Hodjanernes Blog

22 april 2017

Hvorfor er det her ikke “hate-speach” ?

“Kunster” portrætterer Captain America med Tumps afhuggede hoved ! ..

Rent bortset fra at Captain America aldrig ville hugge hovedet af nogen og stolt posere med det – det er jo en muslimsk “tradition” … – så er det absurd at nogen kan påstå det skulle benævnes “kunst”

Hvad mon der var sket, hvis en konservativ kunstner under Obamas regime havde produceret tilsvarende “kunst” med Obamas afhuggede hoved …?

Så havde MSM været på sagen i løbet af et millisekund

Taget herfra, hvor du kan læse mere

3 kommentarer »

 1. At en venstrefløjser nu hylder hovedadskillelse viser jo klart, hvor venstrefløjen befinder sig nu: venstrefløjen er i 100% ledtog med i-slam og dens tilhængere, som har tradition for at skille hovedet fra kroppen. Det er uhyggelige tider med denne kommunistisk/marxistiske/i-slamofascistiske alliance. Det var denne alliance, som gav magten i 1979 til Irans ayatollah https://da.wikipedia.org/wiki/Ruhollah_Khomeini

  Like

  Kommentar af barfbag — 22 april 2017 @ 11:23

 2. Det siger meget om “kunstneren” men også meget om arrangørerne af udstillingen. Forleden så jeg en video, der gjorde grin med Jesus på korset; også usmageligt. Hvad driver disse “kunstnere”?

  Like

  Kommentar af Ole Madsen — 22 april 2017 @ 14:15

 3. Det er såre enkelt:
  De såkaldte “kunstnere” har fattet hvad der kaster mest mønt af sig.
  Med de politisk korrekte meninger, er der fri adgang til offentlige kasser. Har man først etableret sig med de rette meninger, er døren åben for livslang “kunstnerstøtte”
  Vi har adskillige eksempler på dette herhjemme. Kunstnere med divergerende opfattelser, må sulte eller leve af hvad de kan sælge.
  Som “kunstner” på offentlig understøttelse, behøver du ikke tænke på den slags petitesser, pengene flyder i en lind strøm ind på kontoen.
  Man bider heller ikke den hånd der fodrer en.
  Jeg bestrider ikke at der findes dygtige og kreative kunstnere herhjemme, men det er som regel ikke dem der tynger de offentlige kasser. De er som regel i stand til at sælge produkterne af kreativiteten, og i mange tilfælde gøre det til en eksportvare til gavn for den offentlige kasse.
  De middelmådige eller uduelige får statsstøtte, de vil ikke kunne opretholde en normal livsstil, uden snabelen i den offentlige kasse.
  Lad falde hvad ikke kan stå, offentlig støtte til “kunstnere” med de rigtige meninger, eller offentlig støtte i det hele taget burde afskaffes.
  En privat virksomhed der ikke kan sælge sine produkter, afgår ved en stille død, så ingen argumenter for at støtte fallerede “kunstnere” der lever på kunstig åndedræt fra staten.

  Like

  Kommentar af Finn A. Skov — 22 april 2017 @ 20:40


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: