentar af nimu — 20 februar 2009 @ 17:01
Wienerschnitzel er altid kalvekød.
LikeLike
Kommentar af anonym — 21 februar 2009 @ 05:59
Nu har jeg et specielt kendskab til Østrig – der er Wienerschnitsel-fasfood på samme måde, som der er burgere her i Danmark.
Og ja, det bør være kalvekød, og ikke noget med peberrod og capers, som man bruger i DK til at døve den halvrådne smag med. I Østrig-Ungarn er det frisk kød, serveret med smør, persille og kartofler.
LikeLike
Kommentar af Anna Lyttiger — 21 februar 2009 @ 13:04
– eller ansjoser!
LikeLike
Kommentar af Anna Lyttiger — 21 februar 2009 @ 13:05