Hodjanernes Blog

6 august 2017

To spændende videoer fra YAF

Filed under: Donald Trump, TrumfEs, USA/Canada — Tags: , , — trumfes @ 11:02

Hør Nigel Farage advare (Trump) mod falske Trumptilhængere og Gingrich om hvad der driver USA

Jeg har altid syntes at Newt Gingrich var/er en af de dygtigste politikere i USA

Hør ham her forklare, hvordan et par cykelsmedbrødre Wright fandt ud af, hvordan man flyver
og hvorfor en statslig organisation kiksede totalt i samme projekt

Hør, hvordan Trump fik bygget en isbane i NewYork til den halve pris på den halve tid , hvor New Yorks borgmester havde prøvet i mange år og spildt mange offentlige dollars til ingen nytte!

YAF = Young American Foundation

2 kommentarer »

 1. Det er skønt at høre rigtigt konservative hylde de jævne mennesker, vi skylder stort set hele vort rige liv. Socialister bryder sig ikke om at høre om dette, at enkeltmennesker har gjort verdens store opfindelser, så det er derfor at al snakken om videnskab er sat på agendaen. Videnskab er jo noget, man kan lære, når man går på universitetet, og således kan alle lære at lave store opfindelser – og intet er mere forkert. Alt af værdi kommer fra det private – alt kommer af menneskers brændende interesse for at lave noget nyttigt. Intet er kommet fra universiteterne og deres forskere – andet end ubrugeligt bras og alt for store regninger. For ikke at tale om våben i propagandaen som fx klimaet, multikulti osv..

  Jeg kunne sætte mig til at nævne alle de store opfindere, der har skabt de store spring i vor velfærd. Jeg kunne starte her hjemme fra med Ørsted, Poulsen, Ellehammer. osv, og så fortsætte verden over. I stedet vil jeg pege på det, og de få, der har skabt den teknologiske udvikling gennem de sidste 65 år – fra min barndom til nu. Det startede lige efter krigen, hvor man indså at mulighederne i elektronikken var nærmest uendelige, men at radiorøret ikke kunne bære udviklingen, så i verdens største private telefonselskab BellLabs satte man tre mand til at opfinde en erstatning for røret. Og de lykkedes – de opfandt transistoren, der er grundlaget for stort set alt nu om dage. Mange andre opfindere fulgte dem – Shannon, Nyquist og hvad de nu hedder, de der opfandt moderne kommunikation. Vi burde tage dem med som forbilleder i vor bøn for unge opfinderspirer.

  Så det er dejligt at høre en klog mand som Newt Gingrich hylde det private initiativ og den sunde fornuft, den fornuft der skal løse alle de store problemer socialisterne har lavet for os – og altid vil lave.

  Like

  Kommentar af husmanden — 6 august 2017 @ 12:11

 2. Nigel Farage er en af de mest charmerende personer, jeg har set på internettet. Jeg vil ikke sige, han er en af de mest veltalende politikere, fordi ‘politiker’ i hele Europa oftest betyder en forræder mod den nationale identitet, men jeg vil sige, han er en af de mest veltalende nationalister, jeg har hørt. Man kunne ønske, at han blev premierminister i Great Britain.

  Like

  Kommentar af Ole Madsen — 7 august 2017 @ 00:14


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: