Hodjanernes Blog

14 september 2009

Ironi? – Sarkasme?

Filed under: Humor, Islam, Jura, Koran, Shariah, UK — Skjoldungen @ 10:54

Kan dommere have humoristisk sans? – Et øjeblik var vi i tvivl.

allah_ironySom også vore hjemlige dommere så glad og gerne demonstrerer, er det ikke så meget deres IQ som buksebagen der holder dem i stolene – domstolene, altså. De er dog undskyldt: for at komme i betragtning til disse embeder skal de opfylde en lang række betingelser, heriblandt 1) have gået i en skole for rige folks dumme børn 2) have tilbragt deres ungdom i Justitsministeriet med at kløve ord for derefter at forvandle deres mening fra sort til hvidt og 3) aldrig at have haft kontakt med det profane, virkelige liv.

Når de så er tilpas sterile, kan de sætte sig til doms over over os proletarer og uværdige skabninger fra den ydre verden. Med stor alvor og uden forstyrrende tankevirksomhed – thi blandt tænkningens mange facetter finder man uhyggelige og rystende begreber såsom humor, ironi, sarkasme og – Allah bevare os for det – selvironi.

Alligevel kan der forekomme smuttere – tror vi nok. Et eksempel:

En dommer bebrejdede en voldtægtsmand for at hævde, at hans offer løj – og roste ham derefter for at være blevet muslim.

Dommer Anthony Goldstaub dømte Stuart Wood til 7 års fængsel for voldtægten, og sagde så: Du har vendt dig til islam og det lover godt for din fremtid, specielt da du nu er blevet tilhænger af en religion som respekterer kvinder og selvdisciplin.

Mageløst…

5 kommentarer »

  1. Det er vel fordi at nu han er konvertit kan han ikke dømmes for voldtægt, profeten har jo flere steder i skodranen gjort sig til talsmand for voldtægt, derfor kan en musling vel ikke dømmes for at begå den slags

    Like

    Kommentar af Broholm (ordblind) — 14 september 2009 @ 11:22

  2. WTF ?

    Like

    Kommentar af Santor — 14 september 2009 @ 17:10

  3. Dommere burde tvinges til at køre i en bil der modsvarer deres IQ.

    Like

    Kommentar af Slyrgraff — 14 september 2009 @ 21:03

    • Har biler skonumre?

      Like

      Kommentar af Skjoldungen — 14 september 2009 @ 23:10

    • Mener du invalide biler?
      Men er det ikke for farligt, at lade hjernedøde fører bil?

      Like

      Kommentar af li — 15 september 2009 @ 00:41


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv en kommentar