Hodjanernes Blog

5 oktober 2006

Intifadaen i Frankrig eskalerer

Filed under: EAD, EU, Europa, Frankrig, Immigration, Indvandring, Islam, Labaner, Muslim World — Hodja @ 23:06

Muslimer i Frankrigs genhusningsområder fører en uerklæret intifada mod det franske politi. De voldelige sammenstød sårer gennemsnitligt 14 betjente OM DAGEN.

Mens indenrigsministeriet siger, at omkring 2.500 betjente er blevet såret allerede i år, siger en fransk politi-forening, at dens medlemmer er i en tilstand af borgerkrig med muslimer i de mest trøstesløse forstadsområder, der er overbefolkede med arbejdsløse unge af hovedsaglig nordafrikansk herkomst.

Foreningen siger, at situationen er blevet så alvorlig, at politiet har anmodet regeringen om panservogne for at beskytte betjentene i områderne, der er ved at blive ‘no-go-zoner’. Antallet af angreb på politiet er steget med en tredjedel på 2 år og tabuet mod at angribe betjente på patrulje er brudt.

Mere på New York Sun

Hvad vil muslimerne med en intifada, de kan bare lade tiden gå – så kommer magten af sig selv.

4 kommentarer »

  1. Hvad er det nu man gør med sine fjender under en borgerkrig?
    Det er åbenbart for længe siden at Frankrig havde væbnede konflikter, for de har tydeligvis glemt hvordan man reagerer på angreb.

    Like

    Kommentar af Holme — 5 oktober 2006 @ 23:14

  2. afrika (og mange) personer derfra, uheldigvis,har den ide,at frankrig,(og europa),skal føde og klæde dem,samt give dem fri huslege og lommepenge,og som vi ser gang på gang,hvis det ikke går som de ser det,brander de biler/huse/overfalder/politiet/samt hvide mennesker,de er i de fleste tilfælde personer der hverken kan skrive, læse,kortsagt ingen uddannelse,det eneneste de forstår,(desvære)er vold og ødelæggelse af andre folks ejendom,og når vi protestere (imod dem), bliver vi kaldt racister,afrika og deres folk,(i min mening) må/skal tage sammen,og tage vare på dem selv,

    Like

    Kommentar af mogens — 6 oktober 2006 @ 04:21

  3. Slap af, slap af – om 30-40 år er alt “godt”.

    “For example, Churchill pointed to the population trends in France, where 10 percent of the population is Islamic. But among those 20 years of age and younger, that percentage rises to 30 percent. Given the rates at which Muslims reproduce, that means France will be an Islamic state in only one generation”.

    “Europe is sleepwalking towards disaster,” Churchill said. “We would sooner commit national suicide than be accused of being politically incorrect.”
    http://www.bpnews.net/bpnews.asp?ID=24058

    “sleepwalking towards disaster” – forstod du den Marianne Jelved??

    Like

    Kommentar af antisalafisten — 6 oktober 2006 @ 09:11

  4. Turen kommer vel også til Vollsmose og Gjellerup.
    Så må vi håbe, at selv de mest blinde kommer til at se.

    falkeøje

    Like

    Kommentar af falkeøje — 6 oktober 2006 @ 16:36


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv en kommentar