Hodjanernes Blog

31 januar 2012

Blødsødenhed er relativ

Det kommer an på hvad vej hovedet vender.

“Down Under” er man rystet og chokeret over, at en kulturberiger, som deltog i en massevoldtægt af en 13-årig pige, prøveløslades allerede efter kun 8 år i Hotel Gitterly. Men – som min australske ven siger: Ved udmålingen af straffen tog dommeren hensyn til hans kulturelle baggrund, idet “man under islamisk lov har ret til at voldtage unge, hvide piger”. Den usædvanligt tidlige prøveløsladelse kan desuden skyldes, at “pigerne var i byen for at drikke, var uledsagede og gik uden tørklæde”. Da jeg fortalte ham, at her i Mohammedanmark ville han maksimalt få 2 år og være ude efter 8 måneder, nægtede han at tro mig og påstod at han i skolen havde lært at Danmark var et civiliseret land med et  fungerende retsvæsen(!). Hvorefter jeg påstod, at han burde kræve sine skolepenge tilbage. – Her viser vi et indslag fra australsk TV om sagen:

4 kommentarer »

  1. Korrekt: Islam er Usædelig og pædofilistisk.
    Hvad tænker politikerne, myndighederne og politiet egentlig på.
    For mig at se, går de med sporet og bryder grundloven.
    Systemet skal obenbart modarbejdes ind til grundloven bliver overholdt.
    De lærer det måske aldrig. !!!

    Like

    Kommentar af Charles Nielsen — 31 januar 2012 @ 22:26

  2. danmark er et civiliseret land,men retsvæsnet/systemet er totalt latterligt.

    Like

    Kommentar af mogens — 31 januar 2012 @ 22:48

  3. Skjoldunge, prøv at spørge din ven, hvad han mener om at indbrudstyve i Mohammedanmark kan få erstatning hvis de kommer til skade under deres indbrud.

    Eller hvad han mener om, at biltyve kan få erstatning hvis de kører galt i den bil som de lige har stjålet, og det er bilens ejers forsikring som skal betale erstatning til biltyven.

    Eller hvad han mener om, at hvis en ganske almindelig dansker uforskyldt kommer ud for en arbejdsulykke, og personen tilmed er forsikret mod arbejdsskader, så kan han ikke få erstatning.

    Eller hvad han mener om et land, som lader deres egne ældre borgere rulle rundt i deres eget lort, fordi politikerne i Mohammedanmark har ædt og drukket de ældres penge op, og givet det som var tilbage til

    terrorister og fupflygtninge.

    Like

    Kommentar af Fritz — 1 februar 2012 @ 05:34

  4. Jeg ville ikke fortælle nogen udlænding om den danske straffelov. Det ville simpelthen være for pinligt!!!

    Like

    Kommentar af Jernhesten — 1 februar 2012 @ 09:52


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv en kommentar