Hodjanernes Blog

9 november 2013

Mutaween – det islamofascistiske politi i aktion

Amal Aden, den prisbelønte forfatteren og samfunnsdebattanten med somalisk bakgrunn, forteller at hun ble slått ned på åpen gate ved åtte-tiden i morges.

Amal-aden-norwegian-author

Aden forteller til Aftenposten at det skjedde ved Nationaltheatret da hun var på vei for å treffe forfatterkollega Aslak Nore.

Jeg ble slått ned av to somaliske kvinner. To voksne kvinner i lang hijab kom mot meg. Det skjedde så fort, de snakket somali, de sa «du er en skam for islam og somaliere!», «du er årsaken til at unge somaliere flytter hjemmefra!».

Aden var gatebarn i Somalia før hun kom til Norge. Siden har hun etablert seg som en profilert samfunnsdebattanten som gang på gang har utfordret konservative tradisjoner i innvandrermiljøer, ikke minst somaliske. Hun har også stått frem som lesbisk.

Mere på Aftenposten

3 kommentarer »

  1. OT
    Atlas Shrugs blog:http://atlasshrugs2000.typepad.com/atlas_shrugs/2013/11/100-years-ago-in-palestine.html

    Like

    Kommentar af barfbag — 10 november 2013 @ 00:42

  2. OT
    http://elderofziyon.blogspot.dk/2013/11/to-west-not-all-occupied-territories.html
    Det er HELT i orden for EU,at Cypern og Vestsahara er ulovligt besatte af muslimske lande, men ak og ve, at Israel vil forsøge at undgå udslettelse via det såkaldte Palæstina. FY FY Israel. Massivt hykleri fra EU.

    Like

    Kommentar af barfbag — 10 november 2013 @ 01:48

  3. Islam er det mest perfekte system, som vor sol skinner på.
    Ved at slå Amal Aden ned gør de rettroende såmænd bare en god gerning og giver vore politikere følelsen af, at privilegierne i integrationen er så fremskreden, at lovgivningen kan begrænses til et uransageligt beløb på finansloven.

    Like

    Kommentar af Menig 442 — 10 november 2013 @ 16:42


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv en kommentar