Hodjanernes Blog

11 august 2017

Nationernes selvmord

1 kommentar »

  1. I samme øjeblik det blev en hellig ret, at leve et fedt liv for andres penge, var vi fortabte. Vi kan opleve folk – danskere, der hyler over, at afrikanere og andre også kommer for at leve af stjålne penge under betegnelserne velfærd og borgerløn, mener at det er helt ok, at de selv er dybt uanstændige nasserøve, tyveknægte og slaveholdere.

    Jeg skal lige resumere – det kan ikke gøres for tit: Efter krigen arbejdede danske socialister på at indføre socialisme/kommunisme i Danmark. De lagde en djævelsk plan. De ville lukke så mange virksomheder, at et flertal blev afhængige af staten. Og det gjorde de: Skibsværfterne, motorfabrikkerne, maskinfabrikkerne, elektrofabrikkerne, elektronik fabrikkerne, maskinfabrikerne — alt. Og i dag er det borte – vi lever af statens salg af, hvad den kan sælge – og landbruget, der ikke kan flygte. Og stadigvæk er der “gode danskere”, der hyler på borgerløn – at bla. gamle udslidte danskere stadig skal slave for dem. Den slags er ikke værd at gemme på.

    Ok, der er virksomhedsledere, der heller ikke er for artige. Men de er undskyldt. De er ansat til at tage vare på de rester, som socialisterne ikke fik ødelagt, og som kun kunne overleve ved at udflytte flertallet af arbejdspladserne. Jeg har kendt en del af dem, så jeg ved, at deres sociale kompetencer ikke er noget at skrive hjem om, men de er undskyldt: De har ikke haft noget valg.

    Like

    Kommentar af husmanden — 11 august 2017 @ 17:11


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: