Hodjanernes Blog

22 september 2009

Moar….Klaus driller.

Filed under: EUSSR, Politik, Totalitære, UK, Ytringsfrihed — Tags: , — Skjoldungen @ 11:36

Tjekkiets præsident – Europas eneste statsmand – nøler med at underskrive Forfatningstraktaten Lissabontraktaten.

vaclav_klausFredag den 2. oktober – på 37-års dagen for Danmarks kapitulation – skal irerne påny stemme om EUSSR’s Forfatningstraktat – nu omdøbt til Lissabon-traktaten. Akkurat som tidligere Holland og Frankrig har de stemt NO, men det betyder jo ikke andet, end at de må gå om igen – efter det efterhånden fasttømrede, danske mønster – indtil de stemmer rigtigt. Og det gør de nok denne gang, for de vil hellere på pubben end rende til evindelige afstemninger.

Og så er den ged vel barberet? – Nej, ikke helt. Polen og Tjekkiet mangler at ratificere. Og Tjekkiets præsident, Vaclav Klaus, har bebudet at han ikke kan finde fyldepennen hvis irerne kapitulerer denne gang. Han vil vente til efter det britiske valg i maj. For her har Tory’erne nemlig lovet briterne en folkeafstemning. Og da den siddende suicidaldhimmikratiske regering er den mest upopulære i mands minde, har David Cameron gode chancer for at overtage. Hvilket betyder folkeafstemning. Og mon ikke briterne så gør som alle andre, der har fået lov til at stemmme? – I hvert fald i første omgang?

Nu betyder det ganske vist ikke en fløjtende fis i realiteternes verden. Forfatningstraktet eller ej, eurokraterne kører bare videre – uanset hvad. Ignorerer simpelthen den slags demokratiske detailler. Akkurat som med danske forbehold og lignende, ligegyldige illusionsnumre. Men alligevel er det åbenbart en sten i skoen på den lille skidespræller i Paris. Han har skreget, at hvis Vaclav Klaus ikke træder dansen efter Anschluss-partituret, så får det “konsekvenser”…

En rask lille krig? – Eller blot smide Tjekkiet ud af EUSSR? – I så fald: må vi ikke også godt?

Læs mere om sagen her og her og her.

1 kommentar »

  1. Endelig et mandfolk i den skvatforsamling.

    Like

    Kommentar af Mette — 22 september 2009 @ 16:29


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv en kommentar