Hodjanernes Blog

16 september 2017

DACA

Filed under: DACA, Politik, Stefan Molyneux, Vælgerimport — husmanden @ 11:08

og de syriske hjernekirurger.

Det er ikke så kompliceret.  Venstrefløjen vil for alt i verden have magt, og til den ende har man brug for vælgere, og vælgere, der vil stemme på venstrefløjen, er der milliarder af derude.  I USA henter man dem fra og via Mexico, i EUSSR henter man dem fra Mellemøsten og Afrika.

Og her oplever vi så absurde problemstillinger, når forstandige mennesker protester mod importen.  I EUSSR hed/hedder det sig, at immigranterne var/er flygtninge, børn og hvis ikke så hjernekirurger, raketingeniører eller kernefysikere, som vil berige os onde hvide racister. I USA indførte Obama DACA ordningen pr. dekret, da den lovgivende forsamling ikke ville være med til det. Det var imod forfatningen.

Og nu vil Trump af med den, for at give de fremmedes arbejde til amerikanerne, og så hyler alle, og vil blokere – også republikanerne.  Politik er en ynk, men Trump skal nok klare dem:  Ok vil republikanerne ikke, så inviterer jeg demokraterne, og spørger om de vil være med?  Så venter jeg lidt, og ser om nogle har en hjerne, de kan aktivere.  Og går det hele i ged, nå så kan jeg da vælge at være ligeglad.  Vælgene vil huske det.

2 kommentarer »

 1. Den gode Præsident Trump kæmper noget op ad bakke, når selv hans svigefulde partifæller, arbejder sammen med de røde svin og løgnepressen, selv om det også er imod deres egne politikker. De vil bare alle forsøge at genere den gode Præsident Trump uanset at de så forråder deres politik og kunder. Det er satneme sølle og uværdigt for USA.

  Like

  Kommentar af Knud Madsen — 16 september 2017 @ 11:33

  • Helt enig. Det fortæller, at ikke kun skal vi have al opmærksomhed rettet mod politikerne – vi skal minimere deres antal til det absolut nødvendige – et par stykker: Minister for afvikling af politik og forsvarsminister. Resten klarer vi selv.

   Like

   Kommentar af husmanden — 16 september 2017 @ 11:53


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: