Hodjanernes Blog

24 maj 2017

Tommy Robinson konfronterer fake-news journalist

Troll Watch 4: Tommy Robinson vs. Guardian writer “Tim Fenton”

2 kommentarer »

 1. Jeg er racist – hvis altså det at erkende, at der findes racer, og at der er forskel på disse, gør en til racist. Jeg har omgåedes kinesere, indere, arabere og negre, og jeg har fundet ud af, at der er de forskelle, som jeg allerede i min barndom fik at vide, at der var. Store forskelle – helt afgørende forskelle. Ikke bare hudfarve, men fx også store forskelle i åndsevner. Det kan de jo ikke gøre for – de er født aldeles uden indflydelse på hvem og hvorfor, men det betyder ikke, at de ikke er anderledes – for det er de.

  Og igen skal vi tilbage til fundamentet – rødderne. I Danmark havde vi, længe før vi blev begravet i de nuværende problemer, problemer med vor egen race. Der var ganske enkelt etniske danskere med så ringe åndsevner, at de ikke lavede andet end skidt. De var voldelige og kriminelle, i et mere end træls omfang, men samfundet kunne holde dem i ave, så de ikke blev utålelige. Våbnet, der blev brugt mod dem, hed – arbejde. Det, at de skulle klare sig selv, og omgås andre mennesker, rettede dem af. Især da de blev voksne, betød det meget for dem, på den måde at være en del af fællesskabet.

  Nu er folketinget så i gang med, at udskifte vi etniske danskere med især arabere og afrikanere – begge grupper karakteriserede ved åndsevner, der er lige så ringe eller endnu ringere end vore egne ringeste, og nu er vi så ved at finde ud af, at socialisternes og de liberales religion ikke hjælper en skid. I halvtredserne og tredserne havde vi masser af arbejdspladser til de svageste – nu har vi ingen. Og især mangler der en ting: Fællesskab. De føler sig fremmede, og vi føler, at de er fremmede. Vi ser dem retteligen som en ubærlig byrde, og de ser os som nogle syge og depraverede typer. Alt det, de har holdt deres samfund i ave med, blæser vi på, og i stedet dyrker vi tyveri af andres penge, og lever for dem et sygeligt perverst liv.

  Helt galt er det så, at folketinget fylder Danmark op med dem, samtidig med at vi fører krig mod dem i deres hjemlande. Det er situationen, og dumme danskere tror, at det nok skal gå godt, så længe borgerlønnen flyder.

  Like

  Kommentar af husmanden — 24 maj 2017 @ 18:58

 2. En fantastisk og modig fyr, denne Tommy.

  Like

  Kommentar af Knud Madsen — 25 maj 2017 @ 17:13


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: