Hodjanernes Blog

29 juli 2017

Stefan Molyneux: ‘Den største politiske skandale i USA’s historie!’

The Truth About The Awan Family Democrat IT Scandal

Debbie Wasserman Schultz Exposed

1 kommentar »

  1. De, der har været så uheldige, at have været tvunget til at “samarbejde” med folk født i Iran, Iraq eller de andre steder derude vil kunne genkende mønstret i det Stefan Molyneux fortæller. Kort sagt er disse mennesker ofte (som regel efter min erfaring) uærlige, uhæderlige, krigeriske, fyldt med løgn og kun opsat på at fylde lommerne med andres penge. Jeg har desværre prøvet det, og har måttet konstatere, at hvis de har kunnet spore uoverenstemmelser mellem dig og din chef, så er de ufatteligt hurtige til at udnytte det.

    Og at magtgale kvinder som Wasserman Schultz er oplagte ofre for dem, skriger til himlen. Man må stille og roligt spørge sig selv om, hvad fanden der får amerikanerne til overhovedet at lukke de mennesker ind, som de til dagligt ligger i krig med? Det er jo sindsygt – næsten på højde med, hvad Fjolletinget og eussr har for.

    Heldigvis har USA et stort netværk af kloge hædersfolk til at pege på galskaben: Ud over Stefan Molyneux, Bill Whittle, Sean Hannity, Tucker Carlson, Bill Dice, Colin Flaherty, og –.- I kan selv fortsætte. Jeg læser ikke danske aviser og ser ikke dansk tv længere: Uanset regeringens farve fyldes man med løgn, så jeg er blevet verdensborger og følger udviklingen ude på nettet.

    Like

    Kommentar af husmanden — 29 juli 2017 @ 15:40


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: