Hodjanernes Blog

30 november 2014

Sheriff Clarke ~ Irresponsible Groups Descended on Ferguson MO Like Vultures on a Roadside Carcass

Muren der faldt, medens en højere blev rejst i smug.

Filed under: Almindelig fornuft, Husmanden, Politik — Tags: , — husmanden @ 17:18

Tanker i anledning af 25 året.

Jeg var teenager, da muren blev rejst, og havde derfor travlt med langt vigtigere ting end at fundere over, hvorfor vi mennesker dog aldrig bliver klogere, og i de følgende år, hvor familie og karriere skulle stables på benene, var der selvsagt heller ikke tid til dybere filosoferen. Det var heller ikke nødvendigt – de biler, de kørte rundt i derovre, sagde vel alt, og skulle nogen af os drenge alligevel længes efter de DDR’ske lyksaligheder, så skulle vi lige tage et kig på de pumpede unge ”damer”, hvormed DDR mejetærskede medaljer i alverdens idrætskonkurrencer – det kunne godt nok køle en ung mands drømme om de radikales forjættede land.

Så faldt muren, og om nogen kunne høste æren for det, så var det Ronald Reagan – den bedste præsident USA har haft i nyere tid. I Danmark høstede han ikke tak for det – venstrefløjen hadede ham, som de hader alt andet af værdi.

Nu er der så gået 25 år siden, og nogle af os har med rædsel set, hvorledes Vesten af egen drift har stræbt mod forhold som i DDR, som vi nu lader EU presse ned over medlemslandene. På en snedigere og mere subtil måde end i DDR. Størstedelen af befolkningen i Danmark har socialisterne købt med slørejob eller med, hvad der kun kan betegnes som borgerløn, i form af diverse typer betaling for ikke at lave noget nyttigt. – Soma. Alt sammen for at eliten kunne sikre sig et fast stemmeflertal, på vejen til deres mål – Opløsning af nationalstaterne og skabelsen af et globalt proletariat regeret af FN.

Om føje år vil de tidligere østeuropæiske lande ønske sig tilbage til Sovjetunionen. Russerne har haft kommunismen så tæt inde på kroppen, at de ikke af sig selv hopper på den vogn igen lige med det samme. Tror jeg.

Nu er jeg blevet så gammel, at jeg ikke længere hverken gider eller behøver at tænke over, hvad det mon er for mekanismer, der, for guderne må vide hvilken gang, nedkalder ulykker over os. Et snit med Ockhams ragekniv blotlagde skylden allerede for mange år siden: Os selv. Vi mennesker er langt fra så perfekte, som vi selv mener, vi er. Egentlig er vi som flertal nogle dumme svin, der gerne godtager en hvilken som helst syg begrundelse for at undertrykke og stjæle – så følger resten af elendighederne med af sig selv. Jøderne er rotter – arbejdsgiverne er udbyttere – og bønderne ødelægger hele jorden. Så af med hovederne. Jeg gider ikke længere placere skyld. Med den hastigt svindende tid man har igen, er det mere rationelt, hvis man endelig skal spilde tid, at finde ud af, hvorledes vi laver et samfund, der ikke ved enhver given lejlighed går amok? Det har selvfølgelig optaget store tænkere, allerede længe før kristendommen kom med sin universelle løsning: Placering af skyld allerede før ondskaben blev udøvet, og suppleret med faste universelle moralholdepunkter. Simpelt – for ellers kunne vi ikke hitte ud af det. De 10 bud.

For der findes ondsindede mennesker. Mennesker drevet af misundelse og ondskab. Mennesker, der ikke har evne til at se, at de i sidste ende skader sig selv, men lader sig styre af en magtrus. Og i min tid har de været meget bevidste om, hvad de skulle. Skabe splittelse blandt mennesker – selv langt ind i familierne – ved at dyrke misundelsen. Fjerne al afhængighed imellem mennesker ved at skyde staten ind overalt – Gøre alle afhængige af staten. Den ultimative ondskab. Helt som i DDR og så suppleret med den ultimative ødelæggelse: Indvandring af primitive folk fra egne af jorden, hvor de gennem århundreder har bevist, at de ikke kan skabe civiliserede rige samfund. Kun det modsatte. Krig og elendighed.

Deres primære våben i kampen mod et frit og velstående Danmark har været statsstyring af presse og medier gennem reelle monopoler og indoktrinering af journaliststanden. Det sekundære har været socialistisk styring af hele uddannelsessektoren fra vugge til grav. Det er gået så galt, at man reelt har taget småbørnene fra forældrene dagen lang. Folkeskolereformen er den sidste større ulykke i det system.

Listen over overgrebene er lang – meget lang: Ødelæggelse af industri og landbrug. Forfladigelse af uddannelsessystemet. Hospitalsvæsenet er efterhånden blandt de ringeste i Europa – i hvert fald til prisen. En réel arbejdsløshed på omkring 30%. Stor social elendighed. Afgivelse af suverænitet – ca. 70% af al lovgivning kommer fra EU. Total økonomisk binding til EU – ingen frihed til, hvis danskerne skulle komme på bedre tanker, til at gøre noget ved den bakerot, der står for døren. Osv, osv helt ud i mindste detalje, hvor man med statsstyrede løgnekampagner mod erhvervslivet, holder dem som gidsler i spillet, hvor de er skurkene, og befolkningen er de stakkels ofre. Den eviggyldige strategi: Offergørelse, fulgt op af gode menneskers kamp mod de onde.

Skal der stadig være et lille håb for Danmark, er det først og fremmest påtrængende nødvendigt at fjerne al støtten til medierne og pressen. DR og TV2 skal gøres til betalingskanaler, og al anden støtte skal afskaffes med det samme. Dernæst skal Danmark ud af EU, og den uundgåelige øjeblikkelige nedtur herved skal tages, medens det ikke gør for ondt. Herfra kan vi så gradvist rette op på al forfaldet. Det vil tage mange år, men med nye friske kræfter i folketinget (jep – ud med alle de gamle fjolser) kan det så kun gå fremad. De alt for mange fremmede nassere finder sikkert nye græsgange, når vi finder fornuften. Og apropos almindelig fornuft – lyt engang til Ben Carson. Han ved, hvad det drejer sig om.

Fra ingenting til israelsk soldat i 204 dage…

Filed under: Israel, TrumfEs — Tags: — trumfes @ 16:18

Kortet ned til 90 sekunder 🙂

“A soldier from the Home Front Command’s Combat Search and Rescue Brigade documented his intense eight months of training on the way to receiving his orange beret and becoming an IDF combat soldier”

dispresponse1

Taget herfra

Fox news om indoktrineringen af hard-core socialister på amerikanske skoler og læreanstalter

Fox News har lavet en reportage om dette vigtige emne, som sikkert også findes i Danmark

og her lidt analyse af situationen:

Linus gets it

Taget herfra

29 november 2014

Michael Coren on Tarek Fatah’s smackdown of jackass Senator Grant Mitchell

Sjov med islam

Politiken: Danmark er et apartheid land …

Det er inferensen af en artikel i Politiken om en mulig lov i Israel: at Israel er en jødisk stat

Når man nu så gerne vil kritisere Israel, kan man(læs politiken) jo altid løbe med en halv vind.

I Israel har man overvejet at lave en lov, der utvetydigt gør det klart at israel er en jødisk stat.

Det har selvfølgelig fået alle de sædvanlige antisemitter og/eller nyttige idioter til at græde snot.

jewishState

Politiken har begået en perfid artikel (med overskriften: Israel går i retning af apartheid), der er fuldstændig ude af takt med lovforslaget.

F.eks skrives der:
” Loven, hvis formelle titel er ’Israel, det jødiske folks nationalstat’, ændrer definitionen af Israel i den såkaldte grundlæggende lov fra det jødiske og demokratiske til »det nationale hjemland for det jødiske folk«.

Lovforslaget degraderer også arabisk fra at være et officielt sprog, som det er i dag, til at have ’særlig status’ og understreger yderligere de jødiske symbolers betydning for staten. ”

Læs så foreslaget til lov ( som altså stadig kun er et forslag) her

Du vil ikke kunne læse det, politiken græder over i forslaget.
F.eks. står der i afsnit 2:
“The State of Israel is democratic, based on the foundations of freedom, justice and peace in light of the visions of the prophets of Israel, and upholds the individual rights of all its citizens according to law.”

Og senere:
“The State will act to enable all residents of Israel, regardless of religion, race or nationality, to preserve their culture, heritage, language and identity.”

Politiken ved åbenbart ikke, hvad ordet “language” betyder…

Det er jo selvfølgelig også frygteligt at Israel siger at det bygger på jødedom.
Noget lignenede kender vi jo slet ikke fra andre stater – vel ? …

Her er et klip fra den danske grundlov:
ScreenHunter_55 Nov. 29 14.52

Uhadada – til politikens store overraskelse står der i §4 at Danmark er kristent !!
Det må jo betyde at Danmark ikke alene “går i retning af apartheid” ,
men faktisk har været et “apartheidland” i mange år …

israel apartheid week

Også landet Jordan har protesteret imod den jødiske stats lov ( som altså stadig ikke er vedtaget)

Det er jo også frygteligt.
Hvordan kan jøderne tillade sig at sige at Israel er et jødisk land.
Noget lignende er jo ikke sket andre steder, vel ?

Lad os lige kigge på §2 i den jordanske “grundlov”:

ScreenHunter_55 Nov. 29 14.29

Hvis man ikke kan læse det, står der:

“Islam is the religion of the State and Arabic is its official language.”

Med andre ord: Politiken og Jordan ( og mange andre) kritererer Israel for at gøre præcis, hvad mange andre lande også gør.

Er det ikke diskrimination ?

Og kalder man ikke diskrimination af jøder for antisemitisme ?

John Cleese og Bill Maher gør grin med politisk korrekthed

Filed under: TrumfEs — Tags: , — trumfes @ 14:22

Og det er jo sjovt at beskue 🙂

Taget fra Vlad

Mindt 120 muslimer dræbt ved terroraktion mod moske i Nigeria

Den sandsynlige ansvarlige er Boko Haram

To selvmordbombeterrorister sprængte sig selv i luften og et ukendt antal skød med maskinpistoler mod mængden.

Det lykkedes for folkemængden at slå 4 terrorister ihjel, mens resten forsvandt

Siblings

gjellerup

Taget fra Vlad

En amerikansk politimand bliver træt af tåbelige spørgsmål fra journalister

Og fortæller dem sandheden !

At 80 % af mordene Milwaukee begås af mordere, der for 80% vedkommende er : sorte !
At alle kender de få tilfælde, for politiet har måttet skyde sorte forbrydere, men ingen kender navnene på de uskyldige sorte, som dræbes af andre sorte.

Her er et foto, der viser det store brød Michael Brown i færd med at skubbe ejeren af en butik til side, efter at han har stjålet fra butikken:

Ferguson_helten

michael brown
Taget herfra
Læs også dette fremragende indlæg om sort kriminalitet på synopis-olsen, hvor du kan finde mange flere gode artikler om dette emne, som du aldrig ser i den danske MSM-presse.

28 november 2014

Fryd: olieprisen rasler ned, araberne og Putin hårdt ramt

Filed under: Muslim World, Saudi, TrumfEs — Tags: , — trumfes @ 16:33

Forbrugerne vinder på det. Så kan vi godt acceptere at den danske stat mister nogle oliekroner

For Danmark er ikke hårdt ramt.

Prøv at se her, hvor meget olien udgør af den offentlige sektors indtjening:

oil-revenue-as-a-share-of-government-revenue-opec-member-non-opec-member_chartbuilder1

Interessant, ikke sandt ?

Jeg vidste godt at SaudiBarbarien næsten udelukkende tjente penge på at hente olie op fra ørkenen ,
men jeg vidste ikke at Rusland får 50 % ! derfra.
Eller at Norge får 25 % og Mexico en anelse mere.

Taget herfra

I øvrigt undrer det mig, at Saudiarabien ikke står med 100%, for hvad i alverdenen “producerer” de ellers ?
Hårdt arbejde giver jo sved på panden …)

Se, hvor lidt forskel der er på kommunisme(socialisme) og nationalsocialisme

Her er en ganske interessant video, som tilsidst dokumenterer at propagandaen er helt ens !

Først beskrives, hvordan Marx/Lenin snakker om at visse folkeslag skal forsvinde(dvs udryddes).

Bemærk at du kan slå engelske undertitler på (desværre forsvinder de slaviske ikke)

EVIL-YIN-AND-YANG1

Taget herfra

Men socialister(undtagen socialdemokrater) har alledage ikke haft særligt stor respekt for menneskeliv.

Hør blot socialisten Bernard Shaw her argumentere for at samfundet ikke skal spilde ressourcer på folk,
som ikke bidrager nok til det !!

(Den vil nok overraske de fleste, der har et positivt billede af ham.
Shaw rejste også rundt i Sovjetunionen under den store ukrainske hungersnød, hvor millioner døde,
men han havde skam ikke set nogen sult i det nye socialistisk paradis Sovjetunionen …)

Den israelske ambassadør Ron Posner giver de europæiske lande en ordentlig opsang !

Filed under: Dhimmier, EU, Europa, Multi-kulti, Sverige, TrumfEs — trumfes @ 15:56

Ved at anderkende et ikke-eksisterende land (Palæstina) gavner man ikke freden, men kun dem, der ikke ønsker den

Det er længe siden, jeg har hørt Israel give svenskerne og andre selvglade nationer så tørt på !

D14A20_1

Gaza ramt af regn

Filed under: Gaza, HamaSS, Israel, Muslim World, Palæstina - Libanon, TrumfEs — trumfes @ 15:45

Hamas har brugt alle pengene på våben og tunneler og ikke “spildt” penge på kloaksystemet

Så når det regner , er der tit oversvømmelser.

Hvor længe går der, førend Hamas beskylder Israel for oversvømmelserne …

Syd Syrien – historiefortælling ved hjælp af et frimærke

The entire bogus history of Palestinian Arab nationalism exposed by a stamp

kever r stamp
Læs om pæstilensernes historieforfalskning her.

Fra en af kommentarerne til artiklen:

I am led to believe that you are incorrect in your Arabic – or phrasing – in Arabic it says Falistine – not because it sounds like fallacy, which it does and is, but because there is no P sound or letter in Arabic. Thus Palestine in Arabic is Falastine. I think it clearly shows that Palestine is a non Arab word (and identity) since it can not even be said in Arabic).

Ferguson USA: Dette indkøbscenter blev ikke plyndret og nedbrændt

Filed under: Carbecue, Kriminalitet, Politi, USA/Canada, Våben, Vold — Tags: , — Hodja @ 00:11

Læs her hvorfor.

27 november 2014

Lidegaard : send flere penge til Abbas & Co…

Her kan du se, hvad pengene bruges til !

Her er en video fra det OFFICIELLE palæstinensisk-arabiske selvstyres TV,
som bl.a. kalder de to arabiske mordere, der myrdede løs i en synagoge for … ofre !

Bemærk at der ikke er tale om Hamas TV, men TV fra Israels officielle palæstinensisk-arabiske “samarbejdsparter” …

Måske skulle Lidegaard skære 5% af dansk støtte til Abbas, hver gang, de viser den slags forherligelse af terror mod jøder.

Det ville “bare” betyde at hele den danske støtte så ryger på een enkelt dag !

Taget herfra

En syrisk stemme, der godt ved, hvad der skal til, for at få fremgang i den arabiske verden

At det så desværre næppe kommer til at ske, er en anden sag

Taget herfra

Snaphanen tilføjer at manden ( med navnet Adonis !) har været kandidat til en nobelpris i litteratur.
Han er bestemt ikke uinteressant,
men hvis man vil høre på en, der er meget mere slagkraftig, så lyt til denne amerikansk-arabiske kvinde,
ved navn Wafa Sultan, der virkelig giver Islam en ordentlig r..fuld ! 🙂

Inkompetente politikere og adminstratorer reagerer først nu – måske

Nye tal fra Politiets Efterretningstjeneste (PET) afslører nu, at de indtil videre har fundet 28 hjemvendte Syrien-krigere, som har modtaget enten dagpenge eller kontanthjælp i Danmark, mens de har kæmpet for Islamisk Stat i Syrien.

Skrigeskinken er helt og aldeles overrasket:

Jeg er skræmt over at se, at folk med bopæl her i landet drager i hellig krig. Men hvis nogle af dem samtidig modtager danske velfærdsydelser, så er vi jo nærmest til grin for vore egne penge. Den slags skal bare stoppes, og det bliver det, siger Mette Frederiksen.

Mere på BT

1) Der er åbenbart ingen, der har spekuleret på, om de får ydelser her fra landet, før nu. Pædofile, psykopatiske, lystmordere, voldtægtsforbrydere og krigsforbrydere – på skatteborgernes regning.

2) Det skal bare stoppes – ja det vil jeg se, før jeg tror det. Hvornår – 2020?

Tarek Fatah – Senate Committee on National Security, Nov 24, 2014

On Nov 24, 2014 Tarek Fatah appeared before the Canadian Senate Committee on National Security & Defence to discuss the threat of Islam to Canada.

Bemærk Fatahs forslag nummer 5: Immigration fra Pakistan, Somalia, Iran, Irak og Syrien skal suspenderes indtil ID-papirer, sikkerhedsdokumenter og universitets-grader ikke kan købes forfalskede på det sorte marked eller ægte fra statsorganisationer.

Older Posts »