Hodjanernes Blog

30 juli 2017

Mick Jagger – England Lost (Official Video)

DanMarx Radio plejer at være på pletten når koryfæerne kommer med nye udgivelser – jeg har intet hørt denne gang.

Kan du se hvorfor?

1 kommentar »

  1. For os almindelige arbejdere, optaget døgnet rundt med arbejde og familie, er det svært at finde overskud til at sætte sig ind i landets politik. Så vi tror på politikerne, og vil ikke indse, at politikerne er drevet af vidt forskellige motiver. Der er mange slags politikere, mange af dem er udsøgt dumme magtgale svin, og vi er de lette ofre. I Danmark er det lykkedes dem at plante løgnen om at vi er frie, og at velfærden er den evige lykke, selvom vi i realiteten er slaver, der bevidstløst afleverer op til 80% af vort arbejde til slaveholderne, der på alle mulige andre måder fastholder os i jerngreb.

    Vi er på alle mulige måder slaver – også af vor egen dovenskab og andre knap så charmerende egenskaber. Vi køber gerne løgnene, da det er såpas svært at afsløre dem, selv om det burde være enkelt. Tag nu bare løgnen om frihandel. Her har man prakket os en løgn på om at frihandel betyder nedlæggelse af grænser, og at det skulle være positivt og i alle henseender godt. Det indlysende, nemlig at frihandel betyder frihed til at handle med dem, man vil handle med, er tilsyneladende svært at forstå, og at man da i øvrigt godt kan handle med hinanden hen over grænsebommene. Og at man i en verden med virkelig frihandel, hvor man konkurrerer på varernes kvalitet og pris, har muligheden for at gøre sig selv og dermed andre rige.

    Det kræver mod og mandshjerte at stå frem og sige det indlysende rigtige, sådan som Enoch Powell gjorde, og det kan koste en jobbet og andet nødvendigt. Skønt at Mick Jagger slår et slag for sit fædreland.

    Like

    Kommentar af husmanden — 31 juli 2017 @ 11:40


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: