Hodjanernes Blog

30 september 2017

Lifecard 22LR by Trailblazer Firearms

Filed under: Våben — Hodja @ 16:57

5 kommentarer »

 1. Sikke noget skidt at vise. Hvad er ideen???

  Like

  Kommentar af Jesper springer — 30 september 2017 @ 18:01

 2. Hvis at skyde en venstresnoet voldsabe i øregangen er der en chance for at svinet dør, men skyder man svinet i skallen trænger den ikke igennem.
  Den slags abekatte er tykhovedet.

  Like

  Kommentar af Sindsro — 30 september 2017 @ 22:36

 3. I Danmark, hvor vi ikke må beskytte os mod de forbrydelser staten påfører os, vil det blive nødvendigt med våben til selvforsvar, når økonomjien kollapser, og de inviterede fra den tredje verden kun kan hente pengene direkte hos forsvarsløse danskere. Da våbenbesiddelse vil sende os direkte i fængsel, vil det blive nødvendigt med forsvarsvåben, som ikke er umiddelbart til at identificere som sådanne – vi kan selvfølgelig også overveje at oversvømme fængslerne – men vi får brug for våben, og helst våben uden patroner, der jo skal købes et sted.

  Man burde udskrive en konkurrence i design af forsvarsvåben, som alle kan lave sig. En god stiv spiralfjeder og en lille pil i min spadserestok – hm? Lad de innovative hjerneceller knokle.

  Like

  Kommentar af husmanden — 1 oktober 2017 @ 11:51

 4. Husmanden.
  Det er lige præcis derfor jeg synes at det er noget skidt. Jeg er ikke uenig i at der er mange problemer at slås med. Men at begynde at tale om at forsvare sig med skydevåben når nu den store apocalypse kommer, så synes jeg at man tager det hele et skridt i den forkerte retning.
  Jeg synes heller man skal tale mod neoliberalismen som i dag er skyld i at kulturer er under pres, jeg synes man skal tale om vigtigheden i at der skal være kultur diversitet i ligehed med biodiversitet. Styrkelse af egne grænser. Genindførelse af nærdemokrati istedet for centralisering og ensretning og som en naturlig følge af det, udmeldelse af EU.
  Pak våbene sammen.

  Like

  Kommentar af Jesper springer — 1 oktober 2017 @ 13:48


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: