Hodjanernes Blog

5 oktober 2011

Ghettolisten 2011

Så blev årets ghettoliste i dag offentliggjort. 28 områder omfatter den i år mod 26 sidste år.

Forudsætningen for at et område bliver betegnet som “ghetto” er en blanding af “etnisk sammensætning”, kriminalitet og tilknytning til arbejdsmarkedet. Betegnelsen kan vel næppe bruges til ret meget andet end et fingerpeg om hvor de tidligere omtalte “sharia-zoner” først bliver indført i Muhammedanmark, og bestemt ikke som nogen udtømmende liste over områder der i dag er plaget at den ødelæggende indvandring. Listen indeholder følgende områder:

København:  Akacieparken, Aldersrogade, Bispeparken, Blågården, Gadelandet/Husumgård, Hørgården, Lundtoftegade, Mjølnerparken, Sjælør Boulevard og Tingbjerg/Utterslevhuse,

Høje-Taastrup:  Charlotteager og Tåstrupgård. Holbæk:  Agervang/Agervang/Engvang. Slagelse: Ringparken.

Odense:  Solbakken (herunder:  Smedeløkken, Riisingsparken, Påskeløkken og Hesselhaven), Vollsmose og Dianavænget/Heliosvænget.  Svendborg: Byparken/Skovparken. Sønderborg: Nørager/Søstjernevej m.fl.

Esbjerg: Hele kvarteret omkring Stengårdsvej. Fredericia: Hele kvartere omkring Korskærparken.  Horsens: Sundparken.  Kolding: Skovvejen/Skovparken.  Aarhus: Bispehaven, Trigeparken og Gellerupparken. Thisted: Området omkring Havrevej.  Aalborg: Området omkring Sebbesund.

2 områder er fjernet fra sidste års liste. Det er Houlkærvænget i Viborg, hvor fraflytningen har været så stor at området i dag har under 1.000 beboere, og Askerødsbebyggelsen i Greve, hvor man ikke mener der bliver begået tilstrækkelig meget kriminalitet til at kunne være en ghetto!

8 kommentarer »

 1. De har igen glemt Farum Midtpunkt.

  Like

  Kommentar af Morbus — 5 oktober 2011 @ 20:01

 2. […] Hodjanernas blog  Share this:FacebookTwitterStumbleUponRedditE-postLike this:GillaBli först att gilla denna post. […]

  Like

  Pingback af Semester i Danmark? Här är ställena du nog inte vill besöka. « Verkligheten — 5 oktober 2011 @ 20:50

 3. […] områden och stadsdelar där man nog inte vill bosätta sig, eller besöka för den delen. Det är Hodjanernas blog som bjuder på det man kallar ”Ghettolisten 2011″. Listan är sammanställd och utgiven av […]

  Like

  Pingback af CBN: Radikal islam i Norge « Snaphanen — 5 oktober 2011 @ 21:11

 4. Jeg hørte et interview med en beboer i Askerødbebyggelsen i Greve.
  Årsagen til fjernelsen fra listen skyldes ikke så meget kriminalitens fald, som en ændret politiindsat, hvor man ikke rykker ud så meget.

  Så hvis vi bare fjerne al politi fra områderne, så eksistere kriminaliten slet ikke.

  Like

  Kommentar af Morten Dreyer — 6 oktober 2011 @ 09:54

 5. Det var så alle de officelle gettoer, der til kommer alle de uofficelle f.eks. Klosterparkvej i Kalundborg.

  Like

  Kommentar af Per Jørgensen — 7 oktober 2011 @ 16:27

  • Det har du sandelig ret, og det var også det jeg mente med at listen ikke var udtømmende.

   Kunne bl.a tilføje Varbergparken i Haderslev, som hvis var med på listen i 2009. Finlandsparken i Vejle vil de fleste nok også betegne som en ghetto eller “udsat område”. I Randers er det hvis noget som betegner som “nordbyen”, eller Jennumparken. I Korsør er området omkring Motalavej også meget kulturberiget, for blot at nævne nogle af dem.

   Like

   Kommentar af jernhesten — 7 oktober 2011 @ 17:15

 6. Ork! Bare i Københavns-området kunne man da blive véd. Blot for at nævne nogle få. Avedøre Stationsby, Brøndby Strand, Hundige, Værebroparken og Vamdrupgaard. Så snart der bare er antydningen af en større samling almennyttige boliger i et begrænset område, hvilket jo kendetegner hele den Københavnske vestegn, vil der på sigt komme en ghetto. Vel at mærke – en indvandrerghetto. Desværre…

  Like

  Kommentar af Peter Andersen — 7 oktober 2011 @ 19:52

 7. Jeg vil lige fortælle, at Jennumparken også kaldt Randers Chicago i Randers er en ghetto som uden tvivl burde være på ghettolisten. Der er også Vangdalen i Randers – og det er skam uprofessionelt at mangle nogle af de store og hårde ramte boligområder. Jeg giver dig, ”jernhesten” ret i din tilføjelse.

  Like

  Kommentar af Jesper Holmelund Christensen — 3 december 2011 @ 21:41


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: