Hodjanernes Blog

28 juni 2013

Den svenske medieverden er i panik over Avpixlat

Snaphanen: Kampagnen mod Avpixlat – follow the readers

Mens adskillige svenske aviser skærer ned på personalet og forhøjer løssalgsprisen på grund af dalende omsætning, er det interessant at se lidt på besøgsstatistikken på svenske medier. På den amerikanske rangliste Alexa ligger Avpixlad som nr. 136, dvs. den 136′ mest besøgte webside i Sverige. (Heri indregnes alle netsider, telefonbogen, Facebook, You Tube, Den Blå (Gule) Avis osv.) Man skal ned i det tætbefolkede Skåne eller i de helt store byer, for at finde netmedier, som har flere besøgende.

Direkte link til Avpixlat.

AVPIXLAT

8 kommentarer »

 1. Der er et eller andet galt her. Ifølge Alexa: Avpixlat.info has a three-month global Alexa traffic rank of 21,886. Roughly 3% of visits to the site are referred by search engines. Visitors to the site view 3.1 unique pages each day on average., hvilket skulle give 7.295 besøg pr. måned eller 243 pr. dag. – Uden sammenligning iøvrigt viser WordPress, at nærværende blog har omkring 1.300 daglige besøg. Har du en forklaring, Hodja?

  Like

  Kommentar af Skjoldungen — 28 juni 2013 @ 10:02

 2. Hmmm, tallet 21.886 er en ifølge siden en rang og ikke et besøgstal:

  What is Alexa Traffic Rank?

  The global traffic rank is a measure of how a website is doing relative to all other sites on the web over the past 3 months. The rank is calculated using a combination of the estimated average daily unique visitors to the site and the estimated number of pageviews on the site over the past 3 months. The site with the highest combination of unique visitors and pageviews is ranked #1.

  Så kan man forstå det sådan, at Avpixlat er nummer 21.886 i Verden?

  Vores rang er 3,271,067:

  http://www.alexa.com/siteinfo/hodja.wordpress.com#

  Like

  Kommentar af Hodja — 28 juni 2013 @ 10:23

 3. Tilbage står spørgsmålet:
  Vi gider ikke høre på politikernes forherligelser af muslimerne
  og alt deres såkaldte kultur, og vi gider heller ikke læse alle
  bladnegrenes fortielser og løgnehistorier om de samme
  plageånder.
  Alligevel er vi så snotdumme, at vi den ene gang efter den
  anden genvælger disse landsforrædere?
  Hvorfor???

  falkeøje

  Like

  Kommentar af falkeøje — 28 juni 2013 @ 11:28

 4. Jeg kommer netop hjem fra 50 års jubilæet i gymnasiet dernede i det sønderjyske. Ud over at alle undtaget jeg var blevet ældgamle 🙂 (til gengæld sagde de andre, at de ikke kunne genkende mig, fordi jeg var blevet smældfed), så var det dog et lille lys i elendigheden, at samtalen ved bordet (jeg ytrede mig overhovedet ikke), meget hurtigt drejede sig ind på kulturmarxisme, eussr, de radikale, universiteternes elendighed, indvandringen og den almindelige moralske opløsning.

  Jeg sad ved siden af den eneste tilbageværende pige fra klassen. Hun havde levet i Sverige i mange (svensk mand), og hun kunne fortælle om den kolossale vrede der gemte sig under den svenskrøde fernis.

  Ingen lagde fingrene imellem, og da vi rejste os enedes vi om, at vi var blevet en flok gamle sure folk, – men sjovt alligevel som alle erklærede sig nationalkonservative. Hvis ham barfoeds indianeren havde en smule hjerne, så kunne de konservative blive større end venstre.

  Like

  Kommentar af Børge — 28 juni 2013 @ 20:53

 5. #4 Genial kommentar, Børge – “Ud over at alle undtaget jeg var blevet ældgamle” 🙂 Men, Børge, til det jubilæum, talte dine gamle gymnasiekammerater så om, hvordan deres egne børn og eventuelle børnebørn så på indvandringen og den moralske opløsning? Jeg er i født i slutningen af tresserne, for min genrations vedkommende kan jeg ikke lade være med at tænke på den dag, hvor ens børnebørn kommer og spørger deres bedstefar eller bedstemor : Hvorfor gjorde i ikke noget? hvorfor sagde i ikke fra? hvorfor gik i med på at ødelægge Danmark? For de historier jeg og min generation vil kunne fortælle om Danmark i 80’erne og 90’erne, vil lyde som et utopisk samfund. Det skræmmende er, bedstefar og bedstemor vil ikke have noget svar. Kun skam.

  Like

  Kommentar af Lightmann — 29 juni 2013 @ 06:37

  • “talte dine gamle gymnasiekammerater så om, hvordan deres egne børn og eventuelle børnebørn så på indvandringen og den moralske opløsning?”

   Nej Lightman, det nåede vi ikke at tale om. Selvom jeg ikke ser for lyst på fremtiden, så tror jeg alligevel, at vi sønderjyder nærmest har kærligheden til Danmark liggende i generne, så mon ikke der slipper et par kommentarer ud ved de berømte kaffeborde og ved andre lejligheder. Men omvendt tror jeg ikke på at vi kan reddes, så længe folketinget er fyldt med småt begavede psykopater, der lader Baroso opfylde deres hede totalitære ønsker, meden de fylder danskerne med pjat om snustobak.

   Like

   Kommentar af Børge — 29 juni 2013 @ 17:16

 6. # Børge, tak for svaret. Sønderjyder er dog ikke alene om at have kærligheden til Danmark i generne, det samme har lollændere. Hvad angår det du skriver om folketinget, der kan jeg kun være enig. Men, de bliver jo trods alt slået af EU med længder. Næste år kommer Rumænien og Bulgarien for alvor til EU og det kommer ikke til at gå stille af. I dagens udgave af 180 grader er der også dette : h t t p ://www.180grader.dk/Video/nigel-farage-audits-barroso-commission-youtube – Hvor længe kan det forsætte før folk får nok?

  Like

  Kommentar af Lightmann — 30 juni 2013 @ 07:04

 7. Good article. I will be facing many of these issues as well..

  Like

  Kommentar af sex cam to cam — 11 august 2013 @ 02:13


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: