Hodjanernes Blog

29 april 2010

14-årig pryglet af Solvangskolens tæskehold

Filed under: Asyl, Immigration, Indvandring, Kriminalitet — egtvedpigen @ 21:04

Det hele gik ellers så fint, men nu er skolen med det rørende motto: “Alle skal mødes med – og selv udvise – tolerance” kommet i rampelyset på grund af en respektløs knægt! Ak ja, en kæde er kun så stærk, som sit svageste led…

Lokalavisen: En 14-årig dreng, der går i 8. klasse, blev onsdag i spisefrikvarteret overfaldet af et tæskehold på i alt ni elever fra et par 9. klasser. Drengen blev slået ned med en stor kæp og derefter sparket.
Overfaldet foregik tæt ved Solvangskolen i Farum. Både faren til den 14-årige dreng og lederen af skolen er forfærdede efter det brutale overfald.

”Skolerne har tæt kontakt i denne sag. Det er desværre meget forskelligt, hvordan gruppen af 9. klasse-elever har reageret på det. Nogle af dem kan ikke forstå, at det var forkert at overfalde den 14-årige, andre har fortrudt og synes, at det er skrækkeligt,” siger skoleleder Anette Lauge.

Nik Kongsøs 14-årige søn kom ikke i skole torsdag.
”Min søn er bange og nedslået. Han har fortalt, at gruppen af ældre elever i nogen tid har været efter ham. De mente, at han ikke viste dem nok respekt, og de har kaldt min søn for “svin”, “idiot” og “klam”. Han ville ikke finde sig i det og svarede igen. Tæskeholdet ventede på ham, da han kom tilbage til skolen efter spisepausen. Min søn ville gå tilbage til time, men blev passet op og blev udsat for det meget grove overfald,” beretter Nik Kongsø.

Dansksproget beskrivelse af skolen»

Tryk her, hvis du hellere vil læse om skolen på tyrkisk»

15 kommentarer »

  1. Det er uhyggeligt!

    Like

    Kommentar af Henning — 29 april 2010 @ 21:14

  2. Jeg må ganske simpelt krybe til korset og blankt erkende, at der pt. hersker stor forvirring i mit lille firkantede kranium!! Overfald, chikane og tæskehold? Det har da altid været tegn på *god* integration, spændende berigelse og *fredelig* sameksistens?! Forstår det simpelthen ikke! Synes, det er et meget forvirrende indlæg!!

    Like

    Kommentar af Aida — 30 april 2010 @ 06:47

  3. “han ikke viste dem nok respekt”

    Like

    Kommentar af Slyrgraff — 30 april 2010 @ 12:08

  4. Sygt! Jeg gik på Solvangskolen i 80’erne, hvor aberne kun ødelagde Paltholm- og Bybækskolen. Men hvorfor skulle den glimrende skole kunne gå kulturberigelsen forbi på sigt.

    Repatriering af ALLE muslimer, der er ingen grund til at bruge en masse energi til at blive snydt og løjet for mere end højst nødvendigt. Kald det etnisk udrensning om du vil, jeg synes ikke man skal slå nogen ihjel der frivilligt (under tvang 🙂 vil tage sig selv og deres yngel tilbage til den kultur de åbenbart er så glad for.

    Og send Bedsteforældre for det ene og det andet med som oppassere, hvis de har så ondt af at de stakkels mennesker skal leve som millioner andre. Buhu, og kom ud af vagten!

    Like

    Kommentar af LB — 30 april 2010 @ 18:32

    • Strengt taget ved jeg ikke, om det drejer sig om en berigelse, men mentaliteten er der i hvert fald. Det er som om, at betydningen af ordet respekt har ændret sig radikalt i løbet af de sidste fem år.

      Like

      Kommentar af Egtvedpigen — 30 april 2010 @ 19:22

      • Så vidt jeg er orienteret, så findes den danske tolkning af ordet ‘respekt’ (anerkendelse, værdsættelse osv. pga. evner etc) ikke, men oversættes direkte til frygt. Jeg hører lige google…

        Like

        Kommentar af LB — 30 april 2010 @ 21:41

      • Næh, det kan Google Translate ikke bekræfte. Men det giver ellers meget mere mening med den oversættelse, når man hører alt deres ævl.

        Like

        Kommentar af LB — 30 april 2010 @ 21:45

  5. Jeg vil lige gøre dene debat færdig.!
    -hele episoden er en stor overdrivelse.. den 14-årige blev godt nok slået med en gren på ca. 40 cm lang, og 1,5 cm i diameter. og det er selvfølgelig ikke iorden, selvom det var i brystet.. men at han blev sparket er den rene LØGN!
    -jeg er selv en del af det såkaldte “tæskehold”, hvor jeg finder det dybt latterligt at vi bliver kaldt det. Der var ÉN person der rørte den 14-årige, resten stod 5-10 meter i baggrunden og sagde ikke en lyd. så kalde os tæskehold er jo total useriøst og løgn. jeg har selv aldrig været i en slåskamp, og ved at det er 7 ud af de 9 heller aldrig været..
    så jeg synes vi skal lukke debatten her, da der ikke er noget specielt i denne sag.
    -og i kan selvfølgelig sige at jeg bare lyver og prøver at redde min og mine venners røv i denne sag, men jeg tør sværge mit liv på at det ikke er mere alvorligt en jeg har beskrevet^^

    Like

    Kommentar af Jakob — 18 maj 2010 @ 22:21

    • Ved du hvad Jakob, din totale mangel på empati er fænomenal. Du og dine venner har ikke lov til at slå på andre, kan du fatte det?

      Næste gang du er ivrig tilskuer til et overfald på en dreng, hvor en 40 cm lang kæp bliver brugt som spanskrør, så synes jeg ærlig talt, at du skulle skride ind og forsvare ofret.
      Du er en ækel kujon, du har intet lært af episoden, og jeg håber, at det vil gå dig ilde!

      Like

      Kommentar af Egtvedpigen — 18 maj 2010 @ 22:45

  6. Egtvepigen, hvis du selv havde været der vidste du hvad der var sket. Du burde selv tage og tænke dig om inden du skriver. ALT hvad der står i artiklen som er trygt i avisen er løgn på løgn. Hvem er dine kilder? Har du set hvad der skete? Nej vel. Så bland dig ikke i sagen for du konkret ved hvad der er sket og hvordan det er sket.

    Du har ikke noget grundlag for at skrive sådan, når du ikke selv er eller har været en del af det. Så tag dig venligst lige sammen tak!

    Farewell Young Pawadan!!

    Like

    Kommentar af young-pawadan123 — 20 maj 2010 @ 14:48

    • Jakob forklarer i et lidt ubehjælpsomt forsvar af gerningsmændene, at han var tilstede under overfaldet og bekræfter – jeg citerer: “at drengen blev slået med en gren på ca. 40 cm lang, og 1,5 cm i diameter.”
      Du føler dig tilsyneladende som den fourettede i denne sag, og dermed kan jeg nu selv bevidne, at de mest afstumpede elever stadig ikke forstå, at det var forkert at overfalde den 14-årige.
      Altså var det avisen skrev langt fra løgn.
      Stakkels knægt, at han skulle gå i skole med en fyr som dig. Og stakkels Nik Kongsø, der måtte opleve sin søn så nedbrudt.

      Og hvorfor i alverden skriver du “Farewell Young Pawadan!!” til sidst? Forekommer jeres psykiske terror af en forsvarsløs dreng dig stadig som en harmløs spøg?

      Like

      Kommentar af Egtvedpigen — 20 maj 2010 @ 19:47

  7. hva fanden, hvis du lige lærte at læse ordentligt, så kan du se at jeg skrev at det selvfølgelig ikke er iorden at han blev slået.. så prøv at luk fjabben, og lad være med at spille så F***ing fornuftig og god ovs..

    Like

    Kommentar af Jakob — 21 maj 2010 @ 22:53

    • Luk fjabben, siger du… Skal jeg også mobbes lidt, Jakob? Bliver du altid sprogligt aggressiv, når du ikke får ret? 🙂
      Ville det ikke være fedt, hvis din store, stærke kammerat også kunne lære mig lidt respekt med en 40cm lang gren? Måske kunne du få lov til at stå i baggrunden og se på?

      Young-pawadan123 påstår, at artiklen er en stor løgn og annerkender ikke, at det var forkert at overfalde den 14-årige. Du fortæller, at du var tilstede, og du bekræfter, at drengen blev slået med en kæb. At du ikke længere synes, at afstraffelsen var i orden, ændrer selvfølgelig ikke på det faktum, at HAN BLEV SLÅET.
      I artiklen fortælles det, at drengen blev slået med en kæp, og der vises et billede af drengens forslåede krop.
      Altså har artiklen ret i, at drengen blev slået, og Young-pawadan123 er beviset på, at mindst een elev slet ikke forstår, at overfaldet var forkert.

      Har du svært ved at forstå det?

      Like

      Kommentar af Egtvedpigen — 22 maj 2010 @ 10:45

  8. Jeg vil ikke sige at jeg prøver at mobbe dig, jeg siger bare at du skal tige stille, for at sige det pænt. Du forstår åbenbart ikke begrebet “mobbe” kan jeg høre? det er ikke at sige du skal tige stille, så her kan man allerede se at du har en meget mærkelig forståelse af omverden og kun vælger at se tingene fra en side.
    Og jeg understreger at jeg stadig IKKE synes det er okay at slå en anden person, men det forstår du heller ikke.. fordi det har jeg også skrevet i to af de tidligere beskeder. så prøv at læs ALT hvad der står i beskederne inden du begynde på alt muligt pjat!

    Like

    Kommentar af Jakob — 24 maj 2010 @ 10:52

    • Du mener det er mig, der ikke forstår hvad mobning indebærer?! Host host… Nu er det jo altså DIG og IKKE MIG, der uden at skride ind overværede gennempryglingen af en forsvarsløs dreng!
      Herudover forsøger du, at forklejne mig ved at påstå, at jeg taler med mine genitalier. Hvis det ikke er mobning, Jakob, hvad er det så?
      Du vil gerne tale om at se tingene fra mere end een side? OK. Når nu du stod på sidelinjen som det tavse flertal, hvis side tror du så, at drengen troede, du var på?

      Jeg har sandelig læst, hvad du har skrevet. Din omgangstone er utilstedelig og du virker afstumpet. Skammer du dig slet ikke?

      Like

      Kommentar af Egtvedpigen — 26 maj 2010 @ 00:25


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv en kommentar