Hodjanernes Blog

27 november 2008

Skynd Jer over på Snaphanen og se film!

Filed under: Danmark, Dhimmier, Humor, Islam, Jihad, Loonies, USA/Canada, Venstrefløjen — Tags: — Skjoldungen @ 00:22

ond mod venstrefløjen har Hodjas Blog dog aldrig været…

raving_idiotDette er simpelthen fantastisk. To af venstrefløjens top-loonier har kreeret en video og lagt den ud til alverdens beskuelse og latter. De kalder den “Et åbent brev til Obama om racisme i Danmark”. Budkabet er simpelt: Islam er en race, og da 13-14 procent af danskerne ikke bryder sig om  tilhængerne af denne race, beder vi dig komme og sætte tingene på plads. – SEND THE MARINES!

De to klaphatte – Jacob Holdt og en Rune et-eller-andet – er end ikke veget tilbage for at sammenligne danskernes afsky for islam med nazisternes jødehad! – Venstrefløjsernes intelligens udstillet for fuld skrue! – Så nu er USA pludselig kommet ind i varmen hos loonierne. Far, kom og hjælp, de andre driller!

Nu kender jeg jo Snaphanen som en såre venlig og menneskekærlig sjæl der normalt ikke kunne slå en flue ihjel, så denne forhånelse og ydmygelse af de to desperados og hele segmentet må være et helt enkeltstående faux pas.  Derfor vil han nok snart tage bemeldte kunstværk ned igen – af rent humanitære årsager – inden Tøger, Uffe, Margrethe og resten af den rasende loonie-elite bryder ind i dårekisten og flår de to gak-gakkede herrer levende.


Update, den 27-11-08 kl 2230 : Jeg trængte lige til et billigt grin på en kedelig aften og ville vise de to loonie-desperadoer’s video til nogle venner, da jeg ser at både Snaphanen og Youtube har taget den ned: “Sorry, this video is no longer available“. Årsagen hertil kan vel være trende:

Snaphanen har forbarmet sig over staklerne og synes de er blevet hånet, spottet og latterliggjort tilstrækkeligt. Han har så formået Youtube til at gøre det samme. Et såre kristeligt træk: Lad de fattige i ånden anamme nåden – eller noget i den retning…

Tøger, Margrethe Bombevest-Ager og andre fra den del af loonie-segmentet, der har mere en 1 brik at flytte rundt med har kaldt tumperne til orden for at redde, hvad reddes kan. Det er nok for sent, men væk er den i hvert fald.

Publikum på Youtube har “flagget” makværket ud fra den betragtning, at det havde lige en tand for megen lighed med salig dr. Goebbels’ produktioner af samme skuffe. Heri har de selvfølgelig ret, men samtidig berøvet verden en dyrebar indsigt i et lidende, sygt univers. Og alle os andre et kosteligt grin…


5 kommentarer »

 1. jaså…er det altså min tur til at føle mig flov over at være Dansker, hvis de TO idioter også skal være det….

  Kan vi ikke udstede en fatwa, der udråber disse TO idioter til at være imamer, de opfylder alle betingelserne incl hjernedøds-kriteriet, og så bliver de hermed heller ikke af samme race!!! som mig!!!

  Befri mig for de TO idioter OG iSLAM..

  Like

  Kommentar af li — 27 november 2008 @ 01:35

 2. De er da meget søde 😀 Gi’ dem en krammer…

  Der skal nok komme en øjenåbner til dem en dag. Der bliver i hvert fald flere og flere islamkritikere rundt omkring – også på vestrefløjen. Jeg håber blot der kommer lidt flere kvinder på banen, der kan forklare folk som disse sagernes rette sammenhæng, og ikke finder sig i at islams kvindeundertrykkende adfærd på nogen måde skal tillades i Danmark.

  Gamle fjender forsones gerne mod en fælles fjende. Tænk hvis det lykkes. Mon venstrefløjen vil blive glad for at blive underlagt Islam? Det er en dum og farlig vej de går – disse venstreorienterede mennesker, der vil ofre specielt kvinders frihedsrettigheder, ytringsfrihed og demokrati for deres indædte had til liberalisme, konservatisme og USA.

  Det må være forfærdeligt at leve et liv motiveret af en sådan grad på had, frem for kærlighed, fred og frihed.
  اذهب مع السلام ويعقوب الحرف الروني

  Like

  Kommentar af ManInBurka© — 27 november 2008 @ 09:59

 3. Jeg er helt enig med MiB om at vi skal være søde og rare ved de to tosser. Faktisk tror jeg de i virkeligheden er skabs-pianister, eller måske hyret af Pia & Co. til at udstille De Radigale & Co. – I hver fald mindes jeg ikke at have set en så effektiv propaganda for Dansk Folkeparti kombineret med den totale latterliggørelse af hele venstreføjen.

  Like

  Kommentar af Skjoldungen — 27 november 2008 @ 10:26

 4. Tosserne glemte bare at koordinere deres propaganda angreb med deres venskabs forening i Mumbai.

  Like

  Kommentar af Santor — 27 november 2008 @ 14:19

 5. Rune og Jacob i kor:” Vi er sgu
  da glade for muslimernes vold mod
  danskerne. Og især at den aldrig
  holder op. Danmark er et luderland.
  Længe leve Islam”.

  Like

  Kommentar af Pk — 27 november 2008 @ 18:32


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: