Hodjanernes Blog

17 januar 2012

Hver 3. inaktive ung er indvandrer

Filed under: Bloggere, Jernhesten — Jernhesten @ 22:52

Af knap 80.000 unge, der hverken har været i arbejde eller i uddannelse inden for seks måneder, er godt 26.000 enten indvandrere eller efterkommere.

Tv2: Sådan lyder konklusionen fra en undersøgelse Arbejderbevægelsens Erhvervsråd har gennemført. Der er intet overraskende ved tallet – det skulle da lige være at tallet “kun” er en 1/3, men den sædvanlige statistik svindel omkring papirdanskerne, forklarer nok at tallet ikke er nærmere 2/3.

Så kan man læse om Mor Karen, som er nu blevet så bekymret over de her stakkels indvandrere, som siger: “”Det er en katastrofe for den enkelte unge selv, hvis han ikke kan blive en del af samfundet. Men det er også en katastrofe for samfundsøkonomien, hvis store grupper af de unge ender på langvarig passiv forsørgelse.

Nej, det er selvfølgelig slet ikke nogen katastrofe, at du/I inde på borgen, har lukket grænserne op på vid gab overfor disse mennesker, og deres forfædre? Og det var selvfølgelig også fuldstændigt uforudsigeligt at det ville ende sådan, efter de xxx antal milliarder vi allerede har givet ud til diverse integrationsprojekter. Nej, her er slet ingen grund til selvransagelse – vel Mor Karen? Og, hvad er det nu ellers vi hører om indvandrere? Er det ikke floskler om “pensionsbomben”, og “i fremtiden for vi mangel på arbejdskraft”, “indvandring er en økonomisk fordel for Danmark”.  Nå okay, dem glemmer vi lige i den her sammenhæng. Nu drejer det sig om besparelser, så der kan blive råd til at fortsætte muslimimporten. Derfor har Mor Karen fundet løsningen: “Derfor vil vi også gennemføre en reform af kontanthjælpen og af førtidspensionen for at få de unge gjort aktive“. Bemærk reform er her lig med besparelse, som rammer alle – indvandrere som danskere. Produktivt aktive på arbejdsmarkedet bliver de aldrig, – hverken i Danmark eller i Tyskland som Snaphanen også lige beskrevet.

Skriv en kommentar »

Endnu ingen kommentarer.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv en kommentar