Hodjanernes Blog

21 juli 2013

Valgflæsk eller kursskifte?

Filed under: Bloggere, Jernhesten — Jernhesten @ 11:51

På det seneste er der kommet et par positive nyheder fra Australien.  Om der er grund til forsigtig optimisme eller det er det sædvanlige snake oil, må tiden vise.

caution-australia Først læste jeg at Australien smækker døren i for bådflygtninge, således at bådflygtninge ikke længere kan få opholdstilladelse i Australien.

Den nyvalgte australske premierminister, Kevin Rudd, siger fredag, at bådflygtninge ikke længere kan få opholdstilladelse i Australien. Alle illegale bådflygtninge bliver sendt til det fattigdomsramte Papua New Guinea.

– Fra nu af vil alle asylansøgere, der ankommer til Australien med båd, ikke have en chance for at blive bosat som flygtning i Australien, siger Kevin Rudd.

Det behagede naturligvis ikke de kulturfremmede lykkeriddere som derfor gjorde det de er bedst til nemlig at gå amok, ødelægge og sætte ild til flere bygninger, da hundredvis af asylsøgere natten til lørdag slap fri fra den australske flygtninge-detention på stillehavsøen Nauru.

Så i dag står jeg op til nyheden om at Australien nu udlover milliondusør for menneskesmuglere. For mig har det igennem mange år været totalt uforståeligt at menneskesmuglere ikke som minimum blev straffet ligeså hårdt som narkosmuglere. Som den australske indenrigsminister, Jason Clare udtrykker det: “»Disse personer spreder elendighed og død. Vi er nødt til at stoppe dette marked. Derfor udlover vi en dusør«, siger Jason Clare.

Jeg går ud fra at hvis danskerne nogensinde kommer til fornuft, så bliver denne forbrydelse betragtet som en af de absolut mest alvorlige.

Senere læser jeg mig så frem til at der i Australien snart skal være parlamentsvalg og så kommer man jo uvilkårligt til at tænke på danske politikeres indholdsløse floskler som fx Inger Støjbjerg og Brian Mikkelsen har været ude med. Nå, men det er jo sol, sommer og søndag så jeg tror at jeg i dag vil være en behersket optimist.

2 kommentarer »

 1. Politikernes forbandede slaphed over for lavintelligente kriminelle bekvemmelighedsflygtninge er under lavmål det kan ikke passe at Danske politikere er så fantasiløse at de ikke formår at standse denne græshoppesværm af skydegale,knivstikkende,volds og voldtægtsmænd uddannet som gedehyrder og kameldrivere fra varme lande der styres af kvindeundertrykkende sharia lovgivning.

  Like

  Kommentar af roehakker — 21 juli 2013 @ 12:36

 2. Det hele bunder i en idiotisk konvention, som politikerne har tiltrådt uden at spørge folket.
  Dermed har de begået grundlovs- og forfatningsbrud.
  Det hele vil være overstået, hvis vi opsiger den forbandede konvention.

  falkeøje

  Like

  Kommentar af falkeøje — 21 juli 2013 @ 12:48


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: