Hodjanernes Blog

12 februar 2017

Peter Springare: 22 av 24 mistenkte for drap eller drapsforsøk er innvandrere

Filed under: Politik — Hodja @ 15:50

Det politisk korrekte Sverige er i sjokk.

En svært erfaren politimann gikk sist uke ut på Facebook med fakta om hvem som begår grov kriminalitet i kommunen hans. Det skapte en mediestorm fra media og venstrepolitikere som i mange år har lagt lokk på realiteten. Nå går politimannen på nytt ut med tall som viser at 90 prosent av drapene i distriktet hans (Örebro) begås av innvandrere.

I innlegget takker han det svenske folket for støtten:

Vil nok engang sende en riktig stor Takk!!! til alle de, rundt om i landet og utenlands, som har sendt brev, kort, hilsninger i ulike medier, blomster, gaver mm. Også en stor takk til alle de som har startet og kjempet med ulike grupper på Facebook til støtte for meg.  Dere skal vite at alt dette støtter og varmer meg enorm, skriver han på Facebook på fredag.

2 kommentarer »

 1. Og det er jo ikke bare i retten, at de indvandrende udmærker sig.

  Jeg har arbejdet sammen med dem i industriens udviklingsafdelinger, og jeg har undervist dem på de lange universitets og tekniske uddannelser. Og det har været skræmmende. De kan ikke lære noget af værdi, og de er umulige at omgås. Hysteriske og krigeriske.

  Men vi må ikke glemme, at det er derfor at socialisterne (dvs hele folketinget) har inviteret dem – For at ødelægge Danmark een gang for alle.

  Like

  Kommentar af husmanden — 12 februar 2017 @ 16:58

 2. Det svarer til, at hvis man har et rottebefængt hus og man ikke gider bekæmpe rotterne. Al erfaring viser, at jo mere der er for disse rotter at delikatere sig med, jo mere yngler og udbreder de sig. Til sidst er der ikke til at være for husets beboere.og man taber til invasorerne. Det behøver man ikke at være studert for at vide. Men som politiker kan man altså ikke fatte det.

  Like

  Kommentar af Holger Danske — 12 februar 2017 @ 18:17


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: