Hodjanernes Blog

28 maj 2017

Tommy Robinson: Sandheden om hvorfor jeg blev anholdt klokken 4 om morgenen

3 kommentarer »

 1. Jo mere man oplever vesteuropæerne desto mere tænker man: Af helvede til med dem. De er ikke noget værd, og de fortjener fuldt og helt, hvad der kommer til dem.

  Se nu bare så fornærmede de er over, at skulle betale de 2% til nato de har aftalt med USA. Milliarder og milliarder til Vestens ødelæggelse, og surhed over at skulle forsvare sig. Se bare den lede fede tyske mutti stå og surmule. Igennem de sidste 150 år har tyskerne ikke lavet andet end ulykker, og så surmuler de. Var der blot skyggen af retfærdighed til, skulle de og deres allierede fra ww2 (Danmark bla.) betale hele NATOS budget de næste 100 år, hvis der da var noget tilbage af dem.

  Dejligt at se Trump baske til dem. Trist at opleve briternes politistatsmetoder.

  Like

  Kommentar af husmanden — 28 maj 2017 @ 16:48

 2. Det er dog skræmmende at engelsk retsvæsen er så råddent. Jeg havde højere tanker om det før, end jeg har nu! 😦
  En fantastisk modig mand, denne Tommy. Jeg er bange for, at han og hans familie ikke vil opleve en fredelig og naturlig død. 😦

  Like

  Kommentar af Knud Madsen — 28 maj 2017 @ 20:35

  • Jeg er helt enig Knud. Forskellen på dengang og nu er, at dengang tog Churchill magten så at sige, og det lykkedes ham at vende folkestemningen mod tyskerne, selvom der var murren i geledderne. Denne gang er der også modige mennesker som Tommy Robinson, men befolkningen er blevet for ligeglad, og han fænger ikke nok – de er stadigvæk nogle underligt snobbede fjolser mange af englænderne, og Tommy lyder som en typisk gadedreng fra de forkerte kvarterer.. Det går jo nok – vi skal bare være søde og rare. Vi mangler en Enoch Powell eller Margaret Thatcher. Folk med mod og hjerne.

   Jeg er også bange for, at det kan gå ham skidt, den modige Tommy. Det virker næsten som om, man håber, at muslimerne vil aflive ham i fængslet. Vi må tage ham med i aftenbønnen – mens den sidste slurk cognac glider ned.

   Like

   Kommentar af husmanden — 28 maj 2017 @ 21:01


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: