Hodjanernes Blog

23 august 2017

Hvad medierne ikke fortæller om Charlottesville

En ung kvinde fortæller hvad der skete – uden MSM filter

Taget herfra

Her er en anden video, der viser 18 måneders “Anti”FA vold:

1 kommentar »

 1. Det er værd hele tiden, at tænke på baggrunden for den slags uroligheder vi oplever her. Det er kampen mellem de to sider af Bell-kurven – de velbegavede mod de ubegavede.

  Vi mennesker er af natur misundelige – det er en del af skaberværkets genpakke, der skal drive os fremad. Hvor den velbegavede bruger sine evner til at skabe det, han er misundelig på, så er den ubegavede ude af stand til at skabe noget – Han kan højst stjæle det, han gerne vil have, men det rækker sjældent, da tingenes værdi afhænger af, hvor meget man har måttet slide og slæbe for dem, og så er det at vreden retter sig mod dem som kan skabe og mod det, de har skabt. På den måde er det moderne samfund en stadig påmindelse for den, der ikke evner, om hvor uduelig han er, og derfor skal det rives ned. Og dem der har lavet det, skal slås ihjel.

  Vi så det i mindre skala med jøderne, der som bekendt boede i de pæne huse med gavl ud mod torvet. Nu er turen kommet til vi hvide, og at de andre vil dø af sult, bekymrer dem ikke. De har simpelthen ikke hjerne til at fatte det. At det er urkomisk, at fascísterne nu kalder sig antifascister (Churchill forudså det) og kalder jøderne for nazister, viser blot hvor totalt ubegavede de er.

  Og i øvrigt er det en lille klog dame, vi hører tale, og lad os så være glade for at internettet ikke sådan lige lader sig lukke, uanset at storkapitalen arbejder med og støtter det socialistiske ros.

  Like

  Kommentar af husmanden — 23 august 2017 @ 13:39


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: