Hodjanernes Blog

23 april 2011

Mili-rap

Vi sender en hilsen til vore soldater – som mere end alle andre er ofre for politikernes stupiditet.

Dagens glædelige nyhed kom fra en af vore læsere: ungdommen gider ikke se TV-nyheder. Der er således håb om at fordummelsesindustrien løber tør for publikum når den nuværende generation af X-faktor- og barnedåbsgloende kællinger M/K også mister deres kødelige liv. Seriøse nyheder og ordentlig orientering er der da også rigeligt af, man skal blot undlade at stille ind på de danske poplik-sørvis stationer med deres hærskare af lallende futmælks-jihadister. I stedet kan man stille ind på det væld af blogs som beflitter sig på at udfylde den rolle som de presstituerede skamrider. Tag f.eks. dækningen af vore mange krige her og der og allevegne. Denne uges crescendo af tåbelighed finder man i Samarbejds-Politken – hvor ellers? – som vil lade os forstå, at det arabiske forår (sic.) vil føre til demokrati og at vi derfor bør sige undskyld til samme arabere for et eller andet. Men hvad, samme dasblad er jo også ekspert i undskyldninger…

Hvis man altså vil vide mere om vore arabiske demokrater kan man f.eks. besøge Snaphanen, som efter min mening er den danske blogosfæres kulturelle flagskib. Her skildres den islamiske kultur en kende nøjagtigere end i den danske presse. For eksempel i denne video – eller i denne. Her kan man beundre demokratiet når det fejres på torvet – men pas på, det er ikke for sarte sjæle!

Det er altså disse prægtige kulturberigere vi sender vore soldater ud for at hjælpe med at indføre demokrati. På den konto har vi – foreløbig – mistet 40 unge mænd. Gad vide hvad deres familier tænker om 10 år, når Kosovo, Irak, Afghanistan og Libyen alle er fuldfede, islamiske demokratier – d.v.s. ayatollokratier, Iran-style – mon de vil sende vore kære politikere en venlig tanke? – Vi tvivler…men som en hyldest til de soldater som vore kære ledere sender i krig for en illusion bringer vi noget så usædvanligt som lidt soldater-rap:

 

(Tip: Hans Und,  Gates of Vienna og Snaphanen)

3 kommentarer »

  1. En af de 40 soldater var vist en pige..

    Like

    Kommentar af Martin — 23 april 2011 @ 12:54

  2. Jeg er helt enig i, at den danske stat misbruger de unge mennesker, der har meldt sig til tjeneste udenlands. Ikke en skid vil det hjælpe. Og belønningen er nærmere en hån. Når de kommer hjem og ser, at det de har bekæmpet, har politikerne fyldt op med.

    De oplever dog en ting, som de almindelige velfærdsunge ikke oplever – et pragtfuldt kammeratskab. I tjenesten er der ikke plads til andet end virkeligt venskab.

    Man siger, at militærtjenesten altid står rosenrødt i hukommelsens tåger. Jeg var der i 7 år, og jeg har aldrig haft en bedre lære- og arbejdsplads.

    Like

    Kommentar af Børge — 23 april 2011 @ 15:45

  3. Mellem år og dag har jeg vurderet mange stíllingsansøgninger og lige som mange andre været opmærksomme på, at militæret er en god “skole”.

    Jeg skrev ikke desto mindre et rasende læserbrev, da vi gik ind i krigen i Libyen. Det blev ikke optaget, men indtil nu har jeg fået ret.

    Politikernes uvidenhed om elementære forhold i den muslimske verden og deres ansavarsløshed, når det gælder landets velfærd er mig direkte vederstyggelig. Hvad tænker de dog på! “Det arabiske forår” er pressens opfindelse.

    Like

    Kommentar af Mette — 23 april 2011 @ 20:01


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv en kommentar