Hodjanernes Blog

31 marts 2012

Ud at køre med de skøre…

Vi skal på udflugt med Einhetzliztens AFAtiske Sturm-Abteilung!

Som nævnt forleden vil vi her til morgen forklæde os som politisk korrekte for at drive antropologiske studier i marken. Vi har reserveret plads i en af de 7 busser, som snart vil forlade Hafniabad og sætte kursen mod det mørke Jylland. Hele vort outfit er klart og vi har sådan glædet os til at fremvise de eksotiske egne uden for Valby Bakke til alle vore inkluderende rejsekammerater, som for første gang skal se marker, fjorde og bælter. For slet ikke at tale om bønder. De sidste skulle der efter sigende være rigeligt af i Jylland, så de tapre Einhetz-Sturmtruppen løber næppe tør for nogen at overfalde og banke til lirekassemænd. Vi har endda frisket vore sangstemmer lidt op, så vi kan falde ind i bussens muntre kor:

Og så viser det sig minsandten, at det hele moské løber ud i sandet – sludder, rendestenen. Har man moské nogensinde set en enhedslister få øjne før kl. 14:00 om eftermiddagen? – Vil man aflyse? – Vil man vente med at køre til man kan fylde en enkelt bus, sådan ca. ved 15-tiden? – Vil man lave det hele om til en aftenforestilling – brændende biler tager sig jo også bedre ud når det er mørkt?  –  I hvert fald har vi bemærket følgende, særdeles nedslående bekendtgørelse fra den avis, der nu i ugevis har lagt sig i selen for at få sat fut i Aarhuus:

Aarhuus Brandstifter-Tidende: “400 københavnere skal tidligt op og nå en bus på lørdag. – De har tilmeldt sig initiativet »København for Mangfoldighed«, der har hyret seks busser, som kl. 08.00 sætter kursen mod Aarhus for at deltage i protesteren mod English Defence League, Danish Defence League og de andre europæiske højrefløjs-organisationer, der samme dag demonstrerer i Mølleparken. – I følge »København for Mangfoldigheds« facebookgruppe står der 12 på venteliste, og arrangørerne arbejder på at skaffe en ekstra bus, så alle interesserede kan komme til Aarhus. – Også Enhedslistens folketingsgruppe vil være repræsenteret i demonstrationen mod de højreradikale. Fire folketingsmedlemmer deltager. Det fortæller gruppeformand Per Clausen, der er valgt i Østjylland: »Det er vigtigt, at den højreekstreme demonstration i Aarhus mødes med klar afstandtagen. En stor og fredelig moddemonstration skal vise, at modstanden mod disse højreekstreme kræfter er stor i Danmark,« siger Per Clausen.”

2 kommentarer »

  1. Rammende tegning!!!

    falkeøje

    Like

    Kommentar af falkeøje — 31 marts 2012 @ 12:58

  2. Super god ide! Glæder mig til at høre om dagens bedrifter.

    Like

    Kommentar af Aida — 31 marts 2012 @ 13:04


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv en kommentar