Hodjanernes Blog

25 november 2009

Glenn Beck om Climategate.

3 kommentarer »

  1. … og klimafolkene kommer bare, at te sig endnu aggressivere, efter E-mail afsløringen.

    Bed en bøn for hackarne!

    Like

    Kommentar af Vivian — 25 november 2009 @ 16:18

  2. Jeg beklager, men Glenn Beck – voksen-konvertit til mormonismen – Jeps, Glenn tror han får en planet at være gud for når han dør og at de amerikanske indianere i virkeligheden er jøder – kan ikke tages alvorligt.

    Specielt ikke efter denne fantastiske nedsmeltning på åben skærm:

    (som i øvrigt, i tråd med hans øvrige “journalist”-virke, indeholder en usandhed. Rygtet om, at der ikke længere står “in God We Trust” på nye amerikanske penge er noget sludder, frit fundet på af de amerikanske Liars for Jebus).

    Seriøst. Manden er batshit insane.

    Find nogle andre kilder. Please.

    Like

    Kommentar af Poeten — 27 november 2009 @ 00:32

    • Indrømmet – Glenn Beck er en kende – nej, en hel del – mere end jeg kan rumme uden at grine. Når jeg bringer indslaget er det mere for at vise at alle og enhver – på nær The Lame Street Media har fået færten af, at der er noget stort under opsejling. – Og dog. Den fært, de trods alt har fået har fået dem til at kaste sig ud i desperate forsøg på at miskreditere, ikke de lækkede e-mails eller deres indhold, men de hackere (egtl. ‘crackere’) som skaffede dem til veje på ulovlig! vis.

      Nu mangler vi bare at alle revyer og komikere – foruden Glenn Beck – kaster sig over skandalen. Så kan det endda være at danske medier lugter something fishy

      Like

      Kommentar af Skjoldungen — 27 november 2009 @ 01:01


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv en kommentar