Hodjanernes Blog

10 juni 2017

Tucker Carlson om Comeys vidnesbyrd i kongressen

Med en god oversigt inden

1 kommentar »

 1. Midt i alt det her, må vi ikke glemme, at vi mennesker ikke er guds bedste børn – især socialisterne, som historien viser, afstår ikke fra massemord, slavegørelse, løgn, forfølgelse af visse grupper af mennesker osv.. Tæt ved 200 millioner slået ihjel i krige og udryddelseskampagner i de sidste 100 år. Også her i Danmark er de udsøgt dumme svin. Som landmand kan jeg bare nævne deres utallige løgne om miljø og klima – alt opfundet for at forpeste livet for en erhvervsgruppe.

  Og det samme i USA, hvor Trump på gadeplan slås mod antifacister, helt som hæderlige mennesker her i Danmark, og på et lidt “højere” plan slås med det offentlige apparat, der langt overvejende er socialistisk og som sådan rede til hvad som helst. Pressen, som ikke lever af den almindelige arbejder, er med på sidstnævntes side. Altid rede til løgn og manipulation. Rav i gaden.

  I min simple bonderøvsoptik er der ikke ringeste tvivl om, at Obama-Clinton regimet har været gennemkorrupt. Taler bare 1% af de mange dokumentationer sandt, så er der tale om en forbryderbande lige så menneskefjendsk som Stalins, Maos og Hitlers regimer.

  Nå – men selv Jydekomposten har fået klappet i, og i USA går jagten lige så stille i gang med de værste fra Obama-tiden. Det skal blive helt fornøjeligt. Så får vi håbe, at der i England kommer styr på sagerne, at Nigel Farrage igen tager ordet, at Brexit kommer i omdrejninger, og at Tyskland får skilt sig af med landsforrædermutti. Herhjemme? Det er, da det nu er blevet legalt at håbe, ikke for meget at håbe på, at en smule forstand måtte indfinde sig på Hoppeborgen – ja, ja Jeg ved det.

  Like

  Kommentar af husmanden — 10 juni 2017 @ 13:23


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: