Hodjanernes Blog

21 marts 2017

Epidemiologiske studier over luftforurening er utroværdige

LUFTFORURENING

Læs mere på Junk Science og læs Steve Milloys bog “Scare pollution” – den kan anbefales.

Som jeg så ofte har skrevet: epidemiologi er statistik, der intet sikkert siger om årsager, det fatter journalister ikke.

Læs mere om The Secret Science Reform Act, der kan vende hele forskningen om luftforurening på hovedet.

1 kommentar »

 1. Jeg har skrevet det så tit, men det er sandheden, og den skal frem. Begavede mennesker har altid travl med at lave noget nyttigt, det kan socialister ikke, så de vil bestemme over andre, og hundrede års ulykker har lært dem, hvorledes de får magt: De skal styre fødevareproduktionen, energiproduktionen, helbredssektoren og pressen. Og det gør de i Danmark – 100%.

  Alle de tre første absolut vigtigste områder har man her som i USA styret med miljøstyrelsen, vort svar på EPA. Den statsbetalte presse har kolporteret svineriet. Et stort problem er, at så foruroligende stor del af befolkningen ikke ved noget derude fra virkeligheden. De har intet set eller oplevet på nær hold – gennem arbejde fx.. De har studeret, og har flotte titler der dækker over tomhed.

  Nå til sagen: I de erhverv, hvor resultater skal bruges med salg for øje, er kravene til sagligheden selvfølgelig store. Som ingeniør fx. vil man altid starte et afgørende nyt projekt med faglighed. Man opstiller den helt basale teori, man implementerer den i formler, og disse formler bruges til at indikere om idéerne dur. Senere laves tingene i “forsøgsopstillinger”, de afprøves i alle afskygninger af praksis. Endelig hives helt uhildede ind på banen, for at stille de dumme spørgsmål, man ikke selv kunne få øje på. Og så tager man fat i det små.

  Jeg har fulgt nogle medicotekniske projekter som vejleder – langt ude. Her observerede jeg allerede for mange år siden, at den faglige kronologi afløstes af korrelation af databaser, med besynderlige konklusioner som følge. Den helt basale viden om korrelation og causalitet fik sig ofte en tur i luftgyngerne. Højt op og masser af svimmelhed.

  Nå, men jeg er nu først og fremmest husmand, og som sådan spørger jeg altid mig selv, når talen kommer på afsindige afgifter på min brændeovn – for mit eget bedste, såklart – hvordan hulen indianerne, der, når de ikke røg fredspiber, røg krigspiber i telte med et stort bål midt i teltet, kunne blive så gamle som de blev. Tjah …

  Like

  Kommentar af husmanden — 21 marts 2017 @ 14:39


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: