Hodjanernes Blog

27 september 2013

I anledning af at eventyret IPCC’s klimarapport er udkommet i dag

Varmisterne leder febrilsk efter forklaringer på den manglende opvarmning.

CO2 medfører opvarmning af Verdenshavene, der koncentrerer energien op og derefter forsvinder i ‘sorte huller’.

Sidst skyldtes den manglende havvandstigning unaturligt store mængder nedbør i Australiens ørkner, som sugede alt vandet til sig som en stor svamp.

Det næste bliver, at politikere, forskere og medier vil forklare det med, at deres tiltag virker. De vil aldrig indrømme, at de har skræmt befolkningerne fra vid og sans, samtidig med, at de har kostet os enorme summer i fuldstændig unødvendige miljøafgifter, energiomlægninger osv.

The problem is that numerous IPCC personnel have ties to environmental groups, many of which raise funds by hyping the alleged dangers of climate change. This relationship raises a legitimate question about their objectivity.

1 kommentar »

  1. Ja – det bliver mere og mere pinligt for alarmisterne at skulle finde undskyldninger for den manglende opvarmning.

    Vi skal ellers ikke mange år tilbage, før oceanerne slet ikke blev regnet med i det store regnskab. Nu har man imidlertid fået brug for dem, for at forklare de sidste 16 års temperaturfald: ”Et lager af kulde gemt i oceanerne køler klimaet lige for tiden, men vent I bare, det er en stakket frist, og I (sådan nogen som jeg) vil brænde i helvede!”

    Det underlige er, at oceanerne kan køle luften af, men de kan tilsyneladende – ifølge dommedagsprofeterne – ikke varme den op!?

    Lige nu sidder jeg og kigger ud på den smukke sensommernatur, hvor solen er i færd med at fordampe de sidste rester dug. I går aftes var det overskyet, men da jeg gik i seng skinnede månen over til mig fra en næsten skyfri himmel. Det er mere reglen end undtagelsen, at den allerhidsigste drivhusgas – vanddamp – pakker sammen for natten og dugger de dynkede strå, for så om morgenen at stå op, fordampe så at sige, og på den måde beskytte os mod solens stråler. Hvis blot solen fordamper duggen blot nogle få sekunder tidligere hver dag, så bliver resultatet det samme som altid.

    Så når det gælder CO2, så slapper jeg af. Hvad derimod pisser mig totalt af, er, at politikerne stjæler mine penge for at sætte endnu flere mennesker på jorden, og for at min bolig skal erstattes af et hul i jorden, hvor de i stedet burde koncentrere sig om at sikre danskerne god stabil energi, og i øvrigt bruge deres resterende kræfter på at mindske jordens befolkning. Et par milliarder kunne være et foreløbigt mål.

    Like

    Kommentar af Børge — 28 september 2013 @ 09:58


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv en kommentar