Hodjanernes Blog

21 februar 2011

Det kunne være undgået

Filed under: Asyl, Bloggere, Indvandring, Islam, Islamisering, Jernhesten, Kriminalitet, Norge, Taqiyya, Vold — Jernhesten @ 22:08

Afvist og udvisningsdømt palæstinensisk asylansøger begår grov voldtægt i Oslo

En 25 årig palæstinenser fra Libanon har i høj grad beriget det norske samfund.  Han blev sidste år dømt for 23 så alsidige forhold som vold, trusler, tyveri og narko.  Han siger at han blev tortureret som 15 årig og så kan man da ikke effektivere en udvisning af ham. Den stakkels mand skal da behandles!!!!

VG  “Et halvt år etter at han slapp ut av fengsel, skal asylsøkeren (25) ha overfalt en kvinne i det hun var i ferd med å låse seg inn i leiligheten. Den 30 år gamle kvinnen hadde vært på byen og skulle overnatte i leiligheten til en venninne på Bislett i Oslo. I det hun låste opp døren, skal den ukjente mannen ha trengt seg inn i leiligheten. Det var angivelig starten på et flere timer lang mareritt for kvinnen. 25-åringen fra Beirut i Libanon skal etter det VG Nett får opplyst ha tatt kvelertak på kvinnen, og slått løs to fortenner. Først klokken syv om morgenen forlot han leiligheten etter at han skal ha holdt kvinnen fanget i fire timer. To dager senere ble asylsøkeren pågrepet av politiet, og siktet for voldtekt. I avhør har 25-åringen erkjent at han var i leiligheten, men hevder at det var et frivillig samleie. Den forklaringen mener verken politiet eller Oslo tingrett at er sannsynlig. – Fremgangsmåten som siktede har brukt er klassisk. Dette er en stygg overfallsvoldtekt, sier politiadvokat Christian Hatlo til VG Nett.”

4 kommentarer »

  1. Hvad er en palæstinenser ?

    Er det en statsløs araber i mener , eller hvad ?

    Like

    Kommentar af Kristian L — 22 februar 2011 @ 15:08

    • En af de gutter fra Libanon som vi jo også kender alt for godt herhjemme – husker du fx “palæstinenserloven”?

      http://da.wikipedia.org/wiki/Pal%C3%A6stinenserloven

      Like

      Kommentar af jernhesten — 22 februar 2011 @ 15:37

    • En pestilænser er en araber, som har gjort det til sit livsværk, at gøre livene sure for -især jødiske- israelere.

      Like

      Kommentar af Nielsen — 22 februar 2011 @ 16:13

  2. FRa Urias:
    Overkriften alene er det – jrg vil forholde mig til.
    “Sandheden er den løgn, vi bliver enige om.”

    Vi bilder os ind, vi lever i et demokrati – FORDI det er, hvad vi er blevet fortalt.

    Er det demokrati, at 70-90% af befolkningen IKKE får muligheden for at bestemme, hvorvidt de finder det ok at aflevere genaerationers “velfærds-opbygning/opsparing” til “naboen”?

    Det DIREKTE spørgsmål kommer aldrig op – pga. vore antidemokratiske politikere/system.

    Direkkte oversat: finder du det ok, at du og dine forældre har sparet op via skat for at sikre jer – eller få, hvad I gerne vil ——for så at se en “nabo” komme ind og tage den “sparegris” DU har lavet, —-fordi magthaverne synes, at “naboen” har mere brug for “den nye cykel”?

    Glem ALT om det, du tror.
    Vi danskere har IKKE demokrati – så længe politikerne bare undlader at tage spørgsmål op til afstemning, som flertallet af os kræver

    Like

    Kommentar af L. Johansen — 22 februar 2011 @ 21:16


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv en kommentar