Hodjanernes Blog

21 juni 2017

Interview med Søren Krarup om Vestens skæbne

1 kommentar »

 1. Det er en fornuftig ung mand, der interviewer den gamle korsfarer. De kan blive enige, og vi kan være enige med dem, men jeg er nødt til at sige det – det nytter ikke det mindste. Folk hører det ikke, og tvangsindlagde man dem, ville de bare lukke af.

  I Danmark er folk siden krigen blevet så hjernevaskede med lighed, velfærd, godhed og rettigheder, at de ikke aner hverken ud eller ind. Langt størstedelen lever af staten, der giver penge for stemmer, og snart ikke en kæft aner, hvem der egentlig betaler for hele gildet. De er så hjernevaskede af statens betalte propaganda, at de intet har imod at bide hånden der føder dem. “I et land ude høje bjærve”, som de synger, skal ingen tro at de er noget, og hvis de gør, kan de da også komme til at betale for allahs disciple.

  Jeg efterlyste engang til et arrangement for nationale, at man inddrager økonomiske betragtninger i argumenterne mod indvandringen. Nej uha da og fy føj. Og betragtninger om, at de fremmede bare ville blive en evig belastning, som, vore egne svage er det. Også det prellede af som vand på gåsen.

  Men egentlig ser lige netop økonomien ud til at blive nationernes redning, for inden alt for længe dratter hele cirkus’et sammen, og når pengene ikke længere kommer flydende, så vågner folk. Der er intet bedre middel til at styrke ånden end en smule sult. Eventuelt suppleret med ture til genbrugspladsens containere med tøj og andet brugbart.

  Like

  Kommentar af husmanden — 21 juni 2017 @ 10:28


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: