Hodjanernes Blog

31 oktober 2006

Interview med Hege Storhaug – forfatter til: «Men størst av alt er friheten: Om innvandringens konsekvenser».

Muslimske land er underutviklet, undertrykkende, kvinnehatende og voldelige samfunn, delvis på grunn av islam. Vi har importert problemene hit i form av storfamilier fra Pakistan, Tyrkia, Marokko og Somalia. Ved hjelp av henteekteskap har de blitt altfor mange. Norge går i oppløsning hvis denne utviklingen ikke stanses.

Mere på Dagbladet

Der er alt for mange bøger, som ikke udkommer på dansk.

7 kommentarer »

  1. Lige præcist !

    Hvordan kan det mon være det forholder sig sådan ?

    Gid der var oversættere og forlag der ville agere modige og få sat sving i oversættelser af forfattere, der ikke er bange for at skrive om Islams dunkle sider og Islams Jihad mod Vesten, om de af de Vantro i Vesten – det være sig politikere og andre – der allerede har ladet sig Dhimmisere og derfor arbejder med Islam i Vesten, samt om de konsekvenser islam i Vesten vil få for os selv, vores børn, børnebørn og deres efterkommere.

    For større forrædderi mod egne lande og landsmænd er vist historisk set aldrig foregået !

    Desuden trænger vi til at få blotlagt hvordan det kunne gå til, at Europa i løbet af blot 30-35 år kunne gå fra at have relativt få gæstearbejdere fra muslimske lande – til for indenværende at have mellem 30-35 millioner muslimer ombord, spredt ud over de forskellige lande i Europa !

    Like

    Kommentar af vivi andersen — 31 oktober 2006 @ 07:58

  2. Bravo Storhaug

    Efter at have læst den fremragende artikel om en norsk kvinde, der har sat sig ind i og forstår situationen, kom jeg til at tænke på denne artikel: http://www.welt.de/data/2006/10/27/1089364.html

    Kort fortalt er den kommende tyrkiske elites syn på kvinder således:
    30 % af tyrkiske studenter går ind for “æresdrab” hvis familiens ære er blevet krænket.
    70 % af de tyrkiske studiner ved universitetet i Ankara mener, at manden har ret til at tæve konen, f.eks.hvis middagsmaden er brændt på.

    Det er bl.a. disse overmennesker, der vil have undskyldninger fra paven og fra en dansk statsminister (og får det) fordi unge mennesker i festligt lag tegner en stol og en kamel. Unge mennesker, der vel har følt nogenlunde som medlemmerne af Churchill-klubben gjorde under krigen.
    EU vil man også have tyrkerne ind i.

    Like

    Kommentar af Anker — 31 oktober 2006 @ 11:45

  3. Det har også undret mig meget, at så mange bøger ikke bliver oversat til dansk – f.eks. Oriana Fallaci’s “The Rage and the Pride” og “The Force of Reason”, Bruce Bawer’s “While Europe Slept”, Henryk Broder’s “Hurra, Wir Kapitulieren” og nu Hege Storhaug’s nye bog. Har Jyllandsposten Forlag ikke modet til det? Dette forlag har dog udgivet en oversættelse til dansk af Irshad Manji’s “Problemet med Islam”. Der er virkelig mange af vore politikere og journalister, der kunne trænge til at læse disse fremragende forfattere og forhåbentlig indse, hvad det er, vi er oppe imod, og så gælder det om at handle her og nu.

    Like

    Kommentar af tabuka — 31 oktober 2006 @ 12:31

  4. Der er sguda ingen grund til at spilde ressourcer på at oversætte fra norsk til dansk.

    Like

    Kommentar af Holme — 31 oktober 2006 @ 14:37

  5. Hvilken slags norsk 😀 Der er som bekendt 2.

    Like

    Kommentar af hodja — 31 oktober 2006 @ 23:00

  6. 30 % af muslimerne på et universitet gik ind for æresdrab, på andre universiteter var scoren lavere.
    Men forstemmende nok stadigvæk, lige som den her :

    http://www.information.dk/InfWebsite/FremvisningPHP/Common/Information.php?pShow=TryktAvis/TAvVis.php&pTAvVis=200835

    “Undersøgelsen er den hidtil største af sin art i Tyrkiet og viser, at 56 procent af kvinderne siger, at de er ofre for vold i hjemmet. Volden begås af enten deres mænd (54 procent), deres svigermødre (30 procent), deres svigerfædre (to procent) eller af deres mænds anden kone (en procent). Ikke alene må kvinderne altså finde sig i at blive slået af mænd, de må også finde sig i at blive slået af andre kvinder. Flerkoneri er naturligvis forbudt i Tyrkiet, men når det alligevel findes, siger det ikke bare noget om en middelalderlig kultur, men også noget om et dysfunktionelt statsapparat og om en mandskultur, der overføres til kvinder.”

    Kemalism har betydet fremskridt, men der er grænser for disse

    Like

    Kommentar af Thomas Bolding Hansen — 31 oktober 2006 @ 23:37

  7. Og Tyrkiets regeringschef:

    “Auch der Regierungschef – dessen Töchter in den USA studieren, weil sie dort ihre Kopftücher tragen dürfen – versichert, wie ernst es ihm damit sei. ”

    http://www.welt.de/data/2006/10/27/1089364.html

    Like

    Kommentar af hodja — 1 november 2006 @ 02:36


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv en kommentar