Hodjanernes Blog

29 oktober 2007

Jeg har taget tørklædet af og er bange

En Berlinerinde taler med B.Z. om sin farlige afsked med islam

Menneskene her udviser en falsk tolerance overfor Islam.“ Den der går ind for bygningen af en moske tager kvindeundertrykkelsen med i købet.”

Mere på B.Z.

Tørklædet kan sammenlignes med jødestjernen.

4 kommentarer »

  1. […] Sven Hakon Rossel, Groft Sagt   og Hodja: “Jeg har taget tørklædet af og er bange“  […]

    Like

    Pingback af Snaphanen » Crime and Elite Stupidity — 29 oktober 2007 @ 14:23

  2. Det var da alligevel utroligt :

    Kærlighedens og fredens religion skulle forårsage angst hos et menneske der vælger at forlade denne religion -det kan ikke passe!

    Hun må have tolket forkert -simpelthen misforstået islam .

    Like

    Kommentar af viviandersen — 29 oktober 2007 @ 16:14

  3. Hva’ så viviandersen, ka’ du ikke koran?

    Copy/paste fra islaminfo.dk:

    Skær halsen over på dem
    skrevet af Wahab

    Den som forlader islam skal dræbes
    Skær halsen over på dem

    Det er for os naturligt, at man har retten til at skifte religion. Det er en af de rettigheder, som Grundloven indebærer.

    Dette accepteres ikke af islam, idet Koranen og dermed islamisk lov påbyder at dræbe den mand og piske den kvinde, som vil forlade islam. Jfr. Koranen skal drabet fuldføres efter 3 advarsler:

    Eks. 1) Juni 2000: Imamen ved Jönköbings største moske sheik Mahmoud kræver offentligt og opfordrer til, at enhver som forlader islam i Sverige skal dræbes.

    ”Det er klart at de som forlader islam må dræbes, selvom den svenske lovgivning ikke er klar til det endnu. Sådan siger den hellige koran og vi må følge den…. Vi må starte med at få indført islamisk familieret for at få overholdt religionsfriheden” (Adolfson magazinet.30.6.00)

    Til det svenske dagblad “Dagen” siger han, at det er bedre med halshugning ligesom i de islamiske lande. “Halshuggning minskar lidandet. For os råder ingen tvivl om, att det som står i Allahs lov är det bästa. Enligt islam skal den person dömas til döden. Om man en gång er blevat muslim kan man inte lämna” (Dagen 4.7.2000).

    Eks. 2) Den danske imam og konvertit Abdul Wahid Petersen siger offentligt ved en diskussion i KB Hallen (i forbindelse med messen ”Hvem tror hvad?”) at ”det da er i orden at dræbe dem, der forlader islam” og når muslimerne bliver mange nok i Danmark ”skal sharia (islamisk lov) indføres i Danmark”. (Det betyder, bl.a. at de, som forlader islam, skal henrettes). I Jydske Vestkysten den 2.8.01 bakker han samtidig op om at indføre sharialov i Algeriet. Skulle vi så gøre,som vi i hele Europa signalerede, da man kørte militæret i stilling i Algeriet? Skulle vi tilsidesætte flerstallets ønske…?” (nemlig om sharia, d.v.s. den islamiske lov, som foreskriver stening, afhugning af lemmer og drab af alle, som falder fra islam.) Den islamiske GIA-front i Algeriet praktiserer netop disse straffe, som støttes af ledere i den arabiske menighed i Købehavn). Abdul Wahid Pedersen er samtidig næstformand i Islamiskkristent studiecenter (IKS) i København.

    Eks.3) Hitz ut Tahrir i Kbh. udgiver bogen ”Den amerikanske kampagne for tilintetgørelsen af islam” (ingen udgivelsesår anført). På side 25-26 skrives med citater fra Koranen:
    ”Den, der forlader islam, ham skal I dræbe” og ”der findes ingen trosfrihed i islam”.

    Eks. 4) “I får skåret halsen over”:
    Rahman Zahid (Afganistans viceudenrigsminister) var i sommeren 2000 på besøg i “Islamisk kulturcenter” i Brønshøj. Her sagde han til 350 tilhørere i en prædiken “De som lever som intellektuelle, nybarberede med slips og jakkesæt – de vil være vores mål. Vi vil skære halsen over på dem”. Imamen på stedet Farouk Sultan, som allerede tidligere har truet med drab, bakkede dette op: “Byd vor ærefulde gæst velkommen. Lyt godt efter og handl derefter. Skuf ikke vores gæst” (Ordlyden blev optaget på skjult båndoptager og den 5.8.2000 offentliggjort i BT). Opfordringen til drab og at skære halsen over på de, som er faldet fra islam eller har kritiseret islam, er blevet fulgt op i adskillige tilfælde uden, at der fra politisk hold er sagt en lyd. Rahaman Zahid var samtidig i Danmark, fordi han havde samtaler med regeringen på embedsmandsplan!! Yderligere skal tilføjes at 97% af alt fjerkær i Danmark hallalslagtes. Indtægterne fra disse velsignelser går fra de danske slagterier til “Islamisk Kulturcenter” på Horsebakken i Brønshøj.

    Eks. 5) En svensk agtet og islamforsker udtaler til den svenske avis “Dagen”, at den højtrangerende sheik Mahmoud i Jököbings opfording til at “omvända muslimer måste dø” er en helt almindelig mening blandt de fleste svenske muslimske ledere. “De fleste muslimska ledare i Sverige tycker att konvertiter ska straffes med döden. Men få skulle öppet erkende det”(Dagen 4.7.2000). Forskren som har kendskab til alle muslimske bevægelser i Sverige, ønsker ikke sit navn frem.

    En lang række af de mord på kvinder af islamisk baggrund i Danmark skyldes drab for frafald, men kategoriseres gennemgående af politiet som jalousidrab.

    Her følger få eksempler fra en kort periode:
    Mor blev rituelt slagtet.
    27-årig mor til fire slagtet og måske levende begravet på badestrand
    Overskrift i Ekstra Bladet 6.11.98:
    ” Doham Al-Rizy blev Halal-slagtet.”
    ”Pulsårerne i Dohams hals var skåret over med to særprægede knivstik i hver sin side. De gik lodret ind i siden og bagom struben. Det var gjort for at få frit blodudløb fra halsen.”
    ”Der er mange forskellige måder at slagte dyr på alt efter geografisk område. Det tætteste, som vi kunne angive som oprindelsessted til den type Halal-slagtning var Nærøsten, siger prof. Johannes Aagaard…”

    Begrundelse for denne slagtning: Korancitat sura 8.12: Jeg vil indjage skræk i de vantros hjerter. Ram dem (med sværdet/kniven) ovenover nakken og slå fingerspidserne af dem”.

    Kvalt i sengen. Hun var for dansk og faldet fra islam.
    Den kun 19 årige Esme Oezer blev kvalt i sengen af sin tyrkiske ægtemand i Vejle august 1999. Mandens begrundelse: Hun var for dansk og faldet fra islam. Derfor var han nød til at dræbe hende. Han siger videre, at han fortsat vil forfølge hende i det hensides.

    Myrdet og brændt til døde fordi hun var for vestlig og ikke nok muslim.
    Sept. 1999 blev den 29 årige iranske kvinde Mahnaz Rahmani myrdet af sin mand og brændt ihjel i Køge. Hun blev brændt til ukendelighed som straf fordi hun ikke fulgte islam til punkt og prikke.

    Skar halsen over på kone og barn
    Nov.99 dræber manden sin kone og deres ene datter i Tingbjerg ved København. Han torpederer dem med sit bil, da de er på vej til børnehave og skærer halsen over på dem medens andre magtesløs må se til. En når at redde det ene barn.

    For vestlig
    Amina Hussein fra Syrien blev af sin mand dolket ihjel for øjnene af skrækslagne buspassagerer på Amager. Hun var for vestlig og ikke sand muslim, mente manden, der henrettede hende.

    Like

    Kommentar af ManInBurka© — 29 oktober 2007 @ 16:33

  4. # 2
    Læs mere om konsekvensen af at forlade kærlighedens og fredens religion. Lidt komisk bliver mænd og kvinder også behandlet forskeligt i denne situation:

    http://www.faithfreedom.org/Articles/sina/apostasy.htm

    http://en.wikipedia.org/wiki/Apostasy_in_Islam

    Like

    Kommentar af ManInBurka© — 29 oktober 2007 @ 16:44


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv en kommentar