Hodjanernes Blog

18 november 2012

Send out the Clowns…

Filed under: Dhimmier, EUSSR, Kunst, Loonies, Ramadan, Venstre — Tags: , — Skjoldungen @ 17:44

Lars Løkkes støtter støtter Danmark – som løkken støtter den hængte…

I går forkyndte multikultusmedister Uffe El Bræk, at vi skatteydere nu også skal finansiere en klovneskole. Et mere overflødigt forslag kan næppe tænkes. Tænk blot på Christians Hoppeborg og al videre snak i den retning må forstumme. Her finder vi jo crême de la crême udi klovnerier. Eliten. Mestrene. Virtuoserne. Godt nok er der også forskel på eliteklovner, og somme kunne forledes til at tro, at et parti som Venstre lå i den billige ende – i hvert fald når man har Det Radigale Venstre som målestok. Men tænk om igen. Partiet har ganske vist – sammen med Dansk Folkeparti – et retvisende navn, men fraset det er komikken iøjnefaldende.

Tag nu blot den just overståede cirkusforestilling i Herning. Den undrende befolkning havde – ifølge meningsmålingerne – en spændt forventning om,  at man ved at stemme på Venstre kunne få elevrådsregeringens dummepetere og franske klovner udskiftet med den lidt mere seriøse slags – hvor f.eks. den uforlignelige, russiske Popov springer i erindringen. Men næppe havde sprechstallmeister Lars åbnet forestillingen før papnæserne, klaphattene og violinkasseskoene væltede ind i manegen:

Først skulle den obligatoriske lagkage kastes. Den blev kaldt en fredspris – antagelig med association til Fredens Religion™, thi hvem fik den? – Jo, selvfølgelig ingen anden end ytringsfrihedens argeste modstander, censurens og  den hellige krigs fortaler, partiets hensmuldrede faktotum, selveste Uffe Halallemann Jensen! – Men ingen Dummepeter uden fransk klovn. Så ind i manegen med ingen ringere end taskenspilleren over dem alle, fusentasten, lurifaxen og illusionisten Anders Fup – klovnen der satte nye standarder i disciplinerne løben-fra-valgløfter, falden-på-halen-for-imamer, snakken om skattestop mens skatterne slog verdensrekord og  tryllen smagsdommere en massse op af den høje hat.. For slet ikke at tale om den klassiske politiker-disciplin, meningssaltomortaler, hvor “en fast udlændingepolitik” betyder masseimport af muslimer…

Men ingen pauserklovner uden en ordentlig finale. Her blev klakørkorpset heller ikke skuffet, thi ind i manegen drøner det løstgående missil, Jens Rhode, som alle uden for partiet ellers har lykkeligt glemt. Men i dagens anledning var han udlånt fra Mickey-Mouse-Palavermentet for at demonstrere sine tillærte færdigheder nede fra Bryssel. Oplært af selveste über-kapo Schultz og udstyret med et nyt, varmesøgende sigtekorn af EUSSR-tilvirkning kunne han opføre en tango for to med partneren, det hyper-eksalterede fruentimmer Lykke Friis. Til de æggende toner af “seid umschlungen, Idioten”  trådte de nu dødedansen i ægte skingrende lallestil mens EUliderligheden dampede fra det efterhånden godt nedtrampede savsmuld.

Bifaldet var øredøvende. Og nu skal alle brave venstremænd og – hattedamer ud og præsentere den samme, gamle forestilling en gang til. Og Kristian Jensen – ethvert parti skal have en konfirmand som aldrig bliver voksen  –  vil opføre den ved næste Ramadan. Vi må håbe, at muslimerne værdætter cirkus, selv om humor vist ikke er deres stærkeste side. Men gode klovnenumre kan altid genbruges – dersom publikum har glemt dem. Og det tyder meningsmålingerne på at det har… Allah bevare Danmark for Venstre!

9 kommentarer »

  1. Frihedspris til UFfe mandslingen !!!!!
    Det VAR dråben!
    Du har ret Skjoldyngling og fantastisk godt formuleret 😀 venstre kan nu føjes til de andre klovne partyer på christianshoppeborgen.

    Like

    Kommentar af li (islamonausea træt af de Skide/Muhammedaner) — 18 november 2012 @ 18:14

  2. Denne artikel afsluttede min weekend i et højere humør end vanligt , Venstre sidder i kviksand til halsen ligedan gør regeringen ingen politikere i Danmark har mod til at indføre demokrati for det private arbejdsmarked af skræk for at miste indflydelse trods at det private arbejdsmarked skaber arbejdspladser,den korte version politikerne i Danmark blokere for øget velstand i Danmark .

    Like

    Kommentar af emmagad — 18 november 2012 @ 19:40

  3. Både regering og opposition opfører sig, som var de fjender af Danmark.
    Giv os et nationalt førerparti, det sætter det patriotiske i front.
    Alle de andre er intet værd!!!

    falkeøje

    Like

    Kommentar af falkeøje — 18 november 2012 @ 20:22

  4. Fremragende beskrivelse af weekendens cirkusforestilling. Der er hvis ikke ret meget mere at tilføje.

    Jeg læste for et par dage siden et læserbrev fra en Venstre-MFer som hyldede det danske frisind, frihed m.m. Egentlig fint nok skrevet, men selvfølgelig ikke et eneste ord om hans personlige eller hans partis holdning til den famøse §266b paragraf. Så dybest set ikke meget andet end den sædvanlige “varme luft” fra Christians Hoppeborg.

    Et parti som uddeler en “frihedspris” uden samtidig at være ufravigelig modstandere af denne skamplet, kan ikke på nogen måde tages alvorligt. Men det var moske også mest for at give sjovnalister noget at skrive om, og halalmanden nogle flere fjer som han kan pynte sig med.

    Like

    Kommentar af Jernhesten — 18 november 2012 @ 22:01

    • Skal jeg endelig tilføje noget, må det være partiets utallige undladelsessynder. Det påstår at gå ind for privatisering, men da det omsider fik magten (på en lang række løgne, ganske som den nuværende regering) undlod man en så oplagt ting som at privatisere DDR og dermed afskaffe tvangslicensen. Gad nok vide hvor mange venstrefolk der kan argumentere for, at folk der ikke kunne drømme om at bruge DDR, alligevel skal betale til dette beskyttede værksted for kvartstuderte, dyslektiske futmælkskommunister?

      Like

      Kommentar af Skjoldungen — 18 november 2012 @ 23:06

  5. Indrømmet. Som gammel Venstremand, mangeårigt bestyrelsesmedlem, et par perioder som lokalformand – tidligere beundrer af Uffe – fik jeg et chock, da jeg så, at han skulle have den pris. Den er lige så vanvittigt givet som fredsprisen fra Nobel til EU. Simpelt hen en skandale.
    Uffe var engang landets redningsmand under fodnoteperioden, men siden de nye besættelsestropper ankom til landet, har den samme Uffe på helt uforståelig baggrund ændret sig til at være landsforræder.
    Der bør rejses en skamstøtte for ham.
    Venstre ved det vist godt, men de tror, at ordet skal deles i to, for de vil skam støtte ham. Det kan skyldes den netop udkomne nye retskrivningsordbog, hvor alle fejl er blevet ophøjet til at være korrekte, blot fordi tilstrækkeligt mange bruger dem forkert.

    Like

    Kommentar af Poul Berg — 18 november 2012 @ 22:14

    • “nye retskrivningsordbog, hvor alle fejl er blevet ophøjet til at være korrekte, blot fordi tilstrækkeligt mange bruger dem forkert”. – Nice vending Poul Berg, den må vi kunne bruge i another afsnit… 🙂

      Like

      Kommentar af Skjoldungen — 18 november 2012 @ 22:38

  6. Fremragende anmeldelse med tilhørende analyse af cirkusforestillingen i Herning. Hvad kan vi efterhånden andet end at tage det hele med et stort grin.

    Like

    Kommentar af Børge — 18 november 2012 @ 23:28

  7. Jeg har fra en 100% pålidelig kilde, at der i politiske kredse – som vedkommende har færdes en del i -, har været rygter, om at Uday Abdel Man har vejledt konen adskillige gange igennem årene. Endda i en sådan grad, at hun har været på hospitalet flere gange. Mon de kvindelige partimedlemmer og vælgere ved noget om sådanne rygter?! Højst sandsynligt IKKE!

    Like

    Kommentar af A.R. — 19 november 2012 @ 06:25


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv en kommentar