Hodjanernes Blog

8 juni 2011

Interview med Hege Storhaug

2 kommentarer »

  1. En ægte menneskerettighesaktivist som ikke spilder tiden med at ævle om forældede konventioner, misforstået humanisme og umulig integration. Hun forholder sig sagligt og åbent omkring nutidens problemer og har også en realististisk fremtidsprognoseklar.

    MORTEN KJÆRUM ARE YOU WATCHING!!!!!!

    Like

    Kommentar af jernhesten — 8 juni 2011 @ 09:34

  2. Persere og arabere har i det hele taget meget forskellig kultur, og det slår igennem, når de bosætter sig i vore lande. Her i landet har vi et offentligt kendt afskrækkende eksempel på en perser, der er fanatisk muhamedaner: Helen Latifi, stud.med. i Odense, og forholdene er i det hele taget ikke så rosenrøde, hvad persere angår, som Hege Storhaug har oplevet dem. Jeg har hørt om et dispensationscirkus uden lige ved et af vore universiteter, hvor persiske velhaverbørn flygtet fra militærtjeneste bestandigt sad tæt i kantinen men ikke mødte op til eksamener eller var ikke i stand til at bestå dem. De fik dispensationer langt ud over, hvad man ellers giver. Tyrkere påstår, at der findes en persisk mafia i Danmark. Ved andre noget om det?

    Enten må en større repatriering finde sted, eller også har vi valget med underkastelse eller kamp. Kirsten Sarauw, teolog og psykoterapeut har netop haft en artikel i Kristeligt Dagblad, hvor hun omtaler muligheden for borgerkrig. Jeg antager, at det starter som lusket guerillakrig og udvikler sig til et kaos, der flytter rundt på folk.

    Den sidste tids hændelser har fået en tysk ekspert i fødevaresikkerhed til at påpege, at fødevareterror er en oplagt mulighed, som det er uansvarligt at se bort fra. Jeg elsker dadler, men når jeg ser en æske i supermarkedet og er lige ved at købe den, tænker jeg altid i den retning. I går lod jeg snackpeber fra Marokko ligge.

    Vi er også nødt til at blive langt mere forsigtige med, hvilke sider vi logger os ind på under surfing på nettet. Vi synes måske, at vi er forsigtige, men vi er givetvis nødt til at indkrænke feltet endnu mere.

    Like

    Kommentar af Mette — 8 juni 2011 @ 11:55


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv en kommentar