Hodjanernes Blog

24 april 2017

DDR er gået i total Fake News propagandamode med klimaskræmmekampagne denne uge

For eksempel med isbjørnekannibalisme, hockey-stick i Vejrudsigten og klimaflygtninge.

Horisont DR i aften: Øen Isle de Jean Charles i Louisiana er ved at synke i havet.

Som sædvanlig er det hele løgn:

“Recent USGS work indicates that rapid relative sea-level rise is not the primary cause of erosion of the barrier islands.”

All of the news reports about “Resettling the First American ‘Climate Refugees’” exclusively blame AGW and rapid sea level rise for the plight of the Biloxi-Chitimacha-Choctaw people of  Isle de Jean Charles, despite the fact that the real causes of their dilemma are Andrew Jackson and geology.  Sea level rise in the vicinity of Isle de Jean Charles has been rather unspectacular…

Læs forklaringen her.

Og lad mig lige minde om denne her:

Steffen Kretz var, som “klima korrespondet” i Grønland, her hvor jeg bor. En af mine venner er fisker og fanger og Steffen Kretz opsøgte ham og forklarede ham at han i et interview gerne ville have ham til at sige: “Man kan ikke længere skyde sæler på isen pga klimaforandringer”, min ven svarede at det ville han ikke, for det ville være en løgn, godtnok forandrer naturen sig, måske menneskeskabt, måske ikke, men sæler kan man altså stadig skyde på isen. Steffen Kretz sagde så: “Men kan du så henvise mig til en fanger der vil sige det?”.

5 kommentarer »

 1. De gletsjere, der trækker sig tilbage, afslører, at der er tydelige spor af bevoksning og bygninger på den jordoverflade, der bliver synlig. Gletsjerne har altså ikke været der altid, der har boet mennesker og været (træ)bevoksning, før gletsjerne kom, sandsynligvis i den lille istid, dvs. forskellige kuldeperioder cirka år 1250-1850.

  Like

  Kommentar af barfbag — 24 april 2017 @ 23:29

 2. 100! Skriv kun når (D) DR skriver noget sandt, for slipper vi helt og holdent for at høre om de løgnagtige svin igen.

  Like

  Kommentar af Piphans — 25 april 2017 @ 09:01

 3. Profeten Al Gore har ikke levet forgæves.

  Like

  Kommentar af Ole Madsen — 25 april 2017 @ 10:40

 4. At havet ikke er steget så meget, at det kan måles, har vi her på siden vist flere gange. Skal det stige bare ½ meter, så skal der mindst 50000 års global opvarmning til.

  Noget andet er jo, at man bare kan bruge øjnene. For mit eget tilfælde kan jeg se på vandstanden i Lillebælt ud for familiens sommerhus gennem de 74 år jeg har levet. Den kan jeg kontrollere ved at kigge på bækken, der de sidste meter fra en betonmur, den løber igennem, og ned til strandkanten er rørlagt. Her fylder vandet rørene præcis som altid. Intet er anderledes.

  Men vi skal fyldes med løgn fra statens side – det er jo i sidste ende den der bestemmer, hvorledes vi skal betale, for at fyldes med løgn. Og det bliver vi – fyldt med løgn, løgn, løgn, løgn, løgn, løgn, løgn, løgn, løgn, løgn, løgn, løgn, løgn, løgn, løgn, løgn, løgn, løgn, løgn, løgn, løgn, løgn, løgn, løgn, løgn, løgn, løgn, løgn, løgn, løgn, løgn, løgn, løgn, løgn, løgn, løgn, løgn, løgn, løgn, løgn, løgn, løgn, løgn, løgn, løgn, løgn, løgn, løgn, osv i det uendelige. 😦

  Like

  Kommentar af husmanden — 25 april 2017 @ 11:16

 5. Og deres hykleri og skamløshed er så grænseløst, at de kalder os, der påpeger løgnene for…………FAKE NEWS!

  Like

  Kommentar af Hodja — 25 april 2017 @ 13:49


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: