Hodjanernes Blog

30 december 2013

‘Hockey-stavens’ opfinder Michael Mann undersøges for videnskabelig uredelighed

Disgraced Penn State University (PSU) climatologist, Michael Mann, concedes defeat in his bogus claims to be a Nobel Peace Prize winner.

400px-Michael_E._Mann_at_The_Amazing_Meeting

Mann’s employer this weekend began the shameful task of divesting itself of all inflated claims  on university websites and official documentation that Mann was ever a Peace Prize recipient with Al Gore and the UN’s Intergovernmental Panel on Climate Change.

[…]

Disgraced Penn State University (PSU) climatologist, Michael Mann, concedes defeat in his bogus claims to be a Nobel Peace Prize winner. Mann’s employer this weekend began the shameful task of divesting itself of all inflated claims  on university websites and official documentation that Mann was ever a Peace Prize recipient with Al Gore and the UN’s Intergovernmental Panel on Climate Change.

[…]

…..that for the past five years Mann has unscrupulously touted these false claims to unjustly further his personal, financial and political ambitions. With his saintly mantle shattered he can expect an onslaught of accusations of related scientific misconduct.

Læs det hele på johnosullivan

1 kommentar »

  1. Universiteterne er i mange lande (sikkert de fleste) en integreret del af hjernevasken af verdens befolkninger. Især i vesten er det synligt for enhver, hvorledes videnskaben bruges og misbruges af politikerne til at fylde befolkningerne med løgn.

    I Danmark er omklamringen mellem forskere og politikere kommet så vidt, at politikerne ikke længere ved hverken ud eller ind. Ovenfra (eussr, fn, bilderberg og hvad der ellers findes af skadelige organer)) regner det med direktiver, som politikerne får omsat i forskning, og som forskningen får omsat i politik, som … osv.. Alle er helt rundtossede.

    Det store problem er at universiteterne ikke er private, med den kvalitetskontrol og ditto sortering der nødvendigvis må være i en privat virksomhed. I stedet er de en del af det totalitære politiske system, der har groet sine metastaser i alle samfundets mindste detaljer. I Danmark er universiteterne fx en afgørende del af hele statens vugge til grav omklamring af alle borgere. En daginstitution der skal pynte på arbejdsløshedsstatistikker og følgerne af masseimport af dårligt begavede mennesker – fx .

    Det har sat sit præg på forskerne – på alle afdelinger findes der ringe uddannede og ditto begavede forskere. Vi finder alle slagse – lige fra tumper til psykopater. Mange supplerer de beskedne evner med afstumpet opførsel og forskning, der i privat sammenhæng ville give en fyreseddel. Et sådant eksempel er klimaforskerne som flertal, og især da Michael Mann.

    Ikke kun arbejder han med noget, han ikke har ringeste forstand på, men han manipulerer, snyder og praler oven i det hele.

    Hele klimaforskningen, altså agw-delen, beskæftiger sig med noget, de ikke har ringeste forstand på eller uddannelse i. I stedet ved de lidt om vejr og vand, togdrift og amatørprogrammering. Så lad mig gentage det: Klimaet er et fysisk integralsystem – til og med ulineært, og uoverskueligt stort. Ingen af de agw-alarmister, jeg har læst noget om eller af, har haft ringeste forstand på den slags. Oven i købet er alle deres hovedargumenter lette at tilbagevise – som fx at klimaet er ustabilt.

    Og hvad kan vi gøre – intet. Hele folketinget er glade for propagandasenderen DDR, gennem hvilken de spreder deres løgne, at ikke en eneste politiker har tanker om at lukke for lortet.

    Like

    Kommentar af Børge — 31 december 2013 @ 13:23


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv en kommentar