Hodjanernes Blog

20 juni 2015

To svenske strudse og en sverigedemokrat …

Det er altid interessant at høre andres mening om Danmark og nu om valget.

strusmarken_186561759

Her er en video fra svensk Tv, hvor Mona Sahlin, en tydeligvis kastreret repræsentant for moderaterne, der går for at være et borgerligt alternativ til sosserne
og en enlig sverigedemokrat skal diskutere
det danske valg.

Du husker nok Mona Sahlin, tidligere svensk vicestatsminister, som blev kendt for at være ude af stand til at se forskel på sit regeringskreditkort og sit eget ( de ligner jo også hinanden …).
Som Wikipedia skriver :

“I oktober 1995 afslørede tabloidavisen Expressen at Sahlin, der på daværende tidspunkt var vicestatsminister og af mange opfattedes som den naturlige arvtager efter statsminister Ingvar Carlsson, havde anvendt sit minister-Eurocard til at købe varer til privat forbrug for mere end 50.000 svenske kroner. Sahlin havde bl.a. købt tøj og lejet en bil. Hun hævdede, at hendes private kreditkort så ud præcis som minister-kortet og at nogle af hendes ministerudgifter også var blevet afholdt af hendes private konto. Mona Sahlin tog sagen i retten for at bevise sin uskyld og blive renset for mistankerne. Mens sagen rullede i medierne kom det også frem, at Sahlin havde adskillige ubetalte parkeringsbøder og at hun ofte havde glemt at betale sine børns pasningsudgifter rettidigt”

Den kastrerede mandsling fra moderaterne minder mig lidt om Lars Løkke og Venstre, der i lang tid var for fine til at lave om på indvandringslove etc.
Nu har Lars Løkke forhåbentligt lært sin lektie og indset at hvis man længe nok går imod det danske folks ønsker, stemmer det danske folk på andre partier.

Taget herfra

1 kommentar »

  1. Mona Sahlin og andre fæhoveder i Sverige dømmer Danmark for ikke at tage mange flere hedninge ind fra Arabistan.
    Når vi ikke tager flere, er det netop af hensyn til svenskerne!
    Inden længe begynder der en flygtningestrøm ud af Sverige, og det er ikke muslimerne, men gode gamle kristne svenskere, der trænger til et fristed. Som tidligere nordisk broderland skylder vi svenskerne at tage os af dem, når de bliver sejlet over Øresund i gamle kuttere og den slags. De hjalp os med at redde vore jøder for mange år siden, så nu er det vores tur til at gøre gengæld.
    Muligheden for at sætte disse flygtninge til meningsfyldt arbejde er nok nærmest 100% i modsætning til måske 10% for arabhedningene. Dermed vil “flygtningeindustrien” endelig kunne vise overskud på kontoen.
    Dermed er forhåbentlig klargjort, at vi har lige så meget empati som de politisk korrekte i Sverige og Alternativet i Danmark har.

    Like

    Kommentar af Poul Berg — 20 juni 2015 @ 15:16


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv en kommentar