Hodjanernes Blog

13 oktober 2013

Der er forskel på ‘eliten’ og dig

DanMarx Radio har for tiden en serie, hvor almindelige mennesker skal leve uden det ene og det andet, i høj grad også udenlandsrejser – af hensyn til miljøet osv.

Samtidig kan man høre på DDRs programmer, når de interviewer medlemmer af den såkaldte ‘elite’ eller den ‘kreative klasse’, hvor fantanstisk det er, at de ‘har hele Verden som arbejdsplads’. De rejser fra Herodes til Pilatus og bor og arbejder i den ene Metropol i udlandet, indtil de rejser videre til den næste – eller hjem igen.

DDR-journalisterne udviser altid næsegrus beundring på grund af rejseriet, som de i parantes bemærket også selv i stor stil deltager i. Her er der aldrig tale om CO2-regnskab, global opvarmning, miljø eller fossile brændstoffer.

4 kommentarer »

 1. Almindelige Danskere kalder det politikerlede, desværre er moralen blandt Danske politikere dalet til et lavpunkt der kan sidestilles med landene syd for Alperne, i disse såkaldte krisetider burde alt unødig transport af politikere forbydes, forbuddet skyldes at politikerne selv er uden dømmekraft(snotdumme og indavlede)internettet har gjort Verden mindre og det burde politikerne udnytte, politikernes overdådige svineri i Michelin stjernemad og ubetalelige vine ville i en ikke fjern fortid have kostet Eliten en hovedhøjde.

  Like

  Kommentar af roehakker — 13 oktober 2013 @ 14:10

 2. OT

  En pestilensisk propagandist, Leila Stockmarr, lyver lystigt løs i Samarbejds-Politiken.

  http://politiken.dk/debat/profiler/kampzonen/ECE2100931/derfor-er-freden-ikke-lige-om-hjoernet-i-gaza-og-hebron/

  Leila Stockmarr er formetlig datter af Niels Stockmarr og Lone Johnsen, opkaldt efter terroristen Leila Khaled.

  Lone Johnsen var medlem af partiet VSs “internationale udvalg”, dvs den politiske gren af Blekingegadebanden og har dermed været et associeret medlem af terrorbanden PFLP. Hun er idag direktør i Carlsberg med ansvar for deres museum og omvisninger.

  Niels har sammen med Lone skrevet en bog om jødeproblemet i pestilensien. Han er pt kommunikations medarbejder i Gribskov kommune.

  Lelila er fortiden ved at forklæde sin propaganda virksomhed som videnskab ved, at skrive en ph.d. om de satans jøder på RUC.

  Like

  Kommentar af Hans Und — 13 oktober 2013 @ 15:41

 3. DDR bruger ofte Leila Stockmarr som ekspert i pæstilensiske anliggender, at hun er anti-Israel er kun et tilfælde, siger DDR, det har intet med hendes medlemsskab af Dansk-Pæstilensisk Forening at gøre.

  Like

  Kommentar af Hodja — 14 oktober 2013 @ 00:31

 4. Miljøbelastningen ved at modtage sociale problemer fra fjerne lande og kulturer bliver ALDRIG nævnt. Når de fremmede tildeles en højere levestandard, tæller det i miljø-regnskabet.
  Ligesom den økonomiske belastning bliver miljøbelastningen holdt hemmelig. Er der en whistleblower til stede?

  Like

  Kommentar af Elefanten — 15 oktober 2013 @ 22:21


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: