Hodjanernes Blog

22 januar 2008

Dansk svineproduktion

Svinekødpriserne falder.

Det sidste år med omkring 10%

allah_pig.jpg

Har dansk svineproduktion nogen plan mod islamiseringen af samfundet? Hvordan vil landbruget i fremtiden sikre arbejdskraft, der vil arbejde med svin? Eller tror de bare – det går nok? Hvordan er EU’s planer om svineproduktion i fremtiden – i betragtning af EUROMED mm?

Til muslimerne:  Hvorfor skabte allah svinet? Jøderne? De kristne? …………………………………….

Og nu man er i gang – hvorfor skabte han verden – når det bedste sted at opholde sig er paradis. Hvorfor sender han ikke bare alle folk i paradis med det samme?

150 kommentarer »

 1. Hodja det er rigtig gode spørgsmål du her stiller.
  Uanset jesus tvivlsomme omgang med 12 mandfolk!! og ingen kvinder i sit liv?!? så har han påberåbt sig næsten kærligheden, hvad den så end har ment i hans liv ved jeg ikke?!, så vil jeg som Ateist prøve at formidle kontakten, meget neutralt, mellem jesus tilhængerne og muhammedaner tilhængerne.
  Hvor jesus-folket ikke har plads i muhammed tilhængere landene, kan vi så ikke give tilskud, fuld ydelse til muhammedanerne til rejsebilletten direkte til paradiset? og jesus tilhængerne jorden til gengæld?
  Ville det ikke være den bedste måde, at dele universet på.
  Vi på jorden tager os selvfølgelig af grisebasserne, men tilgengæld får muhamedanerne de 72 gamle rosiner.
  Fair ik`?

  Like

  Kommentar af li — 23 januar 2008 @ 05:12

  • ew dig din fucking kartoffel det du har gjort og tænker på er hel færdigt!!! du er hel færdig din fucking kartoffel du har intet liv. (asdarfirillah) vent og se til du dør og i dommedagen får du det hele at se og vide. du kommer til at fortryde det rigtig meget!!! du skal ikke gøre sådan noget igen og slet dette billede!!!!!!!!!!! din fucking kartoffel!!!

   Like

   Kommentar af mohammed mustafa ali — 30 december 2010 @ 01:53

  • fucking hodja al ting jeg skrev var til dig din klamme fucking kartoffel!!!!

   Like

   Kommentar af mohammed mustafa ali — 30 december 2010 @ 01:55

  • Fuck jer dansker svin kartoffel jeres svin stinker af lort

   Like

   Kommentar af Fuck danmark RACICTER — 2 januar 2011 @ 16:48

 2. these picture must be deleted because is using my special photoshop custom shapes.

  Like

  Kommentar af copyrightq — 24 januar 2008 @ 12:13

 3. ->2: ??? The black things on its stomach?

  Like

  Kommentar af hodja — 24 januar 2008 @ 12:22

 4. hehehe, Du er da ikke videre intelligent. Hvad fanden har svineproduktionen at gøre med muslimerne??? der er vel stadig masser af danske bønder som tager vare på situationen.
  Og benævnelsen “Muhammedanere” – dette ord er en street-fortolkning af egentlige muslimer, der lige så vel som de kristne mener at Jesus er den største af alle profeter samt dommedagsprofeten, lige så vel som i kristendommen. forskellen er at Muhammed er den sidste profet. Der er i virkeligheden intet som hedder muhammedanere.

  Og kristen!?! – det er du vel ikke, for så havde du ikke gabt så arrogant op om ting jeg kan se du IKKE har læst gennemgående nok om til at have nogen form for dybere og konkret viden om, angående muslimer.
  Men klap salve til jer “kloge hoveder” der yapper op om ting i intet andet ved om end fra hvad i ser på TV. – Dertil, hvad ved i egentligt om TV og fakta omkring medie manipulationer!??. Læs og lær, monkeys!!!!!

  Like

  Kommentar af Glenn — 10 juni 2008 @ 08:25

 5. Ps. jeg kan blive ved men i er jo ikke videre dybe vedrørende jeres intelligens. så jeg gider ikke spilde min tid her mere. bare læs før i snakker. historie, samfund, religion, og medier. læs om dette og i kan Måske blive en smule kvikkere.

  Hilsen
  den lærde Dansker. Der pisser på sit arrogante og spaltet folk.

  Like

  Kommentar af Glenn — 10 juni 2008 @ 08:32

 6. Gott soll dir die Rechtleitung schenken du Idiot! Obwohl sie nicht verdient hast!

  haha i hope u understand something!

  Like

  Kommentar af marco — 18 juni 2008 @ 14:20

 7. Slet dette billede. Tror du at du er sej når du laver sådan noget lort.. Hvad er det du vil få ud af at lave sådan et billede…
  Hvis der nogen der er et svin, så det dig! Du misbrugere ytringsfriheden.
  Slet billedet!

  Like

  Kommentar af Mads — 26 juni 2008 @ 20:11

 8. -> mads

  Du er en sørgelig lille mand 😀
  Man kan ikke misbrugere ytringsfriheden… Respekt for svinet!
  Øf øf mads (og følg nu den danskundervisning, så du kan opnå samme respekt)

  Like

  Kommentar af ManInBurka© — 26 juni 2008 @ 20:37

 9. sige noget om jøderne hvis du tørre svine elsker, eller er det altid islam det går ud over grise elsker.

  Like

  Kommentar af mmm — 15 august 2008 @ 00:11

 10. Hvorfor???
  Svinet kom til verden da’ Profet Muhammed (s.a.s) bedt ALLAH om at hva’ han skulle gøre med de der (pis) så skabte ALLAH Svinet for at spise pisset. derfor er det også at vi ikke må spise Svinekød.
  Vi er kommet til verden for at leve og dem som følger ALLAH’s Regler kan nemt komme til Paradis, og muslimer nogen af dem kommer til at brænde i helved men kun i et stykke tid. derefter alle muslimmer skal til PARADIS, Undtagen Kristene, Og dem som ikke Tror på ALLAH…

  Like

  Kommentar af HaKaaN — 20 august 2008 @ 06:35

 11. ALLAH YESTEFEL FEEKO …. INTA WA7AD MA BTEFHAM … FOR HVIS DU GJORDE DET SÅ HAVDE DU IKKE SAT DETTE BILLED …. VORES ISLAM SIGER “RESPEKTER HVAD ANDRE MENNESKER TROR PÅ” OG DET ER DET VI MUSLIMER GØR … MEN GØR I DET ? HVAD VILLE I HA’ ? HVAD HAR VI (MUSLIMER) GJORT JER ? SÅ OPFØRER JER SOM VOKSNE MENNESKER … JEG ER EN PIGE PÅ 15 ÅR … HALV DANSKER OG HALV PALÆSTINENSER … JEG ER FØDT I DANMARK OG OPVOKSET I DANMARK … OG JEG BLIVER I DANMARK … INTEGRERET DANSKER ???? SERIØST OPFØRE DIG SOM ET MENNESKER OG IKKE ET SVIN … OG ALLE HAR RET MED DET HER “MAN BLIVER HVAD MAN SPISER” DET HAR 2 BETYDNINGER … DET FØRSTE ER DET MED KROPPEN … OG DET ANDET ER AA DEM DER SPISER SVINE ER SVINE (I MINE ØJNE OG MINE VENNER .. VENINDERS .. BRØDRE OG SØSTRE ….. SÅ JEG KAN KUN SIGE EN TING … HÅBER DU TAGER DIG SAMMEN OG FJERNER DEN BILLED FORELLERS SKAL JEG NOK SELV FJERNE DEN OG DET KAN JEG … OG DET SVÆRGER JEG PÅ 😛 SÅ FJERN DEN BILLED NU OG DU HAR EN DAG TIL DEN … FORELLERS KAN JEG IKKE LADE DIG LEVE 😀 JEG ER NØRREBRO’S RAPPER –> JASMIN ABDULLAH –> MAIL –> KBHS_GANGSTER@HOTMAIL.COM …. HEHEHEHEHHEHEHEHEHEHEHEHEHEH

  Like

  Kommentar af JASMIN--> FYLDER 15 PÅ SØNDAG :D — 27 august 2008 @ 19:49

 12. ALLAHU LA ILAHA ILLA HUWA AL 7AYO AL KAYOUMO .. LA NA2KHOUZHOUHO SENATOUN WALA NAWM …

  BESMELLAH AL RA7MAN AL RA7EEM ..
  AL7AMDULELLAHI RAB AL 3ALAMEIN ..
  AL RA7MAN AL RA7EEM ..
  MALEKI YOUM EL DEIN ..
  IYAKA NA3BODU WA IYAKA NASTA3EIN ..
  EHDENA AL SERATA AL MOUSTAKEIM … SERATA AL LAZHEINA AN3AMTA 3ALEIHIM GHAYRO AL MAGHDOUBE 3ALEIHIM WALAD DAAAAAALEIN ….
  AMIN WA SADAKA ALLHU AL 3AZEIM ….

  SE OS FOR DEN VI ER OG IKKE FOR DEN VI KAN BLIVE … HMM … KAN SERIØST IKKE LADE VÆRE MED AT SKRIVE … MEN ALLAH SUB7ANAHU WA TA3ALA VED HVAD HAN SKAL GØRE VED DIG … “HVORDAN DIN DOM VILLE BLIVE” HEHE HYGGE HYGGE … OG TAAAARK FOR ALT

  Like

  Kommentar af JASMIN — 27 august 2008 @ 19:59

 13. Du behøver ikke at råbe…

  Like

  Kommentar af Skjoldungen — 27 august 2008 @ 20:00

 14. “Hilsen
  den lærde Dansker. Der pisser på sit arrogante og spaltet folk.”

  Spaltet folk…du skulle vel aldrig være århusianer…ooh du lærde dansker?

  Det staves “spaltede”…du lavintelligente spade!

  Like

  Kommentar af Bøddel — 28 august 2008 @ 00:15

 15. Og Jasmin´s råberi får sgu een til at tænke på et gammelt sommerhit…

  Allahhuuu, Allahhiii, Allah hahaha.

  Var´ed ik sårn :mrgreen:

  Like

  Kommentar af Bøddel — 28 august 2008 @ 00:17

 16. jeg kan se at der er mange mennesker der ikke har viden i vores dage. Hvis folk vil/gider at tage sig sammen for at studere religion finder de ud af at ALT det medierne siger om Islam faktisk er ren pur opspind. Jeg selv er Afghaner og har boet her i danmark i godt og vel 13 år nu. Faktisk har jeg boet her i Danmark i mere end 2/3 af mit liv. Har ikke haft mange støtter til at finde den rette vej, faktisk så havde jeg kun min mor som overholdte reglerne som jeg lidt efter lidt tog til mig. Det jeg har lært I dette liv er at folk i Danmark (ikke alle^^) er arroganter og vil det bedst for deres eget land uden at tænke på omverdenen. Hvis de kan krænke en religion, så laver de sku bare en lov om at ytringfriheden ikke har begrænsninger, hvor før krænkelse af religion/baggrund var forbudt. Og det med at han skrev at folk er i slittelse her i Danmark, kan jeg sammentykke på. I mit eget hjemland hilser folk på hinanden uden at kende hinanden, deres gæstfrihed er mere end noget tårene kan holde. Og ALTID har de et smil på læben selvom de er så ludfattig som man kan være. Her i Danmark gælder livet bare om at få flere og flere penge, skide være med folk der sulter i verden. “jeg giver sku skat og A landsbistand til andre lande gennem det, og det er naturens orden” sagde en elev i min gymnasie her idag til mig. Så kan jeg hellere ikke stå og høre på hende, for det hun siger er jo at bare hun er rig og har penge op i røven kan dem i de andre lande passe sig selv. Og hvis det er naturens orden, vil hun så sætte os så lavt som dyr? Priste være Den Ophøjrede, Ham som ingen lige har. Han har selv givet nogle dyr til at hjælper andre! hvordan kan mennesker så ikke det? er vi virkelig laver stillet i sammenhold? Hvis du spørger mig så ja her i Danmark. Husk at jeg ikke angriber alle i Danmark, nogle af mine venner så forstående over for dette problem i verden at de holder med mig.

  Og selfølgelig er billedet et hånd over for muslimer, I sura 3 vers 118 (tror jeg det var) står der at Kufar (folk som ikke har et religion) vil nedgøre dig på alle mulige måder, at de vil bruge ord og handlinger, og det der gemmer i deres hjerter er sygt og noget der er værre end de ord de snakker med.

  Jeg er selv muslim Alhamdulilla. og jeg har ikke imod andre folk om de har religion eller ej. Synes at alle mennesker er ligestillet (som der også står i koranen).

  Så derfor beder jeg jer som er “kloge” og at studere lidt mere religion, historie, medie før i skriver noget nedladende. For jeg kan høre at i Intet viden har.

  Og til dem der har spørgesmål eller noget de gerne vil have uddybbet endnu mere, så lad dig ikke holde af noget. Dette er ramadaens måned og Shaytan (satan) er i lænker, Insha’allah må allah åbne jeres hjerter for den rene og rigtige religion.

  Hilsen Ways.
  Ways123456@yahoo.dk

  Like

  Kommentar af Ways — 1 september 2008 @ 23:28

  • fuck dig der har tegnet det her bilded

   Like

   Kommentar af omar — 12 august 2010 @ 09:22

   • Arbejder du også for Politiken?

    Like

    Kommentar af Egtvedpigen — 12 august 2010 @ 09:25

 17. Hvad vil du? Hvem er DU? Så kom så kom, men når først du SLÅS kan du ALDRIG gør det OM, og somom du ikke føler dig TOM, når du sidder i RETTEN og venter på DIN DOM. Er du BANGE for aa dine venner syns du er en SVANS, det er lig meget hvad du end hedder om det er HASSAN eller HANS, for al’ BLOD er RØDT når det FLYDER, så er der INGEN der KAN bruge GANGSTA ATITUDER. Fat nu at det er SPILD AA TID, og rende rundt og spille STOR og være PARANOID, Al’ børn HUSKER LEGEPLADSENS GYNGER, det er derfor ALLE SYNGER.

  “Kom nu, slip dine lænker, kom nu der findes en UDVEJ selv for DIG, måden som du TÆNKER kom nu, KOM NUUU”

  Tænder for min RADIO og høre en stemme sige,
  “Pigebande tæsker USKYLDIG ung PIGE”
  For hvad? Ingen grund, nød det løst, en samfund UDEN grænser, grænse LØST, Tænder for mit Fjernsyn dårlige nyheder, tør NÆSTEN ik se hvad TV-AVISEN byder, for VOLDTÆGT til en UNG KNÆGT, SLÅET IHJEL for aa kaste den FORKERTE BLIK?! KAN IK lade som INGENTING, et RÅB et SKRIG til et HELT BEFOLKNING. Et SAMFUND der er PARANOID, så tag mit hånd og lad os byg os et BEDRE FREMTID ……

  Og selvom VOLDEN SKER, så kigger folk bare PÅ og det KAN JEG IKKE FORSTÅ??

  Like

  Kommentar af Miss J — 3 september 2008 @ 14:51

 18. Hej 🙂

  Jeg vil ikke skrive så meget om det der står i KORAN’en, for jeg er bange for at sige noget forkert. Men det jeg og andre muslimske brødre og søstre er enige om er at der står i KORAN’en at vi “MUSLIMER” skal RESPEKTER andre’s tro.. Det gør jeg og det gøre dem jeg kender selvfølgelig… Men gør du det? Du skal ikke tage det som angreb, men tag det på den positive side, at andre “muslimske brødre” ikke har gjort dig noget… ved selvfølgelig ikke om du stadig lever,,, det så hellere ikke min problem…. Men jeg ville kun have svar på det…. Er det også meningen at du skal blive SVINT til? Nogen gange forstår jeg ikke hvad meningen med er med livet.. Nogle gange når jeg sidder helt alene eller når jeg skal til at sove for eksempel,, tænker jeg meget tit over “HVORFOR LEVER JEG?” …. sig mig jeg tror ikke at jeg er den eneste der har den spørgsmål oppe i HOVEDET… men HALLO …. jeg ville gerne vågne op,,, jeg ville gerne leve og nøde/nyde mit liv, men selvfølgelig, indenfor mine grænser! og Jeg Ville ALDRIG Insha’Allah gå over min RØDE STREG… Håber at I forstår hvad jeg mener.. Jeg er selvfølgelig MUSLIM og det siger jeg Alhamdulillah for… men stadig … Så vidt jeg ved er at man skal søge VIDEN om VORES KORAN… Men jeg er lig fyldt 18 og aner ikke særlig SPECIELT meget om min RELIGION og det siger jeg for jeg er ikke bange for at sige det eller indrømme det… For den eneste JEG FRYGTER MEN også ELSKER ALLAH (subhanahu wa ta’ala)..

  Angående dig (JASMIN). Det syns jeg er sygt nok… og bare gå til den. Unge MENNESKER har virkelig brug for støtte. og Jeg støtter JASMIN,, Men HUSK nu INTET BALLADE … haha 😉

  Ha’ det godt allesammen og (salamu aleikum wa rahmato Allah’ wa barakato)

  Like

  Kommentar af SUSAN — 3 september 2008 @ 18:53

 19. Lak faa jer et LIV … og hvis I ikke ved hvor i kan finde den henne … saa tag ned til FAKTA … saa kan I købe LIV for der er TILBUD paa dem 😉

  Like

  Kommentar af LIV — 4 september 2008 @ 14:17

 20. Du er vist ikke rigtig klog . Hvis du virkelig var det ville du vide noget om hvorfor alt det er. Hvis er så klog kunne du havde læst om alt det. Vi muslimer ved det!

  Like

  Kommentar af MUSLIMER — 18 september 2008 @ 17:09

 21. Also dieses bild ist doch eine frechheit.Ich habe diese seite gemeldet und eine sammel anzeige erstattet mal sehen ob du es im nachhinnein immer noch so witzig findest.

  Like

  Kommentar af marcus — 10 december 2008 @ 16:27

 22. Gud har også skabt lort.. spiser du så lort?? hvis du gør. andre som mig vil ikke gør det.. men vi respekter dig alligevel hvis du gør det ;D

  Like

  Kommentar af maria — 6 januar 2009 @ 18:56

 23. Hvad tror muslimerne på?

  Det kan være meget forskelligt fra muslim til muslim, hvad man finder vigtigst i sin tro – dog er der nogle trosartikler, som de fleste er enige om:

  A. Gud
  Muslimer tror på, at der kun er én Gud, Allah på arabisk. Han har skabt verden, og han har kontrol over dens udvikling. Gud er almægtig og kan ikke sammenlignes eller sidestilles med nogen eller noget andet. Derfor er det også kun Gud, man bør sætte sin lid til, og alt, hvad man foretager sig, skal være til hans ære.

  B. Engle og ånder
  Engle og ånder (jinner) er en del af den islamiske tro. Engle har ingen fri vilje, men er sat til at tjene Gud og mennesker på forskellig vis. Gabriel menes således at være den engel, der har overbragt Koranen til Muhammed. Jinner er dæmoniske skikkelser, skabt af ild, som forsøger at lede mennesker vild. Satan (på arabisk Iblis) omtales i Koranen som en jinn.

  C. Bøger
  Ifølge islam har Gud åbenbaret sig i flere forskellige hellige bøger, bl.a. Det Gamle og Det Nye Testamente. Muslimer mener imidler-tid, at disse to åbenbaringer er blevet forfalsket af henholdsvis jøder og kristne, så de udgaver, der i dag findes, ikke længere kan betragtes som Guds ord. Koranen er derimod i muslimernes øjne Guds uforfalskede og endelige åbenbaring, og bogen behandles derfor med stor ærbødighed og respekt.

  D. Sendebud
  Muslimer tror, at der har været en række for-skellige profeter før Muhammed. Koranen nævner 25 sådanne, og Moses og Jesus er blandt disse. Alle profeter værdsættes og betragtes som syndfrie, om end blot mennesker. En særlig status har Muhammed, da han menes at være den sidste profet, og den der fik lov til at modtage Koranen. Muhammed var i modsæt-ning til profeterne før ham, ikke sendt til et bestemt folk eller til en bestemt epoke, men til hele menneskeheden.

  E. Dommen
  Koranen fortæller, at der efter døden venter en dom, hvor alle mennesker vil blive dømt efter deres gerninger. Muslimer mener, at alle må stå til regnskab for, hvad man har gjort af godt og ondt i sit liv, og at den endelige dom vil være fuldstændig retfærdig. Selvom der ikke er nogen frelserskikkelse i islam, lærer Koranen dog, at Gud er barmhjertig og vil tilgive ens synder, hvis man – mens man endnu er i live – angrer og undlader at gentage synden. Om man mod-tager tilgivelse er dog i sidste ende op til Gud.

  F. Livet efter døden
  Alt afhængigt af dommens udfald vil man tilbringe den resterende del af evigheden efter dommen enten i Paradis, som er beskrevet som et herligt sted, hvor de retfærdige kan nyde en fuldkommen perfekt tilværelse – eller i helvede, som er et pinefuldt sted for de fortabte.
  Muslimernes ”fem søjler”

  Islams religiøse praksis kan sammenfattes i ”fem søjler”, som overholdes i forskelligt omfang af muslimerne. I princippet bør alle voksne, der er raske overholde disse pligter:

  1. Trosbekendelse
  For at være muslim skal man oprigtigt kunne bekende: ”Der er ingen gud uden Gud, og Muhammed er hans profet.” Bekendelsen spiller en central rolle for muslimer og lyder fx i kaldet til bøn, og når en person vælger at antage troen.

  2. Bøn
  Muslimerne skal fem gange dagligt bede til Gud med ansigtet rettet mod islams religiøse cen-trum, Mekka. Bønnerne indrammer muslimer-nes dag og minder dem jævnligt om deres religiøse ståsted. Mændene bør om muligt udføre deres bønner i moskeen, mens det er mindre nødvendigt for kvinderne, der ofte beder derhjemme. Fredagsbønnen er den vigtigste af ugens bønner, hvor imamen (den religiøse leder) også holder en prædiken. Udover de obliga-toriske fem bønner kan muslimerne også bede andre personlige bønner i løbet af dagen. Før man beder og henvender sig til Gud, skal man vaske sig på en helt bestemt måde.

  3. Faste
  I en hel måned om året – den måned der kaldes ramadan – må muslimerne hverken spise, drik-ke, ryge, have samleje m.m. mellem solopgang og solnedgang. I stedet er det meningen, at man skal fordybe sig i islam og fx tage hyppigere del i bønnerne, læse mere i Koranen og tænke lidt ekstra på medmennesker i nød. Efter dagens faste samles muslimerne til iftar-måltidet, der er en vigtig social begivenhed. Når fastemåneden er overstået fejrer man fastebrydningsfesten eid al-fitr, som dels højtideligholdes i moskeen un-der en stor fællesbøn, dels i hjemmene sammen med familie fra nær og fjern.

  4. Almisse
  Det er en pligt for muslimer at betale en fast procentdel af deres indkomst til velgørende formål. Procentsatsen kan variere, men 2,5 % er meget almindeligt. I muslimske lande admini-streres almisse-midlerne ofte af det offentlige. Pengene gives til syge, fattige og på anden vis trængende muslimer.

  5. Pilgrimsrejse
  Det er en pligt for alle muslimer mindst én gang i deres liv at tage på pilgrimsrejse til Mekka i Saudi Arabien, såfremt man økonomisk er i stand til det. Centrummet for rejsen er Kaba’en, en bygning som Abraham og Ismael ifølge Koranen byggede, og som var den første moske overhovedet. Her samles hvert år i pilgrims-måneden millioner af muslimer til helt bestemte pilgrimsritualer.

  tak og pågensyn:D:D:d

  Like

  Kommentar af Melissa — 9 januar 2009 @ 09:35

 24. Allahs sult bliver tilfredsstillet ved hjælp af et kompakt lyserødt dyr kaldet grisen. Allah sniffer grisens dunst med sine udvidede næsebor og elsker det, kærlighed ved første snif, baconen er himmelsk. Bagefter laver han lovin på grisen og Islam blev skabt, go!

  Like

  Kommentar af Allahs følgesvend — 23 januar 2009 @ 11:56

 25. hej jeg vil sige at det er latterligt at i danskere tager Allahs navn og lægger det på grisen. Det er jo på en måde at gøre grin med guds navn, det er okay i stiller spørgsmål men ik at i laver grin med det! Og gud kan jo ikke bare sende alle til paradis, for det er ikke alle der har opført sig på den måde han gerne vil have man skal opførre sig på?! Det er jo kun hvis man ber 5 gange om dagen, lytter til sine forældre, er et godt menneske, ikke gør de onde/dårlige ting og sidst men ikke mindst gør det Allah har sagt man skulle gøre. Men selvfølgelig er det ikke kun kristne der kommer i helvede eller paradis. det kan også være muslimer, men vores religion Islam følger os muslimer fordi det er den eneste religion som allah har sendt til os som vi skal følge. men i andre kristne, budhisme og hinduisme laver jeres egen religion som allah ikke kan lide, fordi han kun har lavet en religion og det er islam
  p.s jeg er muslim og er meget stolt over det! så lad være med at lave grin med islam for Allahs skyld, og for jeres egen beskyttlese ligesom Muhammed tegninger!

  Like

  Kommentar af Yasmina — 12 februar 2009 @ 11:43

 26. Munammed var et sygt dødeligt menneske, der opfandt den modbydelige idelogi iSLAM.
  Alle med bare lidt fornuft i hoved, foragter denne selvudråbte muhammed profet! svindler, der var utrolig kvindefjendsk og voldelig og pædofil, føj for en heldigvis stendød vanskabning!

  Like

  Kommentar af li — 12 februar 2009 @ 11:54

 27. Fuck jer klamme svin, i kan ikke andet end at spise svin som jer!! frygt allah !! En ryger i alle sammen i helvede for at foretage jer de her ting

  Klamme bøsser og svin

  Like

  Kommentar af sdfdsfdsfdsf — 2 marts 2009 @ 11:44

 28. ->27

  Nu skal jeg spinde en lille historie, som du med garanti ikke har åndsevner nok til at gennemskue konsekvensen af…

  Berlin har lige nægtet at gå med på Ungarn’s krav om en enorm hjælpepakke til EU-landene fra den gamle Østblok.

  Det betyder, at disse lande…dem som ikke allerede er bankerot..vil gå den skæbne imøde.

  Italien og Østrig har lånt enorme beløb ud til dem og alene i år regner man med, at der skal omlægges kortfristede lån fo rundt regnet 400 milliarder kroner og den samlede gæld beløber sig til 2800 milliarder kroner.

  Sverige er også blandt de store långivere og lige nu rasler deres produktion ned og den svenske kroner taber voldsomt i værdi.

  Vores egen Danske Bank har små 40 milliarder i klemme.

  Går det som man spår, så er den mindste pris i spillet, at EU og Euroen bryder sammen…andre mener det vil trække hele Europa med sig i faldet…og tror vores indvandrere så, at vi stadig vil ryste pengetræet til deres fordel, så de kan forblive på varig kost og logi????

  Mon vores “gæster” frivilligt forlader landet, hvis truget går hen og bliver tømt i lyntempo?

  Like

  Kommentar af Michael Sjøberg — 2 marts 2009 @ 14:25

 29. “Danske Bank risikerer at tabe milliarder på risikable udlån til blandt andet de baltiske lande,” siger han til Politiken.

  For andre nordiske banker ser det endnu værre ud. Ifølge centralbankernes samarbejde, Bank for International Settlement (BIS) i Basel, har Nordea og de to store svenske banker Swedbank og SEB tilsammen lånt næsten 650 milliarder kroner til især de baltiske lande, Polen og Rusland.

  En nedsmeltning i Østeuropa risikerer imidlertid ikke kun at ramme banksektoren. Også danske eksporterhverv kommer til at miste milliardindtægter.

  “Væksten i Østeuropa er en af de væsentligste årsager til, at vi har oplevet fremgang i Danmark i de seneste ti år. Den drivkraft står vi til at miste nu. For mange eksportvirksomheder, der har satset benhårdt på det østeuropæiske marked, vil det være fatalt,” siger Jacob Warburg, der er cheføkonom i Danmarks Eksportråd, til Politiken.”

  http://borsen.dk/okonomi/nyhed/152291/

  Like

  Kommentar af Michael Sjøberg — 2 marts 2009 @ 14:40

 30. #28, 29

  Er du ved at omdanne Hodjas.blog til et økonomisk tidsskrift?
  Og hvor har du fået forestillingen fra, at kommentar nr. 27 forstår bare en brøkdel af det du skriver?

  Like

  Kommentar af ManInBurka© — 2 marts 2009 @ 14:58

 31. ->30

  Jeg påpegede såmænd også, at vedkommende nok ikke ville være istand til at overskue ret meget andet end at snøre sine sko og bestille lidt mad på fætterens pizzeria :mrgreen:

  Faktisk undrer det mig ofte, at den slags personer overhovedet kan overkomme at stå oprejst.

  Like

  Kommentar af Michael Sjøberg — 2 marts 2009 @ 15:37

 32. Og med hensyn til mine overfladiske skriblerier om den nuværende krise…så er det begrundet i et håb om, at økonomien braser, så politikerne bliver pisket til at ændre i bistandspolitiken…

  Skulle vi være så heldige at EU røg med i købet…så vil jeg godt se krisetidspolitikere prøve på at fortsætte med at implementere Metock-dommen og hvad der ellers er afsagt i forhold til at kastrere vores suverænitet.

  Let it burn….!

  Like

  Kommentar af Michael Sjøberg — 2 marts 2009 @ 15:43

 33. #32

  Der er aldrig noget så skidt, at det ikke er godt for noget, fristes man til at sige 😀

  Like

  Kommentar af ManInBurka© — 2 marts 2009 @ 15:48

 34. hej…
  jeg vil starte med den billede.. hvorfor har du lavede den??? for at lave grin med allahs navn??

  Da jeg læste de kommentarer nogle har skrevet, blev jeg helt chokeret over hvad folk kan sige.. jeg har aldrig hørt det før nogensinde end idag.

  jeg er en dreng på 14 år og er en muslim. Der er også en spørgsmål, som stiller mig. hvorfor har gud lavet “dyret”? jeg ved at det står et eller andet sted, men hvor kan i, som er muslimere hjælpe mig med det, ved at sende email til mig.

  jeg læste også at der var en muslim der havde skrevet ” for det er ikke alle der har opført sig på den måde han gerne vil have man skal opførre sig på?! ” Yasmina har lavet en lille/stor fejl.. Gud(allah) er ikke en han/hun. De er ubeskrivelige.

  og har lige en lille budskab eller hvad i nu vil kalde det for…

  “ladvær lav grin af andre religioner”

  det står i Quranen(den hellige muslimske bog) og tror også det står i jeres religions bog.

  og ellers har en god dag eller aften;) uden race

  Like

  Kommentar af Afzal — 6 marts 2009 @ 13:42

 35. og hvis i vil sige/spørge mig om noget, eller svarer på mine spørgsmål så skriv på min email kenni0@hotmail.com

  Like

  Kommentar af Afzal — 6 marts 2009 @ 13:49

 36. og prøv lige også det her. jeg ved ikke om jeg kan forklarer det ordenligt fordi er også en mindre årige og lige fyldt 14.

  prøv gik på din højere hånd… lav den helt sammen og kig og der står allah. ikke på dansk, men på arabisk. og en ting mere..

  prøv også det… lig på sengen/på et bord og lad en stå bag dig lad ham, som kigger, se om han kan se Allahs navn på arabisk.

  Like

  Kommentar af Afzal — 6 marts 2009 @ 13:58

  • Du læser forkert – der står ikke allan – der står anus 😀

   Like

   Kommentar af Hodja — 6 marts 2009 @ 14:54

 37. skriv lige hvis i kan se det.

  Like

  Kommentar af afzal — 6 marts 2009 @ 13:59

  • Din klamme perker!

   Like

   Kommentar af søren ryge — 4 oktober 2010 @ 13:50

 38. er allan din fars navn eller hvad?

  eller mors?

  Like

  Kommentar af Afzal — 8 marts 2009 @ 12:15

 39. Åndsvage spørgesmål, men jeg har svarende på dem hvis det kan hjælpe.
  Ja, Allah skabte svinet, men han gav os til gengæld en ‘hjerne’. Dvs, at en hjerne kan man bruge til at tænke sig om med, da han siger det er forbudt at spise svinekød så skal vi vel forstå at grunden til det er masser af sygdomme. Den hjerne bruger vi altså til at tænke med.
  Gud skabte mennesker, men ikk jøder, kristne osv. Han skabte menneskene også bestemte de selv valget, men han opfordrede os til at vælge islam, da det er den rette tro. Jøder og kristne kan stadig blive muslimer.
  Også til dit spørgesmål med paradis.
  Kan du se hvordan verden er nu ?
  Krig, drab og urætfærdighed.
  Han satte os på jorden, dvs. vi lever i en prøve. Adlyder vi ham kommer vi i hans rige, gør vi ikke brænder vi i helved.
  Så pointet med at vi ikk direkte blev sat i paradis er at vi skal bestå prøven.
  Det er ligesom en elev der skal bestå sin sidste prøve for at fuldføre sin uddannelse.

  Like

  Kommentar af ... — 14 marts 2009 @ 16:57

 40. ->40

  Hvem skabte så vores foretagsomhed og følgende rigdom…den I muslimer er så vilde med at få fingre i?

  Og med hensyn til din snak om krig, drab og uretfærdighed, så kan man godt få den tanke at Allah skider på sine slaver siden de altid får tæsk af vantro og jøder.

  Like

  Kommentar af Michael Sjøberg — 14 marts 2009 @ 18:21

 41. HAM DER HAR GJORDT DET ER EN LUDER…..

  Like

  Kommentar af SKSK — 15 marts 2009 @ 10:21

 42. fordi han/hun skal se hvem har et godt eller dårligt hjerte men det ved allah men han skal bevise det for folket ligsom adam og eva de har ikke adlydt allah og det er der for vi skal først leve her på jorden så allah skal se vem kan adlyde ham hele sit liv vi skulle rigtigt allesammen i pardis men adam og eva gjorde noget forkert

  Like

  Kommentar af hamza — 17 marts 2009 @ 14:03

 43. stoop alle de diskusioner.. lad muslimer leve deres liv og kristne deres og også jøder deres..

  vi kan bare vente til dommedagen.

  så vi alle se…

  dem der har fortjent jannat/paradiset ryger der ind og dem der ikke har ryger i dozakh/helvede.

  i fortryder det helt sikkert det i har gjort..

  men dig, som har sat billedet ind du svarede ikke på mit spørgsmål..

  hvorfor har du sat den ind?
  så vi skal se hvor modig du er?
  din idiot.
  sådan nogle som dig skaber krig mellem muslimer og kristne.

  Like

  Kommentar af afzal — 17 marts 2009 @ 15:22

  • du må huske det ikke er alle dansker der er sådan…. der vil altid være nogen der er fuckt op … men bær over med dem …. der er ingen grund til vi alle rander rundt og hader hinanden pga folk som ikke kan færdes på normal vis ….

   Like

   Kommentar af jannie — 28 maj 2011 @ 23:03

 44. Hvorfor gør dansker så meget grin med muslimer? og Allahs navn? Er det fordi de hader os eller hvad hvis de gør, kan vi lige så godt også hade dem !

  Like

  Kommentar af Yasmina — 25 marts 2009 @ 15:53

 45. #44 Vi er hverken kristne eller jøder. Dem er vi også kritiske overfor – men de udstiller sig ikke så meget…

  #45 Hvor er du selvhøjtidlig. Faktisk er det grisen, der bliver gjort grin med i dette tilfælde…

  Like

  Kommentar af ManInBurka© — 25 marts 2009 @ 17:48

 46. Ja, det kan godt være at det er grisen i holder diskussion om. Men stadig væk, hvorfor står Allahs navn på? Det er det jeg er rasende over. Og hvem har lagt det ind?

  Like

  Kommentar af Yasmina — 2 april 2009 @ 12:16

 47. @47 Yasmina
  Du skal ikke være rasende på grisen.
  Ret du din vrede mod svinet allah som den falske selvudråbte pædofet muhammed påstod at få budskaber fra. Vi er mange der er vrede over denne modbydelige idelogi iSLAM, som opdeler verden i ren og uren og voldeligt opfordre til drab på jøder og vantro.
  Hvis det ikke var fordi jeg er ateist, så kunne jeg få den mistanke, at iSLAM er satans værk!

  Like

  Kommentar af li — 2 april 2009 @ 12:28

 48. hvorfor kan i ikke bare leve jeres liv stille og roligt med jeres egne religioner i stedet for at kritisere andres religioner…

  og det værste er at i voksne..

  sådan nogle som jer ødelægger også jeres børnenes fremtid…

  f.eks. har dine forældre opdragede dig med had om islam.

  det kalder jeg for dårlig forældre..

  og skulle også lige fortælle er en 14 årige muslimsk dreng

  Like

  Kommentar af afzal — 4 april 2009 @ 11:54

 49. Er det ikke billeder som dette der gør Danmark til et fattigt samfund? Jeg håber inderligt og tror på at der er mange i dette lille, og ellers så fredelige samfund der holder på at man skal værne om det der engang gjorde Danmark unikt i verdenen. Så skal vi ikke alle sammen åbne en ny dåse dansk frisind? tak

  Like

  Kommentar af Martin — 6 april 2009 @ 09:53

  • Chill 🙂 Hvor blev diskussionen om frigivelse af pornoen af? Der var da i det mindste noget at diskutere om! 😀 Jeg synes at det er dejligt at høre hvordan tonen er i dette forum, virkelig, jeg bliver helt rørt over at få så mange kaldenavne og trudsler fordi jeg er født her i landet. Hvorfor slutter denne diskussion ikke bare? Jeg er sikker på at muslimerne ikke vil acceptere dette billede der 2 år efter stadig findes på google, og jeg er sikker på at der er mange der ikke respekterer den muslimske tro så meget som koranen ønsker muslimerne at respektere andres tro. Denne diskussion er så gammeldags at den kan spores tusind år tilbage. jeg er glad for min telefon fjernsyn og kreativitet. At diskutere et indiskutabelt emne er bare spild af tid og frustration! Hyg jer alle sammen, og til jer der føler jer stødt over dette billede: Prøv at skrive pænt selv om i er sure, had avler had

   Like

   Kommentar af Millos — 19 april 2011 @ 13:59

 50. Hej.

  Istedet for at tale nedladende til hinanden, så tag det med ro.
  Jeg er selv en muslimsk kvinde og ved at man skal tale pænt, ligegyldigt om andre taler grimt. Subhanahu w ta3ala sagde´ Erhamo man fel ard yarhamukum man fel samaa’. muslimerne herinde forstår godt hvad jeg lige har skrevet. Så mine søstre og brødre fillah, tal pænt, og det vil være til beløning for jer youm al qeyamah.

  Wa salam

  Islam

  Like

  Kommentar af Islam — 17 april 2009 @ 12:29

 51. Jeg vil lige tilføje, allah swt sagde; Asbero faina allah ma3 al sabireen;

  Så jeg taler ikke ned til jer, men fortæller hvad swt opfordrede os til 🙂

  Wa salam
  Islam

  Like

  Kommentar af Islam — 17 april 2009 @ 12:31

  • hva så med fugleinfluenza

   Like

   Kommentar af jannie — 28 maj 2011 @ 23:05

 52. “svineinfluenza” er et tegn for at Allah eksistere. og han forsvarer sig selv.
  Efter de skrevet allah i svin, Allah skabte en nye sygedom.

  “Asbero faina allah ma3 al sabireen”

  Like

  Kommentar af mennesk — 2 maj 2009 @ 13:21

 53. Salam …

  Jeg har 1 ting at sige til jer vantro .. gal jeg skal grine nr i inshallah bliver brndt i helved .. allah m forbande jer .. vi kan takke allah for vi er fdt muslim og ik som jer vantro.

  Like

  Kommentar af Bijar Mohammad Jalal — 5 maj 2009 @ 00:29

 54. netop…. de kommer til at fortryde det..
  nu er det jo bare sjovt for dem at tegne skrive osv. som er krænkende for islam… men de får se når de kommer i helvede.. og der tænker de nok på… hvorfor gik jeg ind på denne hjemmeside og skrev grimme ord om islam?..

  Like

  Kommentar af ali — 7 maj 2009 @ 20:29

 55. hahahahahahhaha!!!
  Så kan I fandme lærer det mand!!
  Nu har Allah selv skabt en sygdom, ud af det eneste dyr som vi muslimer ikke må spise.
  Så kan I lærer og lad være med at gøre grin med os!!
  Vågn op og spørger jer selv: “Hvorfor lige præcis svin og f. eks ikke en ko eller en får?”
  Har I nogensinde tænkt på det?
  Så gør det nu. Det betyder at Allah findes og er her for os!!

  Like

  Kommentar af Anonym — 10 maj 2009 @ 14:40

 56. Salam Aleykum til mine muslimske søskende som er her inde

  og til jer dumme vantroer.

  Allah (swt) skabte alt i dette liv. vores liv nu er en test Allah (swt) har skabt livet & døden, Allah (swt) har gjort tingene i livet attraktive, han tester os i dette liv, vil vi gøre det rigtige eller forkerte? vi spiser ikke svin fordi Allah (swt) har sagt til os spis ikke svin, det er beskidt hvorfor skabte han svin?, fordi han tester os og ser om vi kan holde os fra det beskidte

  (stavefejl? ikke min fejl!)

  Like

  Kommentar af Ali — 14 maj 2009 @ 02:00

 57. 1 Sidste ting til mine søskende, lad vær med at sig “wallah” eller jeg sværger osv, man må rigtigt slet ikke sværge på gud han har skabt os alle hvorfor sværger vi i hans hellige navn?, prøv ikke at sværg i hans navn.

  Profeten Moses (as)
  Spurgte Allah (swt) O Herre, hvilken belønning får den, der får tårer i øjnene af frygt for dig. Allah (swt) sagde: O Moses, hans ansigt vil sikre sig mod Ildens varme, og han vil være sikker i den store Frygts dag

  Wa Salam

  Like

  Kommentar af Ali — 14 maj 2009 @ 02:09

 58. Jeg vil skide på allah(satans wannabe tølper)
  Pak din overtro sammen og hold den fordig selv.

  Like

  Kommentar af li — 14 maj 2009 @ 07:38

 59. Det vil du komme til at fortryde. Og den dag, vil du huske, at godt sagt af dig, var det ikke!!
  Hvis vi havde noget imod jeres tro, vil vi også havde tegnet grimme tegninger af jeres hellige profeter, gør grin med jeres tro i det hele taget.
  Men jeres indtryk betyder kun en ting: Jalousi+I ikke har noget at sige som da de andre skrev noget om Allah’s ord.
  Hvis I havde noget at sige, ville I selv ha kommet med en sætning der ligesom beviser noget.
  Hvorfor tror du ellers at der er kommet svineinfluenza?
  Så hold munden lukket før der dukker ølinfluenza op!!! næste gang!1

  Like

  Kommentar af Anonym — 14 maj 2009 @ 07:58

 60. Aldrig har jeg moret mig så godt.
  Helt fantastiske skrivelser fra disse musse-liner.
  De har været udsat for hjernevask. Helt i tråd med ideologien islam.
  Ha ha. Allah skabte svineinfluenzaen.
  Hvad med kogalskaben, fåresygen, de røde hunde, solstik og hedeslag.
  Nej skaberen er i virkeligheden Mohammed. Han har skabt et folk der diskriminerer kvinder, anderledes tænkende, videnskab og oplysning.
  Et folk, som er nødt til at flygte fra deres egne trosfæller samt søge ophold i lande der kan forsørge dem. For at undgå sygdom og fattigdom i deres egne muslimske stater hvor viljen og evnen til fremgang knægtes af en middelalderlig livsform må de søge om ophold i civiliserede samfund.
  Desværre viser det sig, at de tager deres forvaskede hjerne med.
  Ak ja.

  Like

  Kommentar af allan — 14 maj 2009 @ 13:36

  • hej Allan, nu skal du høre her min ven, for det første er det araberne der opfandt tal, mattematik, astrologi osv, så så dumme kan de jo ikke have været. og kender du ALLE muslimer i hele verden siden du kan udtale dig generalt om at de er kvindeundertrykkende??? så har du da mange bekendte.. og hvad er der galt med at være anderledes tænkende??? hehe når danmark engang i tiden bliver oversvømmet eller ramt af en naturkatastrofe eller andet, er du den første der står i kø for at komme ind i vores samfund, så vender det hele hva… og det er fint nok når danskerne tager på charterejser eller hva?? og med hensyn til hvis vi ikke er skabt af allah (som vi er) er vi så udviklede af aber?? for du er da ihvertfald en abe at høre på hahaha og så har du jo også været sort engeng, eller dine forfædre, homosabiens stammer så vidt jeg har hørt fra afrika 🙂 tyg på den

   Like

   Kommentar af jasmina — 19 januar 2011 @ 11:17

 61. Din luder slet det billede den ned gør muslimernes relgion og verden blev skabt fordi den blev skabt og ikke mere det det. dansker tror at fordi aberne tog tøj på begyndte de at bleve til mennesker men det kan man ikke. så vis jeg tag en abe og giver den tøj bliver den så til et menneske????? din homo luder!!!!!!!

  Like

  Kommentar af Din fucking dansker — 18 maj 2009 @ 16:56

 62. Svar til 60erne.
  “Aldrig har jeg moret mig så godt.”= det er fordi du har slet ikke set noget endet en at drikke øl og spise svin.
  “Helt fantastiske skrivelser fra disse musse-liner.” = Du vil aldrig fat det fordi du er jo blevet hjern vask fra dagen du født, folk skole, gymn. og til du dør. Islam er ikke en idiologi lige som vikinger. Islam er en relegion, som aldrig fat det.
  “Hvad med kogalskaben, fåresygen, de røde hunde, solstik og hedeslag.”= hvis du virklige vil gerne vide om hvor de sygedommer kommer fra, så må du meget gerne, spørger jeres ejen dansker kemiker og forsker, så skal de nok fortælle dig at alle de sygedommer starte fra de non-muslimsk lande. Vågn op, glem din øl flaske for en dag og læse bøger først.
  Muhammad var selv et menneske. Det er dig der blev hjen vask og du ikke fatter noget om histoie.
  Vi har flygte fra vores lande, fordi du som slikker røv for USA og dem som bestemmer over for dig og din fremtid, har skabte sådan en sitation i muslimske lande, for muslimer glem deres relegion. Og det skyldes at Du, Dem du slikker røv, og Dem som bestemmer over for dig og din fremtid er jaloux over for muslimer, og muslimers union. alle dem som gør de lorte ting i muslimsk lande, og prøver at nedgør islam for mennesker er hjenvasket mennesker, og får penge fra USA og dig.

  Like

  Kommentar af mennesk — 19 maj 2009 @ 19:32

 63. HVOR ER I BARE TIL GINE… BARE FORDI I IKKE HAR NOGET ANDET OG LAVE BEGYNDER I AT LEGE PIA K.

  I ER SKU NOGLE RESISTISKE SNOTHVALPE..

  Like

  Kommentar af en muslim — 19 maj 2009 @ 19:36

 64. Jeg synes Danskerne savner alt det lorte “selvmordsbomber” og “terrorisme” derfor hver gange finder de på et eller andet til at får deres opmærksom eller hvad???
  Kan i ikke lide at bo i fred eller hvad???

  Like

  Kommentar af mennesk — 19 maj 2009 @ 19:38

 65. I Danmarks grundlov står jo stadig væk at det er relegions frihed i landet, og relegions frihed betyder at man bestemmer selv hvad man tror på.

  så hvad er jeres problem? hvad er det i mangler?
  Hvorfor sviner de hinanden?
  ejjjj undskyld jeg sagt svin. svin er jo danskernes hellig tradition. haha 😛

  Like

  Kommentar af mennesk — 19 maj 2009 @ 19:43

 66. Eow hvad er dit problem? Hvorfor gør du så noget? Jeg kan aldrig forstå jer dansker. Hva har dy fået tæsk af farmand som lille eller hvad har du problermer i hjernen eller hvad? Prøv at forstå os din arrogante spasser. Men virkelig prøv at forstå os ikke det som medierne siger. Hvis du havde læst KORAnen så vil du forstå at ISLAM er en fredsreligiøn.

  Idiot hvis jeg havde kendt dig så havde jeg slået dig så meget du havde ligget i koma i årevis motherfucker!!! Punk!

  Like

  Kommentar af Kurder — 9 juni 2009 @ 14:59

 67. hehe rolig min ven=)

  Like

  Kommentar af afzal — 26 juni 2009 @ 21:29

 68. lad dem gøre, det de har lyst til. de er blevet advaret en gang..
  og foresten lad vær sig grimme ord bare for de kristener eller jøder skal vi begynde at bande..

  bare lad vær med at komme på den hjemmeside mere….
  de skal nok blive straffet for det de har gjort ;).
  jo mere vi prøver at forklare dem, jo mere begynder de at kritisere islam.

  så hvad nytter det at komme på denne hjemmeside..

  Like

  Kommentar af afzal — 26 juni 2009 @ 21:38

 69. For Det Første Allah har skabt den her verden fordi det her skal være en test for menneskeheden. Så Livet er en test,og Jødedommen og kristendommen er bygget op på Islam. Men biblen og jødernesbog er ændret de er ikke rigtige folk har ændret de,, Den sidste Bog: KORANEN. I Misforstår Islam,Ja der står i islam ”dræb dem hvor du finder dem driv dem ud hvor de drev dig ud fra” men det betyder ik at jeg skal gå og dræbe folk, det betyder at når man er i krig så skal man slås for Allahs skyld og forsvare Islam,og til alle jer der tror i er muslimere så gå hjem og læs kuran læs vores phrophets liv istedet for at spille troende muslim, når i ik ved hvad der står i Koranen.. ”Allah Tilgiv mig hvis jeg har sagt noget forkert”

  Like

  Kommentar af fatih — 8 juli 2009 @ 13:01

  • Til forskel fra dig, har har de fleste her på bloggen læst og, ikke mindst, forstået hvad der står i koranen. Det er artige sager, som man siger. Det er ikke for småtøser som dig.

   Du lyder som en oprigtig person, men du forsvarer en religion der er gennemført ond.

   Mit håb for dig er at du en dag finder ud af den ondskab du så ihærdigt forsvarer ikke fører til noget godt, hvilket i øvrigt gælder for alle religioner, og at du finder ud af at leve dit liv som en normal person.

   Ps. Jødebogen, som du så smukt kalder den, hedder toraen.

   Like

   Kommentar af Santor — 28 april 2010 @ 00:29

 70. Hej!
  hvis jeg skal vaere helt arlig maa jeg sige at dit billede er respektlost!
  Du ved at muslimer ikke har noget med svin at gore- her mener jeg at de ikke spiser dem.
  Derfor er det enormt respektlost og ufatteligt dumt det du har lavet der! Respekter at der er nogen der er anderledes! Nogen tror paa Gud- ALLE gor det forskelligt! og nogen gor ikke! at skrive Allah paa en gris er forrygt!

  Like

  Kommentar af bendte — 21 juli 2009 @ 09:47

 71. det var til billedet jeg skrev

  Like

  Kommentar af bendte — 21 juli 2009 @ 09:48

 72. Hej!
  hvis jeg skal vaere helt arlig maa jeg sige at dit billede er respektlost!
  Du ved at muslimer ikke har noget med svin at gore- her mener jeg at de ikke spiser dem.
  Derfor er det enormt respektlost og ufatteligt dumt det du har lavet der! Respekter at der er nogen der er anderledes! Nogen tror paa Gud- ALLE gor det forskelligt! og nogen gor ikke! at skrive Allah paa en gris er forrygt!
  det var til billedet jeg skrev

  den anden der har skrevet findes ikke

  Like

  Kommentar af Rebecca — 21 juli 2009 @ 10:20

 73. Værsgo!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

  Kommentar af mennesk — 15 september 2009 @ 16:07

 74. Like

  Kommentar af mennesk — 15 september 2009 @ 16:08

 75. hej fede

  Like

  Kommentar af sven — 5 november 2009 @ 14:29

 76. fucking dansker, siger ik kristne men dansker, i min pik! i har ingen viden,! i tror ikk engang på jeres eget hellige bog, i skifter den når i ik kan leve dens/bogens regler , i er æreløse mennesker 🙂 REBECCA rigtig flot skrevet, ! sårn nogen luderunge som den bøssebarn , gør os invandre til racist 😉 og når de lægger på gulvet som en kryb, VISER ALT 🙂 og sårn nogen som dig REBECCA vil vi altid respektere og elske !.

  og din luderung, her inde du tror du er noget for man kan ik se hvem du er din bøsse barn også tror du, du kan skrive alt lort, det viser din værdihed´, din ære, din stolthed som du ikk har 🙂

  Like

  Kommentar af SAMET — 19 november 2009 @ 09:06

 77. FUCK JER MAN HAR I ANDET AT LAVE UD OVER AT KRIDISERE ISLAM FUCKING IDIOTER NÅR I DØR SKAL I FÅ DET BETALT OG ENDU EN GANG FUCKING BØSSE HOVEDER OG (LUDER) UNGER

  Like

  Kommentar af abdullah — 18 december 2009 @ 17:20

 78. Hvad fanden har i gang i man..
  Måske ved i ikke hvor meget det koster at gøe sådan noget..men jo når i er DØDE så ved i hvad der sker, hvad er godt og hvad er dårligt…FATTET

  Like

  Kommentar af Stå for islam — 26 december 2009 @ 17:09

  • Nej, stådreng fra islam, hvad koster det ?

   En lille million, en bondegård eller en formue ??

   Ps. Du må godt ringe til din fyr for at få hjælp !!

   Jeg tror i øvrigt du har misforstået indlægget, Dansk svine produktion har intet med islamisk indvandring at gør så hvorfor går du i jihad-mode ??

   Like

   Kommentar af Santor — 28 december 2009 @ 13:40

 79. Jeg håber at du en dag vil vågne op fra dit kedelige liv og se dig omkring. Hvis det er den eneste spænding i dit liv så har jeg ondt af dig. I stedet for at stille spørgsmål og kæde det sammen med produkion af din slags så burde du vel sætte dig ned og læse lidt i stedet for. Et billede af din urene familie burde ikke kædes sammen med Guds hellige navn. Prøv at opføre dig som en man burde lære noget af i stedet for en man skal belære. Slet det billede og lad være med at optrappe en masse unødvendige diskussioner.

  Like

  Kommentar af Mohammad — 1 januar 2010 @ 15:15

 80. Kunne I forbannede muhamedanere ikke bare skrubbe hjem til jers taber samfund og så lad os etniske danskere være i fred. I opførere jer som pattebørn værste slags. I er kommet hertil fordi i vores religion hedder det at:du skal elske din næste som dig selv! I er kommet hertil fordi I har fundet ud af at vi har en naiv socialovgivning som I udnytter til sidste blodsdråbe. Man kan næsten få sympati for Saddam Huissein metoder til at lukke munden på folk. Nazisterne under krigen opførte sig bedre end I gør. skrub hjem!!

  Like

  Kommentar af ling ping — 3 januar 2010 @ 18:02

  • ling pik hvor er du dum at høre på… HVAD ER ETNISK DANSKER??? Snakker vi nu om da folk indvandrede til europa i sin tid og din tip tip oldemor var inder eller noget lignende hahaha??? du er godt nok uvidende hvis du i år 2011 ikke er klar over at der ikke findes en etnisk race… vi er alle blandede på den ene eller den anden måde, så skal det da ikke gå udover os muslimer, at i er sure over i har for lidt pigment i kroppen… hvorfor tager i sol??? hvorfor spiser i etnisk mad?? hvorfor er de fleste ting man ser i dk noget der enten er hentet, eller taget fra andre lande??? DANSK findes ikke, dette er globalisering enten su vil det eller ej..og der er vist ikke så meget ( du skal elske din næste, eller vende den anden kind til over dit udsagn)

   Like

   Kommentar af jasmina — 19 januar 2011 @ 13:22

 81. hvis i fucking rescister i holder jeres fucking svinekæft springer taliban snart jeres fucking lille danemark i luften i bøsser har andet at lave end skabe jer som sviiiiin hahaha fuckind dansker gå hjem og knep jeres mor og røvpul hindanen haha jeres mødre spreder ben for alle muslimer knep jeres søster bøsser

  Like

  Kommentar af ahmad — 4 januar 2010 @ 14:59

 82. Nazisterne har et pænere sprog end du Ahamad- hvorfor er du her egentlig ?? Hvorfor skribber du ikke bare hjem til dit koranbaserede tabersamfund. Der er jo ikke nogen der har bedt jer om at komme?Skrub hjem!!! Og så mange bøsser er der jo heller ikke her. Det er først og fremmest jer muhamedanere der skal ud – måske var Holocaust slet ikke nogen dårlig ide!!

  Venlig hilsen

  og Guds fred (altså ham fra Biblen)

  Like

  Kommentar af ling ping — 4 januar 2010 @ 19:45

  • hvad skete der med at vi ikke har fået på banen at de “kristne” katolske præster bla misbruger alterdrege feks det ved vi jo… og hvad med at kristendommen ligesåvel har været kvindeundertrykkende i al den tid det har existeret.. ling pik du er ALT for dum og høre på.. er du hitlers barnebarn???

   Like

   Kommentar af jasmina — 19 januar 2011 @ 13:28

 83. Som jeg kan se på alle komentare på det her billeder er i alle så dumme. Jeg er hverken muslim eller kristen. men jeg respekterer begge kultur, fordi jeg respekterer sin kultur.
  1. ham der har stilt det her billede, respekterer ikke sin kultur, ellers ville han også respektere ander kultur.
  2.Det er ikke kun muslimer der mener svinet til urene dyr,Jøderne spiser heller ikke svin. Men muslimer tager det meget for serjøse, og derfor blivet drillet.
  3. Hvis du ser en Hindu (hvin der nogen der ikke ved hvem de er, Det er en kultur som bor i azien, og deles i 2 grupper. 1 er hilt veganer, og andre som spiser alt undtaget kreatur) ville I også drille dem???
  4. Kineser som spiser Ørme og andre jorddyr. Ville i også drille dem? eller de skal drille jer fordi ikke spiser som dem? Og i ved hvor mange tussinde dansker bor i Kina.

  Så hold jeres munde alle sammen. og respektere hinanden. så får I også respekt af de andre.

  Man er som man spiser-er ikke menning af de som spiser svin, er selve svin. de som spiser lam er lam, og dem der spiser kreatur er KO.

  M.V.H.

  Like

  Kommentar af Rene — 14 januar 2010 @ 15:10

 84. Er det ikke haram man skriver på en gris Allah er det ikke syndt man skriver Allah på en fucking fede gris at man skriver Allah er det ikke meget meget haram at man skriver Allah på en gris. Og den person som der har skrevet Allah på den gris de kommer over til seytan. Og det er meget haram man skriver Allah på en gris. Tænk på den person der har skrevet Allah på den gris ikke, håber jeg den person skal en anden en skrive gris på den person der har skrivet Allah på den gris.Og det er Meget meget syndt for Allahs navn.

  Like

  Kommentar af Hilil — 16 januar 2010 @ 22:26

 85. Det her er da lidt for nice, og et godt exempel på dansk / muslimsk holdning til hinanden. Hvorfor kan man ikke enes og lade hinanden være? Der er krig i de muslimske lande hvis det skulle komme bag på nogen. Der er altid nogen der kan komme og sige “det er deres egen skyld”. Nej det er en eneste magtsyg person der ødelægger tusindvis af personers liv! jeg forstår godt de ældere harme over at muslimerne tager deres religon med til landet, halal slagtning er rent ud sagt noget svineri. Jeg er kristen, det indrømmer jeg, ikke en særlig god kristen måske. Men er islam og kristendom ikke det samme? Vi har en gud, han har en profet eller søn. Jeg forstår godt jeres harme over det her billede, men det er ikke ligefrem det man ryger i helvede for? ihvertfald ikke i kristen forstand. Nu er der sikkert nogle der synes jeg har blandet mig i ting der er højere end mig men jeg ville bare gerne have min mening ud.

  Like

  Kommentar af pete — 11 marts 2010 @ 09:08

 86. الله يهدي الجميع
  انه هو السميع العليم

  Like

  Kommentar af Hassan — 11 marts 2010 @ 16:42

 87. de er gale allesammen…

  Like

  Kommentar af ivan johansen — 11 marts 2010 @ 17:15

 88. må du nok sige…
  Drop religion og der var fred!

  Like

  Kommentar af Jow det... — 24 marts 2010 @ 10:28

 89. DØ RØVHULLER I SKAL BRÆNDES I AL EVIGHED HOS SATAN DØØØØØØØØØ.

  Like

  Kommentar af mansoor — 2 april 2010 @ 19:52

 90. fucking røvhuller tag og lær noget og lad være med at kritisere gud. Allah er det sammen som gud det hedder bare allah på arabisk ligesom når vi siger bil på dansk så hedder det car på engelsk tag og lær noget fuck-hoveder!!! og han skabte verden fordi han vil tage en test af alle hvordan man opfører sig inden man kommer i paradiset for hvis du er et dum svin er det i helvedeog hvis du er god som en engel er det i paradiset. dummernik ;D.

  Kommentar af mansoor — 2 april 2010 @ 19:45
  Svar

  Like

  Kommentar af mansoor — 2 april 2010 @ 19:54

 91. 1. Allah er ikke et navn på den måde, det er arabisk og betyder “Guden”( kristendom, jødedom, islam er den samme gud.)
  2. islam, kristendom (ikke sikker på jødedommen)er den samme religion på den forstand at Allah sagde til Jesus at Mohammed(fvmh) ville komme efter ham, som der ogse står skrevet i den originale Bibel ( hved ikke med det gamle og nye testamente.)
  mange kristne trode ogse på det og deres efterkommere hørte på Mohammed(fvmh).
  3. grunden til at vi ikke alle kommer i paradis er at ligesom i skolen skal du bestå en eksammen for at komme til en høje status og bevise dig selv over for resten af samfundet.
  4. vis alle med den “rigtige” tro stod sammen mod vores fælles fjender ville det være NÆSTEN den perfekte verden, istedet for at bekæmpe hinanden.
  Og nu siger jeg ikke at man skal gå rundt og dræbe de vandtro, omvendt skal man omfavne dem, velsinde dem og byde dem ind på vejen til Allahs nåde.

  Vis I har tid kunne I jo prøve at søge efter Dajjal inde i google
  der findes mange sider med emnet.
  Dajjal er den mand som fortælles at være Satans slave og komme på jorden og drive splid mellen mennskene( sige løgne om religioner og forvirre.)
  Han har kun et øje og har skrevet “vantro” i panden.Han skulle komme før dommedag hvor efter d.12 imam kommer sammen jesus og vis jeg huske rigtigt vil jesus dræbe ham tilsidst.

  Ps. ikke for at være ond, men jeg kender mange vantro, kristne og muslimer og selv vis man lige har mødt en muslim er det som om man har kendt ham/hende i hele sit liv.

  Pss. er det dig der har skrevet det på grisen, isåfald er det mærkligt at du kan skrive arabisk + det er da ogse dyremishandling, ik?

  Like

  Kommentar af David — 6 april 2010 @ 19:53

  • en engel som man siger er fejlfri osv ser op til os mennesker, fordi vi mennesker har vores fri vilje, engle på den anden side har kun hvad Allah har lært dem, gør kun hvad Allah befaler dem at gøre ik andet.

   Like

   Kommentar af David — 6 april 2010 @ 19:56

   • forasten så må kristne heller ikke spise gris.

    Like

    Kommentar af David — 6 april 2010 @ 19:58

 92. Like

  Kommentar af PBr — 6 april 2010 @ 20:30

 93. http://www.nicedoggie.net/2007/?p=772

  Like

  Kommentar af Hodja — 6 april 2010 @ 22:01

  • Det er utroligt hvor uhøflig du er.
   Bare et hurtigt spøgsmål: hved du overhoved hvad islam er, eller kender nogen der er muslimere?

   Like

   Kommentar af David — 7 april 2010 @ 12:28

   • Det er da dig, der er uhøflig! Du render rundt og taler om vantro. Sig mig, hvad fanden bilder du dig egentlig ind?
    Kan du ikke forstå, at vi IKKE ER INTERESSEREDE i at blive en integreret del af din barbariske middelalderreligion?

    Forbandede fusentast!#@!

    Like

    Kommentar af Egtvedpigen — 7 april 2010 @ 14:23

 94. folk skulle ta og se arrivals og zeitgeist dokumentarene, lær at forstå vores vestlige verden ikke er så langt fremme i skoen som vi tror.. gi muslimerne respekt for deres tro og fat at det egentlig er de vestlige der er blevet det hjernevaskede folk, vi tror alt for meget på den hypnosebox(tv) alle danskere har i deres hjem, der lær os hvordan vi skal tænke og te os..

  Like

  Kommentar af en dansker her — 27 april 2010 @ 23:11

  • Respekt, er du vanvittig.

   Hvordan kan man respektere en flok nuller der tilbeder en psykopatisk gud og efterlever en pædofil morderisk landevejsrøver ?

   Like

   Kommentar af Santor — 28 april 2010 @ 00:10

   • få en mere spirituel indgang til dit liv, se ”the arrivals” og kom med en kommentar derefter. alle folk er gode mennesker inderst inde, mange er bar blevet forskruet af den verden vi lever i, man burde respektere alle mennesker uanset om de er muslimer eller ej.. pz n love 🙂

    Like

    Kommentar af en dansker her — 28 april 2010 @ 23:27

   • @ “en dansker”.

    Du mener seriøst at man kun kan diskuterer islam hvis man er “spirituel” og har set “the arricals” ?

    Igen, er du da ragende vanvittig, det er nøjagtig den tankegang der har ført de islamiske religiøse til at udvise en sådan foragt for andres holdninger og meninger at de med koranen i hånden DRÆBER anderledes tænkende.

    Respekt er en fin ting, hvis den vel at mærke er gensidig. Læs koranen og vis hvor islam respekterer resten af verden.

    Like

    Kommentar af Santor — 29 april 2010 @ 10:12

 95. industriel udvikling er ikke altid den bedste udvikling!

  Like

  Kommentar af en dansker her — 27 april 2010 @ 23:12

  • Hvis det ikke var for industrialiseringen ville, stort set, alle muslimer i verden leve på sultegrænsen. Kik blot på BNP for muslimske lande og fortæl mig at det er vejen frem.

   Like

   Kommentar af Santor — 28 april 2010 @ 00:12

   • Dem her:

    Malaysia?
    Saudi?
    UAE?

    Like

    Kommentar af ManInBurka© — 28 april 2010 @ 13:18

   • Saudi og UEA er dårlige eksempler, deres BNP består udelukkende af olie-indtægter ( industrialisering ! )

    Malaysia kan nemt føres ind under “stort set” 😉 . Som tidligere koloni under Englænderne har de, lige som Hong Kong, taget ved lærer af innovative og fremad skuende kræfter hvad arbejds-moral angår og ikke islam.

    Kik på et land som Pakistan, der har nøjagtig samme udgangspunkt som Indien, og vis at islam er produktiv og fremad skuende.

    Like

    Kommentar af Santor — 28 april 2010 @ 17:23

   • Læs om ‘fremskridt’ i islamiske lande her: http://www.nature.com/nature/journal/v444/n7115/index.html

    Like

    Kommentar af Hodja — 29 april 2010 @ 00:40

   • det er ikke altid godt at presse et folkefærd til udvikling nogen gange skal de selv finde deres egen måde at udvikle sig på, så hvis de havde oplevet sult ville de nok have kommet på en løsning, de er trods alt et folkefærd der har været der i mere end 2000 år så på en eller anden måde har de jo overlevet uden industriel hjælp

    Like

    Kommentar af en dansker her — 28 april 2010 @ 23:33

   • @ Hodja.

    Har lige skimmet de forskellige artikler ( godt link i øvrigt 😉 ), og de syntes i høj grad at bekræfte min påstand.

    @ “en Dansker”.

    “det er ikke altid godt at presse et folkefærd til udvikling ….. ”

    Det “folkefærd” (er islam et folkefærd? ) du snakker om har kun udviklet vanvittige religiøse kvindeundertrykkende, menneskefjendske og selvmordbombende galninge og DU forventer at de med tiden vil “finde sig selv” og opfinde og udvikle metoder til at brødføde deres eksplosivt voksende befolkninger ?

    Hvor mange mennesker skal “de” have lov til at slå ihjel i den mellem liggende tid ?

    Hvor mange kvindeliv skal destrueres undervejs ?

    Hvor mange penge skal Vesten sende til diktature og og religiøse regimer ?

    Fortsæt selv rækken af spørgsmål, de fleste ligger lige til højrebenet.

    Pz n Love. Ja, hvis vi får lov til det at de religiøse galninge 😉

    Like

    Kommentar af Santor — 29 april 2010 @ 10:02

 96. DET VÆRSTE I DENNE VERDEN ER AT ALLE MENNESKER TROR DE EJER DENNE VERDEN/JORDEN, OG AT DE KAN BESTEMME OVER DEN UDEN VIDERE…. EN SKØNNE DAG FÅR VI AT SE:)AT MAN SIGER AT ISLAM ER KVINDEUNDERTRYKKENDE ER UVIDENSKAB-(LÆS KVINDERNES RETTIGHEDER I ISLAM( OG DU VIL MED SIKKERHED TÆNKE UPS!!!!!)
  MENNESKET HAR ET AF MANGE EGENSKABER OG ET AF DEM ER FORSTÅELSE, MEN DEN HAR MENNESKET IDAG TRÅDT PÅ, SIKKE MENNESKET HAR UDVIKLET SIG, ENGANG VAR DER NOGET DER HED HARMONI, DET ER DER INTET AF IDAG, MENNESKER ER BLEVET SOM DYR, JO MERE DE FÅR, JO MERE VIL DE HAVE- DE HANDLER EFTER BEGÆR (DYR-EGENSKAB). ISLAM SÆTTER GRÆNSER FOR MENNESKERS BEGÆR, HVAD ER DET FOR ET SYN AT SE MENNESKER PARRRER SIG ÚDE PÅ GADEN (EGENSKAB FRA DYRET). DYRET ER BLEVET SKABT FOR AT VI SKAL LÆRE AF DET, UDFORSKE DET, VIDE HVORDAN MAN SKAL VÆRE/IKKE VÆRE, MEN HVAD GØR MENNESKET IDAG? JAA… KED AF AT SIGE DET MEN MENNESKET IDAG ER BLEVET SOM DYR, PARRER SIG PÅ ÅBEN GADE, GÅR NØGNE RUNDT, ÆDER SVIN SOM ALDRIG FØR, DRÆBER MENNESKER SOM ALDRIG FØR, SEXMISBRUGER BØRN. OG HVAD GØR MEDIERNE/ILLUMINATI (SOM EJER FILMINDUSTRIEN, MEDIERNE, AKTIESELSKABER OSV…) JA DE SÆTTER ALT SKYLDEN PÅ ISLAM OG MUSLIMERNE (KUN FORDI DE VED AT ISLAM ER EN STÆRK TRO OG DEN RETTE TRO OG AT HVIS DEN BLEV PRAKTISERET RIGTIGT AF ALLE DE MUSLIMER DER ER I VERDEN, VILLE DET VÆRE DEN MEST MAGTHAVENDE TRO, OG DET ER KUN FORDI DEN VIL TILTRÆKKE SÅ MANGE MENNESKER)(BELIEVE IT OR NOT!!) JEG VED FRA KLOGSKAB AT DU VIL INTERESSERE DIG SÅ MEGET FOR ISLAM, ELSKE ISLAM HVIS DU LÆSTE EN SMULE OM DET, ET RÅD FRA ET MENNESKE TIL ET ANDET, LÆS OM ISLAM, UDFORSK DET, SPØRG FOLK DER HAR VIDENSKAB TIL DET. DU SKAL IKKE BARE HAVE DIN MENING BASERET PÅ MEDIERNE, OG ALT DEN “TEORISME” MAN HØRER OM, HVIS DU VIRKELIG SATTE DIG IND I DET VIL DU VIDE AT DU FØLGER EFTER MEDIERNE SOM EN ZOMBIE, NÅÅÅ ER DET SÅDAN MUSLIMERNE ER! OK JAMEN SÅ ER DE KVINDEUNDERTRYKKENDE! HMM SIKKE MEGET DU LÆRTE DER UDEN AT ÅBNE EN BOG – JEG BEKLAGER MEGET, MEN DET ER LØGN OG LATIN! ISLAM ER IKKE SOM DEN BLIVER FREMSTILLET PÅ MEDIERNE, ISLAM ER IKKE DE PERSONER SOM KALDER SIG FOR MUSLIMER OG DRÆBER CIVILE, ISLAM ER IKKE DEN RELIGION DER IKKE RESPEKTERER ANDRE RELIGIONER, ISLAM ER IKKE EN TRO SKABT AF MENNESKET. ET GODT RÅD, HVIS DU VIL VIDE NOGET OM EN RELIGION, SÅ BEDØM DEN IKKE PÅ HVAD MENNESKET FORETAGER SIG, TVÆRTIMOD LÆS OM DET OG UDFORSK DET, FOR MENNESKET ER IKKE PERFEKT OG FEJLER ENGANG IMELLEM, MAN SKAL ALDRIG BASERE ISLAM PÅ MENNEKSET, ENHVER KAN KALDE SIG FOR MUSLIM OG DRÆBE CIVILE, ENHVER KAN KALDE SIG FOR MUSLIM OG BEHANDLE MENNESKER DÅRLIGT, ISLAM ER SÅ TRUET AF ILUMINATI IDAG, AT SELVESTE MUSLIMERNE (IKKE ALLE) IKKE HANDLER EFTERSOM DER STÅR I KORANEN, MEN HANDLER DERIMOD EFTER EGET BEHOV – BEGÆR . HAR DU NOGENSINDE UNDRET DIG OVER HVORFOR HELE VERDEN LIGE NETOP BEKÆMPER ISLAM? DET ER FORDI DER ER NOGLE MENNESKER DER VED SÅ MEGET OM DEN, DER VED HVOR STÆRK OG ÆGTE DEN ER OG VED HVOR STOR EN MAGT DEN HAR (HVIS DEN BLEV PRAKTISERET RIGTIGT), AT DEN VIL UDRYDDE ALT DEN MAGT USA/israel OSV. HAR, DEN VIL UDRYDDE MAGTKAMPEN, UDRYDDE VÅBENKRIGEN, UDRYDDE TEORISTER, UDRYDDE SEXMISBRUGERE, UDRYDDE MATERIALISMEN, UDRYDDE DYR INSTINKTET I MENNESKET. TÆNK PÅ HVORDAN VERDEN ER BLEVET IDAG, TÆNK DET DYBT FRA, MENS DU LIGGER PÅ PUDEN, MENS DU ER UDE AT GÅ. ER DET IKKE SKRÆMMENDE AT BØRN ER BLEVET UHYRE! DE SER PÅ BLODIGE FILM, ALT ER SÅ SEXFIKSERET, ALT HANDLER OM MATERIELLE GODER, MENNESKET ER BLEVET SÅ LIDERLIGT EFTER VÅBEN, BLOD, DRAB, PÆDOFILI, STOFFER, DRUK, SEXMISBRUG, CHIKANER, IRONI, SARKASME, PENGE!!! JA DER ER INGEN DER SER DET PÅ DEN MÅDE OG HVORFOR?
  NETOP FORDI MAN IKKE MERE FOKUSERER PÅ SAMFUNDSPROBLEMERNE, NEJ! DET HAR VI JO IKKE TID TIL, FOR VI SKAL JO BEKÆMPE ISLAM, VI SKAL AMERIKANISERE OS, BLIVE SUPERHELTE ALLESAMMEN OG DRÆBE MUSLIMERNE. TÆNK AT BØRN IDAG LEVER SÅ LUKSUS AT DE IKKE ER BØRN MERE, TÆNK PÅ AT BØRN BLIVER OPDRAGET TIL HAD, BLOD, DRAB, SEX! ER DET VIRKELIG DET DU VIL HAVE! EN VERDEN UDEN GRÆNSER,DETTE ER KUN STARTEN! EN DAG VILLE MAN ØNSKE AT MAN IKKE LYTTEDE TIL ALT HVAD MAN HØRE, MEN TVÆRTIMOD GØRE SIG KLOGERE PÅ HVAD DER ER OG IKKE ER. FORDI ISLAM SÆTTER GRÆNSER FOR MENNESKET ER DEN HADDET, FORDI DEN SIGER TINGENE LIGEUD ER DEN TRUET. ISLAM ER DEN RIGTIGE TRO OG DET KOMMER DU TIL AT VIDE FØR ELLER SIDEN. TÆNK PÅ HVORFOR DU ER HER? HVEM HAR SKABT DIG? LÆS OM ALLE DE RELIGIONER DU KENDER OG VÆLG EN AF DEM, JEG VED HVILKEN DET BLIVER, BARE SE DET I ØJNENE. ISLAM ER DEN RIGTIGE TRO, OG KAN IKKE BEDØMMES PÅ MENNESKERS HANDLEN!!!!
  PS. HVIS DU IKKE VED HVAD ILUMINATI BETYDER, SÅ LÆS OM DET!

  Like

  Kommentar af KILLLUMINATI — 30 april 2010 @ 22:12

 97. Forresten, hvis du er så interesseret i at vide hvorfor ALLAH skabte jorden osv osv. er du velkommen til at spørge pænt, du kan da ikke forvente at komme stormende ind på folk for at få et svar, og desuden så virker det som om du spørger uden at have den intention at lytte, eller tage noget til dig, hvorfor spørger du? Tror du virkelig på at den strategi vil hjælpe dig med at forstå alt det du stiller spørgsmål til? Og nu vi allerede er igang… hvorfor virker dit liv så meningsløst, hvad er meningen med dit liv? hvorfor opfører du dig som alle racister? hvorfor er du racist? hvorfor baserer du dine spørgsmål på uvidenskab? hvorfor er du så racistisk? hvorfor er du så hadefuld? hvorfor baserer du dine spørgsmål på hvad andre mener og siger? hvorfor spørger når du ikke har lyst til at høre svaret? hvorfor tror du at du har ret? Men nu jeg allerede er igang kan jeg sige dig at
  Allah skabte verden for at teste alle mennesker, ALLAH skabte koranen til alle mennesker, det er dit ansvar som menneske at læse om islam, accepterer du islam, er du frelst og du får paradiset. Hvorfor Allah skabte verden… jaaa hvis du kendte historien om Adam og Eva, ville du kende svaret!Ligesom du skal knokle for at få dig et godt arbejde, få dig en god uddannelse, få dig et godt liv, skal du også kæmpe for at få paradiset… tror du virkelig at du får PARADISET uden at gøre noget for det??? Tro om du, jo mere man knokler jo mere får man, MAN SKAL YDE FOR AT NYDE, sådan lyder det, og sådan er det du! Desuden så har Allah også skabt helvede, som ovennævnt, så er det en pligt for dig som menneske at søge viden om islam, hvis du vælger at tro på at Allah/Gud har skabt verden og at Mohammed er Hans sendebud så er du frelst. Hvorfor går du egentlig rundt og tror at enhver der begår kriminalitet, mord/drab, misbrug osv. osv. osv. ikke får sin straf?? Mennesket er blevet så “mægtigt” at det ikke har brug for andre end dem selv, tror du!! Mennesket er ved at glemme de vigtigste egenskaber man har for at leve sammen, de forvandles til monstre dag for dag, og det værste er at de INTET er! Tænk at mennesket er nået så langt, at de er ved at ødelægge jorden! tror du virkelig at folk som ikke respekterer hinanden slipper godt for det? INGEN slipper ustraffet fra en synd, kriminalitet! hverken du eller jeg! Jeg er muslim, jeg er også et menneske, jeg har mine værdier, og prøver så godt som overhovedet muligt at praktisere islam som den er. Jeg møder modstand, men det kan jeg tage, for det er en del af livet/islam at blive testet! TAG DET HER TIL DIG, LYT! GIVER DIT LIV VIRKELIG MENING, NÅR DU FORSVAERE EN GRIS FREM FOR MENNESKET?? HVOR MENNESKETLIGT ER DET EGENTLIG? du ved at du ikke har ret, og jeg kan forstå dine frustrationer, jaa… det er hårdt at være uvidende og racistisk over for ting man ikke har kendskab til. men du kan bekæmpe din racisme ved at blive klogere på det du ikke ved noget om!
  Jeg er desuden kvinde, jeg bærer tørklæde og følger min tro som jeg har lyst TRO DET ELLER EJ! Hvorfor skal du sætte i munden på mig og sige at jeg er undertrykt? hvorfor skal du gøre mig til et problem? vil du få mere respekt for mig hvis jeg blev ateist (ALDRIG og ALDRIG!)? Hvad skal jeg bruge din bedømmelse til? Hvad skal jeg bruge mennekser som dig til? Tror du selv at nogen slipper godt fra en synd? så tror du vel også på at dit hus er bygget af intet ligesom du tror på at jorden blev skabt af intet? Hvorfor skal en “ikke muslim”, komme og fortælle mig om mine rettigheder som muslim som du intet kender til? Hvorfor skal hele verden snakke på vejne af muslimer og sætte ord i munden på dem, uden egentlig at vide noget om dem????! Hvorfor skal du fortælle mig og enhver muslim hvilke rettigheder vi har og hvad vi tror på, når vi selv ved det? Hvorfor tror du du er bedre end andre mennesker? VÅGN OP OG SE DIG FOR, DU ER PÅ LIGEFOD MED ALLE ANDRE MENNESKER, OG DET DER TÆLLER DET ER DIT INDRE, tænk på at du gider bruge din tid på at være så hadefuld, istedet for at bruge den på noget godt? Tænk en gang og se dig selv, HVEM ER DU DOG BLEVET TIL?
  Næste gang du skriver noget så tænk dig om, jeg har ret til at være her som du også har ret til at være her.
  Er det virkelig hvad ytringsfrihed går ud på? Tænk at mennesket laver love som ikke er retfærdig for alle mennesker? tænk at mennesket lever for at tilbede penge og materialismi, tænk at mennesket går i krig idag, myrder mennesker inkl. børn for at nå frem til OLIEN! tænk engang og tænk dig godt om, er det virkelig hvad du vil have? Er det virkelig hvad det hele går ud på, at myrde sig frem til magten? Magten over hvem/hvad verder???? Du ved intet om døden, derfor er du også ligeglad med livet. Tænk over døden, forglem det ej. Tænk virkelig dybt over hvordan du vil have det hvis du døde nu, NU!!! Hvad tager du med dig? Din racisme? Dit had for andre mennesker? Din kariere? din familie? dine penge? Svaret er INTET! Du kan ikke engang forestille dig at være død. Tror du selv det slutter der, ved din død? Du ved jo intet om det, hvorfor tror du så det? Hvor har du fået det fra?

  Like

  Kommentar af KILLLUMINATI — 1 maj 2010 @ 09:43

 98. @ Hodja, er jeres spam-filter sat ud af funktion ?

  Like

  Kommentar af Santor — 1 maj 2010 @ 12:30

 99. at muslimer må ikke spise svin betyder ikke at svin er forbudt og skal udrydes. de tror bare at gud ikke skabte svinet til at spise. der er nogen der ikke engang kan forstå det, også muslimer.

  jeg kan ikke lige og sige det, men i er mere primitivt end kuranen, der er skrevet for 15 århundrede tilbage.

  Like

  Kommentar af kommunisten — 5 maj 2010 @ 16:13

 100. din mother fucking racist

  Like

  Kommentar af din mor er luder — 28 maj 2010 @ 22:50

 101. Fuck Youuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Bitsh :@ Hijo de puta

  Like

  Kommentar af Chaimae — 19 juni 2010 @ 18:43

 102. fuckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk youuuuuuuuuuuuuuuu bitch never do like this mother fuckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

  Like

  Kommentar af warsq — 1 juli 2010 @ 03:43

 103. salam

  foolk keder sig her inde.. især mig omkring fajr tidspunktet….

  jeg opfordrer et hvert menneske med en vis form for fornuft.. se den her http://www.youtube.com/watch?v=AV6gM2HGqVk

  og læs om Imam Hussein (as) !

  try http://www.Ashura.dk

  http://smma59.wordpress.com/2008/02/03/quotations-about-imam-hussain-as-by-non-muslims/

  Fortsæt Go’ ferie/efter ferie Fortsæt Go’ future!

  Like

  Kommentar af Äli iraner! — 6 juli 2010 @ 02:49

  • hmmm tror jeg ikk ….

   Like

   Kommentar af jannie — 28 maj 2011 @ 23:23

 104. Hahaha din lille dansker gris, tror du du kan nedgør Allahs navn eller os muslim, ved at sætte allahs navn på en Gris,

  Jeg siger bare som muslim, hvem skabte grisen det gjorde Allah, så det er også hans skabning, det eneste er at vi ikke må spise det, andet er der ikke i det. så stop, ved godt at i dansker er meget racistiske, men i kan aldrig få muslimerne nede med hoved, og snart vil muslimerne, styre dette land for i er for dumme.

  Allahu akber.

  Like

  Kommentar af Tony — 26 august 2010 @ 12:16

 105. eowww den der har liget den billde smader jer dansler svin

  Like

  Kommentar af ikast — 26 september 2010 @ 16:29

 106. det here er til allle dansker i fuckin dume

  Like

  Kommentar af ikast — 26 september 2010 @ 16:30

 107. havd fuckk tror i er fuck hoder

  Like

  Kommentar af ikast — 26 september 2010 @ 16:30

 108. din fucking dansker i syns at svin smager godt i spiser alt mulig lort der er ikke noget i ikke må spise

  Like

  Kommentar af ikast — 9 oktober 2010 @ 19:29

 109. undskyld danske vi knippe jer´s dame helle tiden de i har brug for vojers pik

  Like

  Kommentar af Kartofel — 31 december 2010 @ 22:21

  • FUCK ALLE DANSKER JEG NAKKER JER ALLESAMMEN WALLAH FUCKING MORKNEPPERS VENT OG SE ALLESAMMEN FUCK JESUS JEG KNEPPER HAM WALLAH OGSÅ NOGET WALLAH

   Like

   Kommentar af Ola — 8 januar 2011 @ 10:08

 110. Du er da godt nok retarderet at høre på Ola.

  Like

  Kommentar af joe — 10 marts 2011 @ 17:05

  • Så er han jo normal begavet i forhold til sin herkomst 🙂

   Like

   Kommentar af Santor — 10 marts 2011 @ 19:39

 111. Hvad med lige at lære at stave ikast????
  Hvorfor spiser muslimer ikke svin????
  -Der er bange for at komme til at spise deres profets afkom…..

  Like

  Kommentar af joe — 10 marts 2011 @ 17:07

 112. Jeg er lige kommet forbi denne interessante hjemmeside, hvor kærlighed florerer for vildt. I har virkelig ikke noget liv. se at komme videre, der er større ting end jeres miserable liv. Møgforkælede fjolser.

  Like

  Kommentar af Danmark so what — 13 marts 2011 @ 12:00

 113. fuck jer bare vent en straf i får en dag

  Like

  Kommentar af emen — 27 maj 2011 @ 10:09

 114. i er da for syge alle sammen hvordan kan en som ham få jer til at hadde hele danmark og vil springe det hele i luften …døds trusler og meget mere… så i er da lige så syge som ham, forstår godt i bliver sure … men lige frem at truge et helt samfund pga en mands handling… så mister man lige lidt respekt der … fint nok i ikke spiser svin, men det er da lige så respektløs, at kalde dem der går det for svin…det er sku på tide folk tar sig sammen og lever som et i dette land… alt det her bliver man sku da skide sur over at læse… men trusler på et helt samfund er bare ikke iorden

  Like

  Kommentar af jannie — 28 maj 2011 @ 23:32

 115. jeg forstår jer godt… hvad fanden bilder han sig ind … men vil give jannie ret i at truge et helt samfund bare ikke er iorden

  Like

  Kommentar af danskeren — 29 maj 2011 @ 00:00

 116. […] fucking dansker, siger ik kristne men dansker, i min pik! i har ingen viden,! i tror ikk engang på jeres eget hellige bog, i skifter den når i ik kan leve dens/bogens regler , i er æreløse mennesker REBECCA rigtig flot skrevet, ! sårn nogen luderunge som den bøssebarn , gør os invandre til racist og når de lægger på gulvet som en kryb, VISER ALT og sårn nogen som dig REBECCA vil vi altid respektere og elske !. – og din luderung, her inde du tror du er noget for man kan ik se hvem du er din bøsse barn også tror du, du kan skrive alt lort, det viser din værdihed´, din ære, din stolthed som du ikk har – Comment af SAMET — 19 november 2009 @ 09:06 […]

  Like

  Pingback af GESTAPO og STASI 2.0 snart en realitet | Hodjanernes Blog — 11 oktober 2015 @ 15:21

 117. […] fucking dansker, siger ik kristne men dansker, i min pik! i har ingen viden,! i tror ikk engang på jeres eget hellige bog, i skifter den når i ik kan leve dens/bogens regler , i er æreløse mennesker REBECCA rigtig flot skrevet, ! sårn nogen luderunge som den bøssebarn , gør os invandre til racist og når de lægger på gulvet som en kryb, VISER ALT og sårn nogen som dig REBECCA vil vi altid respektere og elske !. – og din luderung, her inde du tror du er noget for man kan ik se hvem du er din bøsse barn også tror du, du kan skrive alt lort, det viser din værdihed´, din ære, din stolthed som du ikk har – Comment af SAMET — 19 november 2009 @ 09:06 […]

  Like

  Pingback af Socialdemokraten Lars Aslan Rasmussen tager kun udokumenterede trusler fra højrefløjen alvorligt | Hodjanernes Blog — 22 juni 2016 @ 12:00


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: