Hodjanernes Blog

12 september 2009

Det er fuldbragt!

Den samlede danske verdenspresse er nu gået over til nysprog.

Det har været undervejs længe. Det begyndte i DanMarx Radio, Samarbejds-Politiken og Information. Derfra bredte det sig til Pravda i Pilestræde, TV-Too og Folkekirken. Nu er også Jyllands-Posten kommet med. Samtlige medier benytter sig i dag af det samme sandhedsvidne – en journalist ved navn Al-Ritzau – hvilket har lettet tilpasningen i betydelig grad. I en lang periode brugte man den halvhjertede betegnelse “de unge” – evt. med præfixet “utilpassede”. Det skønnes ikke længere at kunne putte blår i øjnene på de troskyldige seere og læsere, så ud fra den herskende opfattelse af befolkningen som lallende, savlende idioter har man – i stedet for at kalde en spade for en spade – vedtaget at lade denne Al-Ritzau køre løbet til ende. Råt og ufortyndet:

Fra dagens samtlige medier: Otte er anholdt, efter det fredag kom til sammenstød foran en moské i London mellem unge og en islam-fjendtlig gruppe.

Tilhængere af en organisation, der kalder sig Stop Islamiseringen af Europa, havde samlet sig foran moskeen i Harrow, da 1000 moddemonstranter fra en anti-fascistisk organisation dukkede op.De brugte kasteskyts mod den talmæssigt langt mindre islam-fjendtlige demonstration. Politiet lagde sig imellem og blev tildænget med sten og flasker.   /Ritzau –                              (Fremhævninger er vore)

anti-fascister


For den svindende skare, som stadig orker at se TV eller læse aviser, gælder fra og med i dag følgende:

Op er ned. Sort er hvidt. Plus er minus. Varmt er koldt. Godt er skidt. Ud er ind. In er yt. Skæg er snot. – Har I forstået?


9 kommentarer »

  1. …og Islam er fred! :o)

    Like

    Kommentar af TB — 12 september 2009 @ 12:05

  2. KRIG ER FRED (bøllerne er ANTI-FASCISTER)

    FRIHED ER UNDERKASTELSE (Hvis bare vi bliver muslimer alle sammen, så vil vi igen kunne få lov til at sige, hvad vi mener(forudsat at det vi mener er anstændigt og dermed hylder Islam!))

    UVIDENHED ER STYRKE (Vi skal ikke vide, hvad der i virkeligheden sker, for så bliver vi ikke vrede, og så vil vi bedre kunne elske hinanden)

    KRIG ER FRED = De anstændige anti-FASCISTERs voldsorgie imod Palle alene i verden

    FRIHED ER UNDERKASTELSE = Islam

    UVIDENHED ER STYRKE = Community cohesion

    …og to plus to giver fem.

    Se!!! Jeg kan også tale nysprog!!

    Like

    Kommentar af Mia — 12 september 2009 @ 12:51

  3. Fint, fint indlæg. Overbevisende billedmateriale om pøblens hærgen under falsk navn.

    Jeg lever lykkeligt uden tv, livet er for kort til at spilde tiden med den slags idioti, og jeg undværer gerne Anne-Mette i nye opkog.

    Derimod kan jeg – som jeg skrev til Mia under 11. september indlægget, godt finde på at sende en dundertale direkte i hovedet på journalister.

    Like

    Kommentar af Mette — 12 september 2009 @ 13:25

  4. Netop nu!
    tv2 news breaking oplyser, at
    Jørgen Poulsen IKKE opstiller
    til næste folketingsvalg**
    Dette kører forneden på skærmen
    så man bliver helt rundt på gulvet,
    samtidig bekræfter studieværten
    dette ved meget højtideligt at
    læse denne uinteressante meddelse
    op!
    Så er det vist sivet ind..
    bernadotte36
    12092009

    Like

    Kommentar af bernadotte36 — 12 september 2009 @ 14:00

    • Som jeg engang skrev, støttede jeg i nogle år Røde Kors PÅ TRODS af Jørgen Poulsen.

      Bestyrelsens håndtering af Poulsen-sagen gjorde en brat ende på det. I forvejen var jeg opmærksom på indholdet af en JP-kronik, som Jørgen Kieler en gang skrev om Røde Kors, da han forlod bestyrelsen. Ham har jeg nemlig respekt for, vi arbejdede for længe siden det samme sted.

      Like

      Kommentar af Mette — 12 september 2009 @ 14:21

  5. Bizart. Men næsten ingen tør jo erkende virkeligheden – hvad det er for en konflikt vi ser i vores gader i dag. Og at det efter alt at dømme kun vil blive værre i fremtiden.

    Vi skal erkende virkeligheden før vi kan begynde for alvor at gøre noget.

    Like

    Kommentar af Frihed — 13 september 2009 @ 06:18

  6. Jeg tror ikke DF når at få de 90 mandater der skal til for at redde dhimmark førend det er for sent. Eneste løsning er at os der vil bevare danmark, selv må sende uintegrerbare fremmed samt antidanskerne ud af vores land.

    Like

    Kommentar af Fritz — 13 september 2009 @ 16:04

  7. Det er alligevel utroligt.. Kan ikke fatte hvordan det lader sig gøre, at flertallet lader sig spise af med det bræk. Det læner sig op af en desideret pervers forvridning af virkeligheden i en grad, hvor selv en pixibog ville virke ganske mere saglig. Føj for djævelen…

    Like

    Kommentar af Kim A — 13 september 2009 @ 20:57

  8. Jeg sætter stor pris på det arbejde der ligger bag Hodjas Blog, men jeg hader samtidig bloggen, fordi man bliver deprimeret 😦

    Like

    Kommentar af rettentilselvforsvar — 14 september 2009 @ 17:28


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv en kommentar